Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crapman

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerényi Imre - nem túlzás nagy szavakat használni - de az Év Levelét kiküldte legalább száz jobboldali értelmiséginek, újságírónak, politikusnak, de egyikük sem gondolt arra, hogy ennek hírértéke lenne, és a nyilvánosságra tartozna, hogy állami pénzen valami elképesztő…..
crapman 2014.01.07 20:52:18
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ez most pontosan hogy jön ide?

De hogy ne kerüljem meg a kérdésedet, Gyurcsány személye önmagában elég arra, hogy semmilyen szövetségre ne adjam a szavazatomat, amiben benne van (nem mintha a szocikra szándékoztam volna szavazni ettől függetlenül)
crapman 2014.01.07 21:34:21
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Önmagában a kormányváltás nem old meg semmit, a szocik is el lettek zavarba az anyjukba, mégsem javult a helyzet, csak annyi a változás, hogy a mostaniak még gátlástalanabbul lopják szét a még megmaradt vagyont.

Az Orbántakaroggy nem elég, egy értelmes alternatíva, azaz egy működőképes és jó kormányzást biztosító politikai erő szükséges. Na ez az, ami per pillanat nincsen, ez az ország elveszett.
Nagyban hegeszti a Fidesz az országgyűlés működését szabályozó törvényeket, a most készülő, várhatóan tavasszal életbe lépő házszabály szerint például a jövőben a képviselőknek fel kell állniuk, amikor az ülést vezető elnök az elnöki emelvényre érkezik. Mesterházy…..
Nem, nem a fülkeforradalom óta elért kormányzati eredményekkel akarnak így dicsekedni, hanem a Dunán júniusban levonuló árhullám kapcsán létrejött példátlan országos összefogásnak kívánnak emléket állítani. A pesti alsó rakparton, és 95 településen. Vélhetően…..
crapman 2013.10.02 22:13:02
@Meridian74: jogos, ajánlom témának a már egy napja a hófedte kocsiba zárt felelőtlen család épp olvassa a belügyminisztérium sms-ét, miközben a háttérben a katasztrófa-védelem emberei gyönyörködnek a folklór táncmatinén.
Dr. Pető András az 1940-es években hozta létre a központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek helyreállítását célzó konduktív pedagógiai rendszert (Pető módszer), amelyet az általa vezetett intézet alkalmazott először. Az intézet két helyen…..
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..
Azt eddig is tudtuk, hogy egy kihelyezett kormányülés nagyon vicces dolgokat hozhat ki magából, de a mai székesfehérvári talán a legjobb a három éve történők közül. Történt ugyanis, hogy Vezérlő Elnökünk egy szívből jövő, fájdalmas "áuáuáu"-val reagált arra, hogy…..
A trafikügyben kiszivárgott hangfelvételben és a hvg erről szóló cikkében azt hiszem könnyen átsiklottunk egy már a trafikokon is túlmutató momentumon: azaz vesézzük ki, hogy mit jelent ország vezetés meg korrupció szempontjából a következő mondat: „kurva sok megrendelést…..
crapman 2013.05.12 16:25:46
@Gomoka: ámen
Miközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megtagadta az atlatszo.hu, a hvg.hu, a TASZ, a Transparency International Magyarország, az index.hu, a K-Monitor, és az [origo] trafikpályázatokra vonatkozó közadatigénylését, kijött tegnap reggel a Heti Válasz a nagy Lázár-interjúval,…..
Közadatigénylésben kérte ki az atlatszo.hu a "Magyarország jobban teljesít"-kampány részletezését. Az önfényezés összköltsége bruttó 256,7 millió, ebből 108 millió a közterületi megjelenésre ment el, a nyomtatott és online sajtóban pedig a Metropol tarolt 47,7 millióval, de…..
A héten került a T. Ház elé a polgári perrendtartásról szóló törvény módosítása. Az unalmasnak tűnő cím, mint oly sok esetben, ezúttal is tartogat meglepetéseket. Az éppen a Ház előtt fekvő indítványt ugyanis egy héttel korábban már megtárgyalta az országgyűlés.…..
Kezd az ember pöcke nagyon ki lenni azzal, hogy lényegében két ember, az új jegybankelnök és pártfogója, a Vezértörpe hülyesége miatt gyengül a forint kitartóan hetek óta, s amikor lehetőség lenne néhány szóval megfordítani a trendet, akkor sem történik semmi. Lassan nem…..
Ez a Tourette szindrómás arc a legnagyobb király a neten, huszadjára csévélem az elejére és még mindig reszketek a röhögéstól. Pompás dalválasztás mèg pompásabb tikkekkel. Nevetni pedig ér! <3 Ja igen, és egyben jó ebédhez szól. A vidiért és a címèrt pedig hatalmas…..
Megjöttek a számok:"A KSH gyorsbecslése alapján Magyarország bruttó hazai terméke 2012. negyedik negyedévében 2,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az információ, kommunikáció, valamint a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás…..
crapman 2013.01.10 20:28:26
@PapelPerro: Dope D.O.D. - What happened
(shazam rulez)
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
OrangeOrder Nyugi: Semjén marad! 2012.12.07 16:25:22
Bár most már úgy érzi az MSZP és holdudvara (röviden: a mai ellenzék), hogy ezentúl bármiféle kívánságukat, ígényüket szépen benyújtják az aljas HVG-n keresztül, kicsit kibontják a sztorit, majd az ő kedvükért szépen levadásszák a jobboldal ikonikus figuráit - de sajnos…..
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Az legyen a legkisebb bajunk, ha nem sikerül pontosan megállapítani, hogy egy politikai demonstráción hányan vettek részt. Sőt, ha ez kinek-kinek kell a boldogságához, akkor teljesen felesleges kiábrándítani abból a hitből embereket, hogy ő és elvbarátai sokan voltak, ellenfeleik…..
crapman 2012.11.16 15:36:44
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
Subba Hamm 2012.07.12 14:07:00
Mintha csak Bubbát látnám. ..