Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rapster

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megígértük, hogy nem fogjuk bántani az Almásokat, ez post sem erről fog szólni. Az előbb olvastam az Index.hu-n megjelent Szexüzenetet cenzúráz az Apple c. cikket, ami komolyan kiverte nálam a biztosítékot. A cikk nem szól másról, mint arról, hogy az Apple olyan…..
Rapster 2010.10.15 08:54:38
@_uSeLeSS_:

Én is néha megnézem az Apple híreket, egyet is értek veled hogy legyen béke.Ez eddig oké.
Viszont ez a cikk most tényleg viccesre sikeredett számomra,nevettem is rajta.
Kövezzetek meg.
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
Rapster 2009.04.24 12:27:16
Subba Subba Records: Ribi Rebi 2009.04.16 07:57:00
Sosem gondoltátok volna, de lassan minden hétre jut egy csillag szupersztár, termékeny terület a magyar! Sejtéseink szerint valahogyan lekeveredhetett egy '96-os Lil Kim kazetta Egom-ba, és ez Rebeccából kihozta az állatot. Elreppelése szerint tizenhárom éves (a WiW kussol az…..
Rapster blog! Kirándulás... 2009.04.15 00:10:00
Na hazatértem.Tele vagyok élményekkel,meg mindenféle gondolatok kavarognak a fejemben.Szerencsére a kedves barátaimnak sikerült kizökkenteniük a szokásos letargikus hazajövős állapotból tegnap este egy kicsit.A múlt heti pénteki melót kihagytam úgyhogy elindultunk kettecskén a…..
Rapster blog! Hétvége... 2009.03.09 00:14:00
Hosszú idő után most hétvégén itthon voltam,bár megmondom őszintén mostanában nem nagyon szeretek ebben a városban tartózkodni, hogy miért arra majd egyszer kitérek itt ígérem. Péntek este mindenki jól összeverődött laza iszogatás aztán megjött Nyulcsim,  másnap pedig…..
Tardai történetek Huszonöt 2009.03.06 07:00:00
A Misikét annyit baszogatták a pálcika teste miatt, hogy elkezdett gyúrni. Meg a tikkelése miatt, akik nem ismerik azt hiszik, hogy kötözködik. A vonaton ilyen melós arcok állandóan beszólnak neki, hogy mit kacsintgatsz, kis buzi, erre azt mondja, hogy semmit, de tovább csinálja.…..
Kezdjük is egy nagyon jó hírrel ezt a blogocskát.Van nekem egy nagyon jó barátom a Marci (aka Sima) Nemrég készített egy remixet ami felkerült egy külföldi remixlemezre, amire ugye Én is nagyon büszke vagyok, ezért most jól leírom ide mit meg hol találtok.   A komplett lemezt…..
Tardai történetek Huszonhárom 2009.03.03 08:00:00
A Vladimir muterjáék a nem-dobunk-ki-semmit család. Legutóbb valami részeg állat rászart a lábtörlőjükre, hallod, az öreg kivágta középen a dzsuvás részt, azt' lukasan használják a lábtörlőt, mondván jó az még, zárt lábbal úgysem töröl senki sem lábat a kapuban. Na,…..
Rapster blog! Ez is elindult... 2009.03.03 08:34:00
Hosszas gondolkodás (pár hónap) után mégiscsak úgy döntöttem hogy indítok egy blogot.Már csak azért is,mert mindenféle kis információt meg tudok osztani itt anélkül, hogy huszonhat oldalra kéne bejelentkeznem hogy publikáljam esetleg a zenéimet, munkáimat, ráadásul a saját…..