Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torrente I.

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyészség szerint autóval járni a személyi szabadság része. Megérkeztek az ügyészségtől az első papírok a December 23-ai parlamenti blokád kapcsán. Az ügyészség elutasította a gyanúsítottak panaszát, a szerv szerint fen áll a személyi szabadság megsértése. …a…..
 Az Iberostar Grand Collection Budapest Hotel neve biztos keveseknek mond valamit, pedig rengetegen ismerik. Ez az a tetőráépítéses épület a Szabadság téren, amelyik minden interaktív szökőkutas fotó és látványterv hátterében szerepel, mert igen mutatós.Szó se róla,…..
Torrente I. 2011.12.01 15:40:55
@Édy, aki Endre:

Nos a lélegeztetőgép ügyében köszönöm a helyreigazítást. Valóban egybe írandó. Azzal, hogy nyitott vagyok a trendek irányában nem zártam ki a klasszikus értékek iránti tiszteletemet. Gaudi is hipertrendi volt, ma már klasszikus.Csak arra akartam utalni, hogy nem árt befogadni a vidám újdonságokat IS.
Egyébiránt a demagóg dübörgésen kívül. nagyon kényelmetlen lélegeztetőgépen aludni vagy ülni egy egészséges turistának aki Budapestre látogat.
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
A divatvilágot nem olyan könnyű kizökkenteni a körforgás és az elitizmus okozta pókerarcból. Itt sincs új a nap alatt, Brooke Shields alig 14 éves volt amikor a Kék lagúnában alakított meztelen jelenete miatt gyerekpornográfnak bélyegezték a filmet. A divatvilág új…..
Torrente I. 2011.08.08 16:20:49
@-putyin-: azért a kémiai kasztrálás renben van!
Torrente I. 2011.08.08 16:33:29
@GGG77: Gondolom te az vagy aki egy kancsó sörrel a pocakján fingva böfögve, soha meg nem mozdulva csipegeted a csipszedet két slukk sphiane között a ValóVilág nézése közben,várva az első infarktusodra...40-egynehány évesen.
Csakis a legmagasabb szintű eredményekért küzdő élsportolók egy része veszélyezteti magát jobban mint aki nem sportol...
Úgy látszik korunk kvarcórája az Android. Legalábbis gyerekkoromba mindenbe beleépítettek kvarcórát: hőmérőbe, tollba, mappába, falinaptárba, gyűrűbe. Biztos lesz mindebből Androidos is. Síszemüveg már van, GPS-szel, hőmérővel, sebességmérővel, térképpel, miegymással.…..
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
Torrente I. 2011.02.22 13:10:37
@Trompf: Szerintem teljesen mindegy, hogy kinek a telefonja. A magánélet jár mindenkinek. Ha bármilyen gyanú felmerült akár bűnügyben akár nemzetbiztonsági ügyben, pillanatok alatt engedélyezhető volt a a lehallgatás. Ez így helyes. Nem helyes viszont, hogy egy cég saját maga hallgatgasson le dolgozókat néhány kockafejű majom döntése alapján.
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Torrente I. 2011.02.10 11:33:37
@Tibike15: "Engem hidegen hagy a Lázár S8-asa. De persze ezzel lehet még mindig a tömegek fantáziáját megmozgatni, ha valakiről kiderül hogy neki valami jobbja van, mint az átlagnak. " Itt az apró bibi az eszmefuttatásodban. ugyanis ami közpénzből van az NEM AZ ÖVÉ!
2009-ben a bolíviai elnök, Evo Morales olyat tett a Kábítószerügyi Bizottság (CND) bécsi magas szintű kormánytalálkozóján, amit sok polgárpukkasztó punk is megirigyelt volna: koka-levelet rágcsált a kamerák kereszttüzében, a kormánydelegáltak előtt. Az elnök ezzel üzent hadat annak az 50 éve…..
Torrente I. 2011.02.09 22:29:08
@sárkányfő: Megadjam Morales telefonszámát?
időről időre felvetik '56-osok, akár személy szerint, akár valamely ötvenhatos veteránszervezet nevében, hogy el akarják bontani a városligeti '56-os emlékművet, hogy méltóbbat állítsanak helyette. ezúttal wittner mária nyilatkozott oda, hogy a veteránok akár saját…..
Torrente I. 2011.02.09 21:21:31
@Kürüsüly: Illegalitásban azért nem csak jobb oldal volt, ha nem Demszkyék is bizony. Így nekik is szívük joga az évfordulókon ünnepelni.
Egy műalkotás csak egy irányból nézve van dugig politikával, mégpedig a feltöltői oldalról.
Megkérdeztem néhány ,szerintem művelt külföldit az emlékműről, mert már kezdtem aggódni, hogy konzervatív világnézetű lévén csak nem valami agymosás eredménye, hogy bizony nekem ez az emlékmű tetszik, de megnyugtatásomra a többségnek nagyon tettszett..
Torrente I. 2011.02.09 21:28:11
@ninimimi: Ez utóbbi higgadt bejegyzésed számomra nagyon szimpatikus megközelítés.
Azt azonban el kell ismerni harmincas mondanivalójában, hogy egy társadalomban egy forradalom pillanatában sokféle eszme foghatott össze a Mocskos rohadékok ellen anélkül, hogy ideológiailag sok más kérdésben egyetértettek volna.
Torrente I. 2011.02.09 22:08:26
@Kürüsüly: Szeretem a műalkotásokat. Most mégis inkább a Magyaroknak kéne egy új 56-os emlékművet állítaniuk, emberségből ,egymásnak, mert azt tapasztalom, hogy ennek nyoma sincs ma ebben az országban, ami a vég kezdete.
Az utódpárt eltűnőben, az ügyészség és a rendőrség teszi a dolgát.
Lassan ideje lesz kibékülni egymással testvéreknek, szomszédoknak, embereknek.
 Úgy érzed, hogy a férfiak nem figyelnek fel rád, miközben te sem érzed magad elég nőiesnek?  Ha nem viselkedsz nőként, vagy kevered a szerepeket, ne csodálkozz azon, hogy a pasik semmibe vesznek!Én fizessek vagy te?"Többféle női szerep létezik: barátnő, társ,…..
Torrente I. 2011.02.01 12:50:39
@teljesenürességesmentes: A genetika veszélyes fegyver. Az alfa hímnek el kell szórni a magot minél több helyre. A tehénkék szüzességéről nem tudok sokat de én még nem láttam bikát aki nézegette volna a karámban hogy tehénkéje szűz-e. Szerintem az a helyénvaló, hogy a jányok is gyakorlatozzanak. Egyébként a monogámia erősen keresztény kultúrköri elvárás, ami ugyebár nem nagy múltú vállalkozás az emberiség létét tekintve.
Bud Spencerékkel nem lehet mit kezdeni. Az általában Terence Hill társaságában bunyózó olasz bármikor, bármelyik csatornán kerül képernyőre, nem ad esélyt a konkurenciának. Ha esti műsorsávról van szó, akkor napi és heti rekordokat döngetnek a BS-TH filmek, ha délutáni sávba…..
Torrente I. 2011.02.01 11:24:04
@ave: Pont erre utaltam, hogy meg lehet nézni, én is hagyom a srácoknak,, de nem ebbe a műsoridőbe való.
Engem már nem érdekel, és azt gondolom, hogy egy vezető tv csatornának azért illene frisseb, nem értéktelenebb, hangsúlyozom frissebb dologgal futnia.
Ma már nem ez az egyetlen forrás ahol meg lehet nézni régi filmeket.
Torrente I. 2011.02.01 11:33:49
@naat2: ha kiírják az a biztos. Azért még sosem büntettek meg egyetlen csatornát sem. A rajzfilmekkel vigyázni kell . Nem merem csak úgy otthagyni a fiaimat rajzfilmet nézni, mert nagyon beteg és agresszív műsorok vannak, természetesen korlátozó karika nélkül.
Torrente I. 2011.02.01 12:15:25
@lajafix: Szerettem a két csóka filmjeit, de ma már Torrente az igazi! :)
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
Torrente I. 2011.01.31 16:00:11
Nos, sejthető volt, hogy Charlie Sheen legutóbbi kilengését már nem nézi ölbe tett kézzel a CBS. A network egy hónapja már kilátásba helyezte, hogy ha Sheen nem változtat életmódján, kénytelenek lesznek lépéseket tenni - lehetőségeik nagyjából két dologban merülnek ki: vagy…..
Torrente I. 2011.01.31 15:14:20
@kaamir: Nézd meg a sorozatot. Betyár jó ellazító. Kox nélkül is. A CBS pedig megcsókolhatja az ő talpát.
Forrong a techvilág, mert lekapcsolták az internetet Egyiptomban. Az avítt, dohos diktatúra kétségbeesett elfojtási kísérleteinek ez az állomása valóban nem jelentéktelen pillanat, már csak azért sem, mert a világ még soha korábban nem látott olyat, hogy egy országban egyszerűen…..
A lyoni és francia csúcsszínvonalú gasztronómia atyjáról, Paul Bocuse-ről már annyi helyen elmondtak minden fontosat (még én is pár dolgot, és hamarosan összeállítok róla egy nagyobb videót is), hogy ezzel nem is húzom az időt. A lényeg, hogy az élő (85 éves lesz február…..
Torrente I. 2011.01.31 14:56:43
@világevő: ha elég sokáig hagyod kint a csirkét szépen zöldül!
Múlt péntekre Egyiptom szerte tüntetéseket szerveztek főleg a Twitter és a Facebook segítségével, a webkettes forradalomként is aposztrofálható események aztán (az ilyen esetekhez hasonlóan) kicsúsztak az azokat szervezők kezei közül és hozták magukkal az ilyenkor szokásos…..
Torrente I. 2011.01.31 11:24:24
@csati: Szerintem ez a nagy baj, hogy a mentalisták iszonyú erővel tolnak most arra felé. Szerintem azért a CIA meg a Moszad is tisztában van ezzel, szerencsére. Ha nem sikerül a keményvonalas iszlamistákat háttérben tartani Egyiptomnak vége, no meg a közel-keleti viszonylagos háborúmentességnek is.
Torrente I. 2011.01.31 11:31:46
@Nayime: Mi lesz, ha a negyede sem tud majd abból élni? HMM?
Torrente I. 2011.01.31 11:35:43
@csati: A demokrácia nem való az emberiségnek. Még európai viszonyok között sem feltétlenül. A baj csak az, hogy a diktátorokat kissé nehézkes leváltani.
Proszektúra Biszku bűne 2011.01.27 14:20:00
Szinte valamennyi médium kiemelten közölte a hírt, hogy a Fővárosi Főügyészség szóvivője tájékoztatása szerint Budapesti I. és XII. kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be Biszku Béla ellen a Budai Központi Kerületi Bíróságon Na végre, megérhettük ezt is, a…..
Mielőtt már a bevezetés pillanatában elszúrnák a budapesti dugódíjat, érdemes egy kicsit áttekinteni, mit változtattak a már meglévő rendszeren most januártól Londonban, ahol annak idején a világ nagyvárosai közül elsőként korlátozták ezzel az eszközzel a belváros…..
Torrente I. 2011.01.27 18:13:06
@etruszk: A belváros nem az a hely ahol kiflit, pokrócot, egyéb vackokat be kell szerezni, nem az a hely ahol az átlagpolgár szolgáltatójának tevékenykednie kell. A belváros a város ékköve kell, hogy legyen. Luxusnegyed, ahol sétálgatsz nézed a szép üzleteket szép embereket, szép autókat, szép házakat. Korzózol. Ha nem telik rá, megnézed a neten. Ha tetszik ha nem kapitalizmus lévén annak jobb aki gazdag. Teszek rá, hogy ki miért nem akar fizetni.Leginkább senki semmiért, mert járjon minden mindenkinek. Szerencsére nem így van, úgyhogy csak előre! Jöjjön a dugódíj!
Torrente I. 2011.01.27 18:17:17
@D4D: Én még egy vidékitől sem hallottam, hogy fel lenne háborodva azon, hogy valaki oda jár pihenni. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a pihengetés nem tömegrendezvény, és egyébként is pénzt hoz a konyhára.
Torrente I. 2011.01.27 18:21:47
@MTFUN: A dugódíj nem a környezetvédelemre megoldás, hanem arra, hogy egy az utóbbi évtizedekben élhetetlenné vált városrész emberi legyen, különleges , olyan, amilyen egy világváros ékessége kell hogy legyen.
A tavalyi felhördülés az alábbi beszámoló szerint nem lehetett teljesen alaptalan, minthogy még mindig rinyálnak a Mongolian BBQ-ban, ha valami nem tetszik a pincérnek:A Mongolian BBQ-t ért sok negatív felhang előtt értetlenül álltam - tegnapig. Már három éve járunk egyetemista…..
Torrente I. 2011.01.27 14:28:24
@keramia53-1: Ez rendben van, bár örülnék ha megírnád, miért "HIBÁSAN rögzült". Mi a menetrend?Ki állapította meg rajtad kívül a HIBÁT? Addig ne várj míg ez magától "felszámolódik". Ez is egy olyan dolog amit szakmai szervezeteknek, mégpedig korszerűeknek, szabályozni kellene.Ez a rendszer, jó a tulajnak, a felszolgálónak,a kuncsaftnak is édes mindegy. Csakhogy adókockázat elkerülésre igen alkalmas intézmény. Ezért csak egy motivált szereplő van a változtatásra, mégpedig az állam. Azt nem várhatod el a szolgáltatódtól, jelen esetben a felszolgálótól, hogy térítésmentesen lássa el feladatát. Mire az állam erre reagál, tekintettel arra, hogy nincs túl nagy pénz az ügyben, mármint ami felett a tisztelt döntéshozók diszponálhatnának,nem lesz gyors változás. Szerintem ne várd meg mert kihűl a kajád. Ne felejts el jattot adni ha végeztél.
Torrente I. 2011.01.27 14:41:33
@ökörpöröly: Bár így elsőre nem nagyon értem mihez szóltál hozzá, minden esetre, meg kell jegyezzem csak te vagy balkáni ez az ország nem. Ebből a magyar nyelvtan nevű dologból meg ragasszál magadra még jó sokat, mert jelen állapot szerint úgy tűnik számodra a legnehezebb tíz év az lehetett amit az általános iskola első osztályában töltöttél.Üdvözöllek európai magyarként, téged ott a Balkánon.
Torrente I. 2011.01.27 15:17:11
@Messidor: Igen -igen ez így van, ezért nem is értem miért nem szeretnek a magyar vendéglátósok külön külön számlát írni. Talán úgy nehéz lenne beleírni azt a pár pluszt.. Erre a helyre természetesen ez nem igaz, hiszen itt korlátlan a fogyasztás.
„Kibékült az exével. Honnan tudom? Felhívott pár nappal később, hogy szálljak le a csajáról” – nehéz eldönteni, hogy következő levelünk segélykiáltás vagy csupán egy önkielégítő helyzetjelentés. A fiatalember sokat csalódott már a nőkben és arra a…..
Torrente I. 2011.01.27 11:21:55
@deflorator: Ha neked egy 60 kilós nő bálna, akkor szép férfias formád lehet, nyilván 50 kilós izompacsirta lehetsz.

A cikkírónak pedig azt ajánlom, ne más nőjét próbálja lenyúlni, vagy mentálisan sérült katonabakancsos agyrémeket szedjen fel. Próbálkozzon, rendezett lelkületű nőknél. Egyébként aki 28-évesen nem él nemi életet, azonnal forduljon Pszichiáterhez!
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Torrente I. 2011.01.26 20:03:45
Szekuriti blog 184. West Balkán 2011.01.16 10:10:00
Sajnálatos, hogy ezzel a bejegyzéssel kell kezdenem az új évet, de nem tudok elmenni szó nélkül az éjjeli, West Balkánban történt eset mellett. Ahogy az Index megírta, 3 lány halt meg a West Balkán nevű szórakozóhelyen szombat éjjel.Nem célom, hogy a West Balkánt, a…..
Torrente I. 2011.01.16 20:23:18
@Hoffy: Szerintem Jézusnak semmi kifogása nem lenne a bulizás ellen. Recseghetett a forró drót ha mást hallottál.
Torrente I. 2011.01.16 20:35:47
@Thyb: Nem hiszem egyébként, hogy a szervezők átgondolták a veszélyt. Egyszerűen csak szartak rá. Ma egy szórakozóhely valami csoda folytán kívül esik mind az apeh, vagy most már ki tudja mi az új neve látókörén. Én legalábbis nem kapok gyakran számlát...
Gondolom ez más törvényi kötelességükre is érvényes, mármint a hivatalok farkasvaksága és a szórakozó helyek lazasága.
Torrente I. 2011.01.16 20:36:30
@velorex-vezető: boccs ,igaz
Egyes amerikaiak bigott prüdériája nem ismer határokat, ezt eddig is tudtuk, egy-egy kivillanó mellbimbó vagy oldalról látható mell miatt akartak már keresztre feszíteni nem egy sorozatot vagy magazint, de a Maxim nevű férfimagazin (kb. CKM szint) legutóbbi címlapja miatt…..
Torrente I. 2011.01.13 16:14:10
@TH: Természetesen képesek a gyermeknemzésre. Nem állítottam , hogy nem. Viszont genetikai oka van a homoszexualitásnak, ez is bizonyított. Úgy értettem, hogy egy homoszexuális szerelemben nem lehet gyermekük természetes úton, így nem teljesedhet be a kapcsolat a hagyományos módon létrejövő családban. Ez végeredményben a meleg pároknál igen sok frusztrációt okoz, mégsem tudom támogatni még az örökbe fogadást sem. Természetesen a társadalom megbecsült tagja sokan és pont érzékenységüknél fogva sok közöttük a kiemelkedő alkotó. Semmi esetre sem betegek.
Torrente I. 2011.01.13 16:17:25
@TH: Kiváló ötlet. Elmegyünk más templomokba is.
Köszönöm a jó tanácsot.
Torrente I. 2011.01.13 16:22:21
@TH: Igen így valóban pontosabb mint ahogy én fogalmaztam. Ezért nem támogatom az örökbefogadást. Ki tudja hogyan zajlik a stimulációja a génnek. A frusztrációról pedig saját szememmel láttam, hogy milyen gondokat okoz.A meleg pároknál. Bár a mintám nem szignifikáns,természetesen, hiszen csak néhányat ismerek, de látom, amit látok.