Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hubazze

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország első ilyen játéka volt a névadó, bár a második talán híresebb lett. Emlékszik még valaki a „gilisztázásra”?..
hubazze 2020.08.20 15:50:59
Nem egyszerű egy e-mailt elkezdeni manapság – mondják a Le Figaro Madame által megszólaltatott média-szakemberek és pszichológusok. Az üzenetnek kedvesnek, világosnak, de nem bizalmaskodónak kell lennie. A koronavírusjárvány óta sokan megkerülhetetlennek hiszik a „Kedves Xy, remélem, jól vagy”…..
Házi praktikák tojásrántotta kedvelőknek Mindenki azt gondolja, hogy a tojás ételek és köztük a rántotta milyen egyszerű étel. Milyen egyszerű elkészíteni és nem lehet elrontani. Ez egy tévhit. A nagyanyáimtól tanultam azt amikor rákérdeztem , hogy mikor van vagy lesz kész. Ekkor csak azt a választ…..
hubazze 2020.04.06 17:14:21
@motoroskonyhaja: Anyira minden szavaddal egyetértek.. A ki ezt a cikket írja és séfnek hiszi magát, süllyedjen el szégyenében.. Mi lesz a következő cikk? 10 tuti tipp hogya igyunk vizet pohárból?
Egyre több hasznos lakás kütyüt gyártanak Kínában. A mai tesztalanyunk egy 8.700 forintba kerülő illatosító, párásító készülék, amely nem csak a nedvességtartalmat optimalizálja, hanem remek hangulatvilágításként is működik. A karácsony közeledtével mindenki szívesen dekorálja ki a lakását díszekkel…..
Miért egészséges? A szürke harcsa táplálkozásélettani szempontból hasonló az afrikai harcsához: Az harcsa húsa is tartalmaz az összes esszenciális aminosavból, viszont a harcsafélék, így a szürkei harcsa húsa a pontyhoz képest kevesebb fehérjét és foszfort tartalmaz. Így  a fehérje és…..
Miközben idehaza Selmeczi Gabriella kirobbanó örömmel jelenti be a „nyugdíjvédelmi program sikerét”, s abban az értelemben feltétlenül igaza is van, hogy a kormány – meglepetésre - a magánpénztári rendszer elleni támadás során csak apróbb sérüléseket…..
A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége közleményben tudatta, hogy 2009 október elseje után már 5000 darab eladott hanglemez is aranylemeznek számít egy hazai előadó esetében. Utoljára 2006-ban változott ez a szám, akkor 10 ezerről csökkentették 7500-ra a limitet. "A zeneipar…..
hubazze 2010.01.25 16:29:24
Drámai történet, hosszú is, megosztó is. Elnézést, ez hosszú lesz, de nagyon durva... 28 éves voltam, túl pár komoly csalódáson, nehezen adtam a szívem bárkinek. Amikor megismertem a lányt, legyen L (18) nem volt szó köztünk korkülönbségről, vagy bármi olyanról, ami…..
Júniusban a MediaMarkt és Credigen 0 százalék THM-mel kecsegtető hiteltakciójáról már volt két posztunk: egy a hitelfedezeti biztosítás díjáról, egy pedig az átláthatatlan hitelbírálatról szólt. K. mindezeket megúszta, 3 társával együtt megkapta a hitelt és jól be is…..