Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nisa

0 bejegyzést írt és 325 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MAL Október 4-én átszakadt az ajkai (kolontári) vörösiszap-tározó 10. kazettájának északnyugati sarka. A következmények ismertek, az okokról majd legközelebb. Szóval, nagy volt a baj. "A teljes kárfelszámolás meghaladhatja a tízmilliárd forintot" — nyilatkozta még aznap…..
Nisa 2016.01.28 18:55:24
@Pásztörperc: Nem, nem tévedsz dear Pásztorpörc! :)
         Kulturális gyakorlat 1.    Egy nagyon egyszerű besúgási gyakorlattal kezdjük. Baloldali szomszédunk felé fordulunk, ő lesz a zsidó. Egyenes tartással kicsit előre hajolva írunk egy levelet a főispánnak arról, hogy a zsidónak már semmi szüksége a…..
Nisa 2015.06.06 12:48:35
Hogy jön ahhoz a tisztességes demokráciában kétszer megválasztott egykori USA elnök, szavát merje felemelni a nemzet pocakos focihuszára ellen? Még ha nem is mondja ki a nevét Orbán Viktornak, akkor is tudja a mély magyar érzésekkel bíró, rezsicsökkentésen nevelkedett,…..
Nisa 2014.09.21 15:45:43
@bölcsbagoly: Hát tényleg, csak "mimózásodtak", ahelyett, hogy megvárták volna szépen, hogy elvigyék őket, mint Rejtő Jenőt, Petschauer Attilát, Radnótit és annyi mást.Bizony,hazudni csak pontosan, szépen kellene...
"Az Alex Salmond vezette Skót Nemzeti Párt, miután a függetlenség mellett kampányolva megnyerte 2011-es választásokat, először alakított kormányt Skóciában, majd 2012-ben Salmond megállapodott Cameronnal a függetlenségi népszavazásról, a Westminster pedig elfogadott…..
Örülünk, Vincent? Újraközlés 2014.07.17 13:30:41
Az alábbiakban betűről betűre és kommentár nélkül közlök újra egy több mint négy éves posztot. **********************************************************************************************************   Az alábbi levelet egyetértőleg közlöm.…..
Most éppen Németországban. Általában a skandináv országokban, Svájcban, Kanadában és a két nagy óceániai országban van, de most főleg a németeknél. Fiaik megdolgoztak érte a VB-n, hosszú éveken keresztül, úgyhogy legyenek joggal boldogok vele. Merkel és Gauck büszkén…..
      "A  kormány vállalja a társszerzőséget a Magyar Rektori Konferenciával, hiszen tudós emberek között a társszerzőségben írott cikk minden esetben értékesebb, mint az egyedül jegyzett, mert ez mutatja meg igazán a felek együttműködési képességét és vezet komolyabb…..
Nisa 2014.07.06 14:44:53
@Érvsebész: Ezt találtam, szerintem ebben nem így érti, ahogy a kormány: www.kodolanyi.hu/kv/cikk/uj-elnok-a-rektori-konferencia-elen-304
Forrás: http://mandiner.hu/cikk/20140526_ez_a_baja_junckerrel_orbannak (a cikk tévesen állítja, hogy Jean Asselborn és Juncker párttársak voltak, bár így jobban hangzik a dolog. Asselborn szocdem, Juncker konzervatív, koalícióban…..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
Örülünk, Vincent? Orbán a Jani 2014.04.30 21:32:39
      Egy Orbán Viktor nevű szotyolaköpködő sudribunkó levelet írt a kilencvenegy éves Dávid Katalinnak, a magyar művészettörténet doyenjének, és elemezte neki egy kicsit a megszállási emlékművet.  Elmagyarázta neki, hogy mi az emlékmű egyetlen lehetséges értelmezési…..
Itt a Vincent választási chatposztja! Mindent leírhatsz amit láttál, hallottál, gondolsz, vagy csak tudni szeretnél! Posztunk nyitva áll az esélylatolgatás, részvételi adatok, pártos golyóstollak, láncszavazás, plakáttépkedés, buszoztatás, importszavazók, remények és…..
Nisa 2014.04.06 09:48:36
@B. Lapátfalva: És ha még hozzávesszük, hogy tegnap és tegnapelőtt az indexen és a hvg.hu-n is folyamatosan LMP-s fizetett hirdetés futott. Pedig milyen büszke az index a sajtószabadságra, a függetlenségre. Akkor ezt így hogy?
Tézis1: A magyar választó (mármint a többség) nem valakire/valamire szavaz, hanem valaki/valami ellen. E tétel egzakt bizonyítására persze képtelen vagyok, úgyhogy aki nem ért egyet, nyugodtan hagyja itt abba, a továbbiak ugyanis — szándékom és reményeim szerint — a…..
Nisa 2014.03.25 22:24:39
@aronsatie: Nekem ez a tézis 0 tecc.
És itt van még egy kis vitatkoznivaló:
hvg.hu/itthon/20140325_Tolgyessy_Peter
Az első napilap, amelynél dolgoztam, a Hajdú-bihari Napló volt. A sors iróniája, hogy most az egyik tanítványom szerkeszti. Kovács Zsolt azon borong a szabad sajtó napja alkalmából, hogy a tizenévesek nem olvasnak újságot. Megítélése szerint a tinédzserek elvannak a közösségi…..
Bármikor, de nőnapon különösen felmerülhet a kérdés, hogy miért mindig a férfi énekesek kapnak nagyobb publicitást? Habár a Rolling Stone magazin listáját, ami a (szerintük) 100 legjobb énekest tartalmazza, Aretha Franklin vezeti, a női előadók közül csak Tina Turner szerepel…..
Néhány hónapja már utánanéztem. Arra jutottam, hogy Székesfehérvárott, bár számomra tisztázatlan körülmények között. Nincs információm arról, hogy 1963. május 31-én (vagy néhány órával korábban) a jelenlegi miniszterelnök édesanyja miként került a megyeszékhely…..
A hazai sajtó és a szakértők élénken találgatják mi lehet a több évtizedre nyúló gigahitel valóságos háttere. A 444 mai cikkében eljut odáig, hogy a projekt gazdasági hatása meg sem közelítheti azt az értéket, amit Lázár János hangoztatott, ráadásul nem igaz Lázár azon…..
            1959. július tizenhetedikén Real Madrid : Santos a Bernabeu Stadionban. A Real 5:3-ra győzött. Puskás Ferenc lőtte a spanyol csapat egyik gólját, a másik oldalon viszont a tizenkilenc éves Pelé lőtt gólt.          …..
Nisa 2014.01.02 10:40:47
@jacques shiraz: És valószínűleg a történelem e része is el fog tűnni, vagy "átíródik", mint annyi más mostanában!
A halkan duruzsoló rádióm értelmemhez eljutó hangfoszlányaiból arra ébredek, hogy köd van! Az öt órás hírekben mondják! Azonnal kinyílik a szemem és már kaptam is magam az ablakhoz. Tibit, a szomszédot kerestem! Ő az etalon: ha látom, nincs nagy köd, ha nem akkor meggondolandó…..
A magyarokat különösen erős kapcsolat fűzi a vízhez Győri Enikő, 2013. szeptember 11. ..
E hét vasárnap választ Németország. Tart a kampány, tartott már júniusban is, de a német színházakba kicsit kevésbé szőrös manccsal lép be a politika, mint mifelénk teszi. Eszükben sincs einstandolni, felszentelni, mismásolni, pályázatokat nem nyilvánosságra hozni.…..
egyfajta rendeleti kormányzás lenne, a rendeleti kormányzás rossz íze nélkül Kövér László 2013. szeptember 9...
       Bajnai Gordonnak el kellene fogadtatnia a támogatóival, hogy a 2014-es választásokon a szocialista pártelnök lesz a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Nem elég elfogadnia Mesterházy jelöltségét, azt el kell fogadtatnia a pártjával és a…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Nisa 2013.06.09 15:06:50
@royslade: Szerintem a másik oldal, úgy kb. a mostani Búsuló Juhász felől a Citadella
Nisa 2013.06.09 21:27:02
@royslade: Ja, azt nem tudtam, a Gellért felőli oldalon a sárga tornyos házban laktak a nagynénémék és egy ideje ott is Verejték utcának hívják.