Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arajanlat

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Lidl giga akció 2017.06.19 20:45:55
 Tudom, hogy a giga szó már teljesen el van koptatva, valamint én bármilyen hatalmas sörakciót el tudok képzelni, de talán most mégsem számít túlzásnak. Szóval csak annyiról van szó, hogy a Lidl részben összekapcsolta a tavalyi belga és angol akcióját, valamint kiegészítette többek között négy újabb…..
arajanlat 2017.06.22 09:38:13
@Barkalot:
Már előző nap ki szokták tenni a serény eladók az ilyen akciókat, hogy reggel nyugodtan, és megfelelően feltöltött polcokkal tudják várni a megvadult vásárlók rohamát.
arajanlat 2017.06.22 09:39:10
@Delirium Tremens:

Én ma estére tartogatom a pezsgőspalackot :)
Hosszú ideig tartotta – talán a számos jel ellenére is – magát az a vélekedés, hogy a Fideszen belül két erő, két éles ellentétben álló szellemiség feszül egymásnak. Az egyik oldalon az ifjú titánok, akik elvek nélkül, gátlástalanul teszik a dolgukat, ami nagyjából a pénzek professzionális szintű…..
arajanlat 2017.04.16 13:57:37
@bluebear:
Azt nem írtam hogy kormányozni is akarnának csak kormányváltást. A fideszgeci és egyéb jelzőkből arra tudok következtetni hogy nagyrészt nem kormánypárti kommentelőkről van szó, ergo ellenzékiek.
Minek magyarázok én ennek... Prolik pfff
sörfigyelő Soproni IPA updated 2017.03.24 04:33:36
Illat: jó féle komlók Hab: kőkemény Szín: mustáros  A Tesco már bepróbálkozott kézműves sörökkel és a Dreher Hidegkomlós is egy reagálás a változó piaci helyzetre, vagy akár a Pécsi Sört is ide vehetjük. De amit most a Heineken a Soproni márkanév alatt csinált, arra nem sokan számítottak,…..
Amidőn még II. János Pál volt a pápa, és Bruce Willis volt a legnagyobb király, megesett  ősztárságával az a csúfság, hogy akkorát zakózott a mozipénztáraknál, mint ide Lacháza. 65 millió dolláros kiadás állt szemben szégyenteljes 17 millió bevétellel, ami testvérek között is olyan ordas nagy bukta,…..
arajanlat 2016.11.26 08:34:04
@Szarvas Norbert:
Azért a termelékenység itt nem a nyugati szint 10%-a. Én úgy tudom 60-70% között van valahol. A bérek meg valahol harmada-hatoda körül vannak az ottaninak.
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
Szeretnénk folytatni a szeptemberi szüret kapcsán elkezdett szőlőből készült italok bemutatását. A mai témánk az érlelt borpárlatok, ezzel a kis útmutatóval reméljük hasznos tudást adunk nektek. A hétköznapi nyelvben sokszor leegyszerűsítve használjuk a konyak szót, vagyis minden érlelt…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
arajanlat 2016.03.08 11:02:06
@fidesz jobbik maszop dk együtt pm lmp egykutya:
Na most ezzel nagyon feldühítettél, olyat írok ide ami tele lesz csúnya szavakkal meg személyeskedéssel.
Ja, nem...
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
1970-es évek vége, 1980-as évek eleje. A Nagy Vezér Kim Ir Szen és a szerencsés gyerekek az új vidám park átadásakor...
arajanlat 2014.04.17 22:45:32
Tegnap olvashattátok Izak2 első posztját. A maival ígérem sokkal jobban sikerült új szerzőtársamnak a blog profiljába illeszkednie. Ugye egyetértetek, hogy nem kellett sokat várni, hogy megtalálja hangját, az arany középutat a szöveg és a képek között? - JTom A vulkán, amely még a világháború…..
Körbejárta az internetet az a hír, hogy Angola betiltotta az iszlámot, komoly forrásból azonban nem lett megerősítve a hír, angolai állam tisztviselők ellenben cáfolták. Az égő imaházak képeiről kiderült, hogy Nigériából és a Gázából valók. Annyit azért lehet tudni, hogy…..
arajanlat 2014.01.11 16:18:04
(A figyelmesebbek már észrevehették, hogy mostantól egy külön oldaldobozban is gyűjtjük a toplistákat, így ott visszamenőleg megtalálhatjátok az összeset.) Már írtam, hogy 2013 erősségét filmes szempontból az jelzi igazán, hogy annak ellenére is minőségi volt a felhozatal,…..
Kis híján elsírtam magam, amikor a Machete előzetesében megláttam Mel Gibsont. Hogyan süllyedhetett idáig egy két Oscar díjas színész, aki nem is olyan régen világsztár volt? Egyszerű a válasz: megöregedett, és nem sikerült a klimax miatti magánéleti botrányokat eltitkolni a…..
Korabeli cigaretta hirdetések Mikulással.....
arajanlat 2013.12.11 19:29:15
1919. Győzelmi parádé Londonban az I. vh. végén...
Egy izraeli tévében tegnap a külügyminisztert a magyarországi antiszemitizmusról kérdezték. A szokásos körök lefutása után Martonyi arra biztatta az izraelieket, hogy látogassanak el turistaként Budapestre, és felajánlotta, hogy személyesen tanítja meg nekik, mi az a…..
A mai heavy metal rajongók némi ellenszenvvel viseltetnek a hatóságok iránt és bizonyos önbecsülési problémákkal küzdenek – állítja a brit Westminster Egyetem tanulmánya.Elég sokat elárul rólunk a zenei ízlésünk, különösen, ha valaki a most futó heavy metalért rajong. A…..
Ha az akcióhősöket egy dobogóra állítanánk, akkor úgy nézne ki, hogy Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, és Bruce Willis. (A sorrendet mindenki döntse el maga) Ők hárman voltak a korszak legjobbjai, és nekik köszönhetjük a legjobb filmeket. Ugyanakkor Willis volt az, aki a…..
A vietnami háború volt az Egyesült Államok több egymást követő kormányának az a kalandja, amely tragikus véget ért és amelynek traumáját a társadalom még sokáig nem tudta kiheverni. A II. világháborúban igazi nagyhatalommá vált USA első veresége volt történelme során,…..
1972. december 12. Marie-Hélène Rothschild a dúsgazdag bankárcsalád franciaországi birtokán, a Château Ferriéres-n pazar estélyt szervezett: a vendégsereg - amelynek tagjai a meghívókat csak visszafelé, tükröt tartva tudták elolvasni - a társadalmi elit krémje volt, felbukkant…..
arajanlat 2013.10.27 12:54:21
1913. október 22-én, ma 100 éve született Friedmann Endre Ernő, akit Robert Capaként ismert meg a világ. Blogunkon már több világhírű sorozatát láthattátok: D-Day, Tour de France, Vadászat Hemingwayjel, mai bejegyzésünkben pedig a Mai Manó Házban jelenleg látható egyik…..
A Tumblr nevű, különös és tanulságos echo chamber-ben a szokásos napi (hol jogos, hol fárasztóan önismétlő) Magyarország-ostorozásban rendszeresen előjön az a téma, hogy a magyarok mennyire nem beszélnek idegen nyelveket. Most is újra ezen megy a vita, ezúttal a Ténytár által…..