Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MisiMókus

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Ildikó! Hidd el, mostanában elég szarul alszom nélküled is, s erre csak rátesz egy jókora felesleges lapáttal, ha a te, tv-ből sipákoló hangodra kell ébrednem. Különösen fáj az a stílus, amivel határidőket szabsz a lemondásomra és bánt, ahogy a tv csatornán keresztül…..
Úgy tűnik Schneller Domonkos fideszes képviselőnek lett igaza Molnár Gyula szocialista országgyűlési képviselővel szemben. Hosszú évek óta nyomoznak a Lágymányosi-öböl ügyben Schneller feljelentése alapján. Molnár Gyula ez idő alatt sokszor nevetve próbálta elbagatellizálni…..
Az utóbbi hónapok egyik legjelentősebb politikai kérdése, hogy vajon elszámoltat-e a Fidesz a választások után? 2008-ban Orbán Viktor azt mondta, hogy a szocialisták azért is akarnak annyira győzni 2010-ben, mert továbbra is szükségük van a mentelmi jogukra. Úgy fogalmazott: az…..
Nem találunk szavakat. Elég régóta kapunk híreket, hogy az újbudai polgármester sertésóllá alakította polgármesteri szobáját. Most ismét kiborult a moslék, csurdorgál az ajtó alatt kifelé...Röfögnek, sőt visítanak a malacok az ól körül. A halott malacok is forognak a föld…..
Hetvennyolcan, többségükben kisiskolások kaptak hasmenést szerdára virradóra a főváros XI. kerületében - közölte az ÁNTSZ.A betegek mindannyian a XI. Keveház u. 2. szám alatti Általános Iskola tanulói, a tömeges megbetegedéseket egy háziorvos jelentette. Az ÁNTSZ szakemberei…..
Ismert, hogy a budai szabadtéri szórakozóhelyek legalább négyszer nagyobb területet foglalnak el, mint amekkorát lehetne. Ismert, hogy kötelező lenne tízszeres bérleti díjat beszednie az önkormányzatnak, ami nagyjából egy milliárd forintnyi bevételt jelentene, de Molnár Gyula…..
A magyarországi muszlimok hiába kopogtattak repülők helyett békésén az önkormányzat épületén, nem kaptak esélyt Újbudától a terjeszkedésre. A képviselő-testület leszavazta, hogy Iszlám Kulturális Központ épülhessen a XI. kerületben. A tervek szerint a Budaörsi út mentén,…..
Itt  van mindenki: Gyurcsány, Kiss Elemér, Medgyessy. De mi közük Újbudához? A nagypolitika ilyen szinten is beszivárogna az újbudaiak életébe? Beszélhetünk Gyurcsány Ferenc-Molnár Gyula paktumról? Lássuk csak!Ismert, hogy a Szalay utcai Altus székház megszerzésében az egyik…..
Gyakran éri a Fideszt az a vád, hogy megszavazta az öblöt. Lássuk csak! 2006 előtt a Fidesz képviselői a közös cég létrejöttekor megosztottan szavaztak. Bizony, volt aki támogatta, hogy elinduljon ez a beruházás. Jó tudni, hogy a 2006-os önkormányzati választáson a Fidesz…..
Tegnap céget alapítottunk, mától élesben játszunk. Megpróbáljuk kiszimatolni a pénz szagát a Lágymányosi-öböl levegőjéből. Ott hagytuk abba, hogy fifty-fifty alapon létrejött az önkormányzat és Leisztinger közös cége. Ezzel persze Leisztenger nem lehetett elégedett, hiszen…..
Eljött a pillanat, hogy tanuljunk egy kis üzleti gondolkodást. Hogy is működik egy hatalmas ingatlanfejlesztés? Hogyan lehetett hatalmas haszonra szert tenni a rendszerváltás után 18 évvel? A kezdetek kezdetén, a "teremtéskor" volt az önkormányzatok vagyonhoz juttatása,…..