Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TF112

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag régen született új bejegyzés, ezért most muszáj egy aktualitással indítanom! Bizonyára senkinek sem ismeretlen a két tehetségkutató show: a Megasztár és az X Faktor. A kettő párharcát is érdemes lenne kielemezni, de most úgy gondoltam, hogy inkább jósolni kellene,…..
TF112 2010.10.16 13:25:38
A Linux sok területen a választásról szól. És most nem arra gondolok, hogy nem muszáj használni, lehet mást telepíteni. :) Fájlrendszer fronton számos lehetőségünk van, amelyek között sokan személyes preferencia (ezt ismerem, ezt szeretem) alapján választanak. De vajon melyik…..
TF112 2010.02.23 01:01:34
@v.l: mi az a barrier?
2010-es év első bejegyzését egy kis elméleti számítással kezdeném. Teszem ezt azért, mert az egyik webáruház készítéssel foglalkozó cég weboldalán a minap felfedeztem azt, hogy áraikat 20%-kal növelik január 15-e után. Az árnövelés alapvetően nem probléma, szinte mindennek…..
Egyik előző bejegyzésemben már írtam arról, hogy milyen fontos az, hogy a webáruházakban a keresés minél jobb legyen! A régebbi bejegyzés itt olvasható! Azóta nagyon sokat foglalkoztam ezzel a témával, mert a megrendelők is egyre inkább igénylik, illetve úgy látom, hogy nagyon…..
Szeretném megköszönni a CentrSource-nak, hogy Magyarországon az elsők között voltam, akiket megismertettek szolgáltatásukkal. Az árösszehasonlító oldalakat gondolom, hogy nem kell bemutatnom senkinek sem, azonban a CentrSource koncepciója más, és nem csak áru hanem szolgáltatás…..
Ezidáig nem akartam sem nagyon kommunikálni sem pedig eltitkolni azt, hogy az utóbbi időben projektjeink nagy részét a Magento rendszerével készítjük el. A Magento-ra nem azért esett a választás, mert most ez a "trendi", hanem nagyon alapos szakmai kutakodás és analízis…..
Egy rutinfeladatnak mondható tevékenység, a mobilválasztás kapcsán vizsgáltam meg a T-mobile honlapját. Tegyük fel, hogy meglévő T-mobile ügyfélként egy emailezésre, 500 cím tárolására, internetezésre és fényképezésre (min. 2 megapixeles) alkalmas telefont keresek.A…..
Egy portál építésénél a legnehezebb kérdés az, hogy kinek a kezébe rakjuk a sorsunk, vagyis ki legyen az, aki a programozást megcsinálja. Ugyanis változtati, módosítani jellemzően az tud, aki készítette az oldalt. Ha el akarunk szakadni az "ősforrástól", akkor szinte…..