Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_krampampuli_

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Állítólag a nők a jó lelkű, felelősségteljes, hűséges + intelligens pasikat szeretik. Ő annak tart. Akkor meg mi ez a kitekintgetés nála? Mert nem a viszonzás jele” – A barátnőnek van valami átláthatatlan igényrendszere, mert a legváratlanabb pillanatokban képes eldöntött…..
                       A lerázó kifejezések teljes spektruma felbukkanhat 4 év után, de valaki nem veszi a fáradtságot, hogy valamennyit végigzongorázza, megelégszik a legegyszerűbbel. Ha egy kapcsolatban a Semmi közöd hozzá- szindróma dominál, az elég frusztráló lehet, és talán ideje a távozáson…..
                       „Próbálom a másik helyébe képzelni magam, hogy talán ő is ideges, de ha így is van, sokan jól leplezik. Nekem a hangom is remeg néha” – Az első randi a legnehezebb, fordulópont és vizsga, sok minden múlik rajta, így egy kóbor gesztus, bénázás, vagy egy meggondolatlan mondat…..
                       „Sok mindenben egyértelműen passzoltok, sok közös dolog van, a szex káprázatos vele, viszont nem romantikus” - Levélírónk felsorolja két ellentétes kaliberű férfi tulajdonságait, miközben ráébred, hogy nincs olyan ember, aki mindenben tökéletes és akivel az élet egy véget nem…..
_krampampuli_ 2022.06.22 14:26:11
@Reactor:
Alapvetően egyetértek veled, illetve egy kiegészítésem van hozzá:
Szerintem igen sok nő van, aki még önmagával is igyekszik elhitetni, hogy miután egy "Mr. Macsó" elvette őt feleségül, majd önként átmegy "Mr. Férjecskébe".
Rossz hírem van a számukra: nem.
                       … ehhez még hozzájön az is, hogy irritáló pasihaverokat tart, szórakozóhelyen simán beszól a kidobóembereknek, ugyanakkor elvárná, ha más pasi miatt szakítana, hogy simán fogadják vissza őt, ha a dolog nem működik. Kinek ne kéne egy ilyen nő?                            …..
Isten bizony, alig várom, hogy a benzin elérje az újabb lélektani határt. Az persze más lapra tartozik, hogy kinek van ekkora, és egyáltalán ennyi lelke. Bizony én is ebben az országban (l)élek, és én is ennek szívom a (benzingőzös) levegőjét (is). (Sőt már 2011-ben a maihoz képest fél áron is…..
_krampampuli_ 2022.06.06 18:32:46
@Nancsibacsi: Dehogyis, például én is csak szórakozásból, kedvtelésből autózok, mondhatni hobbicélra van az autóm. Télen-nyáron biciklivel járok dolgozni, bevásárolni, stb. Nagyobb távra meg leginkább vonatozok. Biztosan jó sokan vannak rajtam kívül is, akik hasonlóan vannak, és szintén tartanak autót is.
_krampampuli_ 2022.06.07 10:20:13
@eßemfaßom meg áll: Nyolc-kilencezer kilométer körül autózok, és tényleg szinte csak hobbiból.
_krampampuli_ 2022.06.07 12:15:53
@eßemfaßom meg áll: Aki muszájból autózik, az ennél jóval többet megy egy évben, mert például Karakószörcsökről el kell valahogy jutnia a városi munkahelyére meg vissza... Azt pedig nem nevezem muszájból autózásnak, ha valaki a gyerekét iskolába viszi, meg autóval megy bevásárolni. Lehet, hogy elsőre morbidul hangzik, de még a (viszonylag) nagybevásárlást is biciklivel csinálom, miközben ott áll az autóm a garázsban.
                       „Ez nem is annyira az a kérdés, hogy ha nem bízok benne, nem is szeretem, mert a bizalom megvan, egészen az első csalódásig” – Ha a pasid még mindig intenzív viszonyt ápol azzal a csajjal, akibe előtted bele volt zúgva, teljesen normális, ha zavar.                      …..
11 év után számos gond felmerülhet egy párkapcsolatban, és ezt Posztolónk is megerősíti. Párja elégedetlen a fizetésével, álmai vannak, de rátermettsége nincs, viszont nagyon ügyel arra, hogy a pasiján kívül másoknak megfeleljen. Mindehhez nem igazán hiányzik több probléma, pedig van.   Ha…..
Levélírónk nem tudja, meddig legyen még mindent elnéző barátnő, amikor pedig megkérdezte párját, mit szólna, ha ő is rendszeresen másokkal lógna, azt mondta, nagyon rosszul esne neki, de még annyival is megtoldotta, hogy a nőktől elvárás az ellenállás, a hűség, és sok mindenre amúgy sincs igényük,…..
_krampampuli_ 2022.05.03 18:15:29
@CSOKKI MÁLNA: Persze, mikor leütöttem az entert, rögtön láttam már, de hát itt nincs javítási opció... elnézést kérek.
„Mondom, mikor hagyod már el? Semmi nem köt hozzá. Azt mondja, nem tudja elhagyni. Más szabadulni akarna egy ilyentől, minél hamarabb” - Talán a magánytól való iszony, talán az újbóli párkereséstől való félelem miatt ragadnak egyesek rossz kapcsolatokban, de az is lehet, hogy egyszerűen csak annyi…..
_krampampuli_ 2022.04.26 07:37:55
@Puerto Prince:
Igen, ez is igaz, de ezen túl is mutat Murphy, hiszen szintén az ő gondolataival:

Az a kapcsolat, amely nem romolhat el, még az is el fog romlani.
Levélírónk nem részesült még a tökéletes kapcsolat élményében, de legalább vannak elképzelései arról, milyenek lehetnek. Egy kicsit összefüggéstelen posztban mindennek hangot is ad.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
A pasi ügyesen taktikázik, mert ha a barátnője javasol valamit, ő nem utasítja el kapásból, hanem azt mondja, aludjunk rá egyet. Lehet, hogy nyomasztja az elköteleződés gondolata is, hiszen ez a kapcsolat megragadt a közösen töltött hétvégék szintjén.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Kijelentette, nincs kedve hozzám. Én meg azt, hogy oké, nem borzolom tovább az idegeit szörnyű jelenlétemmel, soha többé nem kell látnia” – A viharos kapcsolat szakítással végződik, ám a romantikában és gyalázkodásban egyaránt jártas vendéglátós még így sem adja fel.   Ha esetleg nem tudtad:…..
Minden kapcsolat korlátoz egy kicsit, ám ezeket a korlátokat olyan fogalmak alkotják, mint a hűség, az őszinteség, vagy a kölcsönös tisztelet. Posztolónk tudná is vállalni, de most úgy érzi, ha ezeket leírja az adatlapjára, félreérthető üzenete lenne, mintha követelne valamit.   Ha esetleg nem…..
_krampampuli_ 2022.04.08 08:11:15
@Real_Time:
Poénból én megcsináltam, hogy beregisztráltam, aztán addig töltöttem a profilomat, amíg ingyenes volt. Utána vártam az üzemeltetők reakcióit. Jöttek is, jó sok hónapon keresztül. :)
„Sajnos eddigi 36 évem alatt még sosem tudtam összeköltözni senkivel, így nekem ez egy fájó pont” – Talán ezért is érthető, ha Levélírónk mindent megtesz azért, hogy jelenlegi párjával eljusson végre a közös életig. De sok minden nem rajta múlik.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
_krampampuli_ 2022.04.05 20:39:18
@antisocialnetwork:
"Például nem tudom felülmúlni az anyját főzésben..."
Ilyet nagyjából soha nem hallunk férfi szájából, ebből feltételeztem, hogy nő a (képzelt) posztoló.
„Nem vagyok kapcsolatfüggő, se kontrollmániás, de ha már együtt vagyunk, az nem csak egy testi dolog” – Posztolónk a korábbi kapcsolatai során tapasztaltak alapján állított össze egy kívánságlistát. Úgy érzi, nem támaszt nagy elvárásokat az új jelölt irányába, de kérdés, hogy vajon a kiszemelt nő is…..
_krampampuli_ 2022.04.01 21:57:26
@Almandin:
"Pl. ha az említett nővel sose találkozol, amikor épp kihívóan néz ki, akkor beskatulyázod őt olyannak, aki nem kihívó és lehet, hogy összejössz vele."
Ezzel igazat mondasz, bizony ilyen veszély nálam fennáll.

Vannak nők, akik például színházba is úgy mennek, hogy alig sminkelnek, lezser, kényelmes ruhában: nos nekem az efféle jön be.
Minden relatív...
Szerintem a miniruha mindenképpen kihívó. A tűsarkú is az. Szaunába, vagy strandra menni ruhátlanul pedig nem kihívó. Sokak szerint meg az. Különbözőek vagyunk, de ez így van jól.
„Az, hogy ő adja lejjebb az igényeit, ki van zárva. Néha, amikor ezeket meséli, olyan, mintha a bukásaira is büszke lenne” – A szegény lovag évek óta rohan a szoknyák után, és most már egyre biztosabb, hogy sikertelensége nem minden esetben a kiszemelt nők válogatóssága miatt van.   Ha esetleg…..
_krampampuli_ 2022.03.29 10:52:02
@Real_Time:
Hejj, ez volt ám csak a zene! :)

A kedvencem ebből a számból:
"Mindentudó HI-FI torony, minden órában pitty-pitty..."

Sajna nincsenek már ilyenek...
_krampampuli_ 2022.03.29 14:28:22
@Lorrh:
És tényleg! Régen hallgattam már... ;-)

Ámbár a kedvencem erről az albumról a Gyerekmese.
Az mindent visz. :D
„A hetekben történt, hogy az exem bejelentkezett, elég szokatlan stílusban. Mármint szokatlanul kedves volt” – Amikor egy nő megbánja a szakítást, az onnan látszik a legerősebben, amikor megírja az exének, mennyire nem jött be az új jelölt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
_krampampuli_ 2022.03.21 12:08:38
@Lorrh:
Hajaj... Ha leírnám, amiben jelenleg is benne élek immár másfél éve, úgysem hinné el senki, végképp kreálmánynak gondolnák. ;-)

Amúgy ezek kb. mind kitalált sztorik, csak olyat játszunk, mintha valós élethelyzetekre reagálnánk mi itt.
„Valójában neki mindegy, kivel, csak legyen már valami, ami eddig kimaradt nála, és a korkülönbség fölött is elsiklik” – A pasinak eddig mindig nála idősebb barátnői voltak, de még sosem találkozott azzal, hogy fél év után a párja azonnal és mindent akarna. Nőnapi posztunkban a negyven felé…..
“Én is tudnék korombeli férfiakat kritizálni. Szerintük ami egy nőn felesleg, az rajtuk gyönyörű és férfias, a sörhas pedig az erő szimbóluma volt mindig is” – Nem könnyű visszazökkenni a randik világába negyven után, de semmi sem lehetetlen, ha az ember tudja a forszát.   Ha esetleg nem…..
_krampampuli_ 2022.03.04 12:53:29
@Infomaniac:
Értem én, hogy ti nők nagyon sok megkeresést kaptok társkeresőn, amelyekre képtelenség volna igényesen válaszolni. Mindenesetre én azt tenném, hogy hogy írnék egyetlen általános, szolidan megfogalmazott elutasító választ, aztán: ctrl+c, ctrl+v. Azt nem hiszem el, hogy olyan sokan írnak rátok, hogy fejenként nem bírtok rájuk szánni 20 másodpercet. A semminél nagyságrendileg több volna.
Gyermekem amúgy azért nincs, mert a feleségem meddő volt, aztán meg elváltunk. De lehet, hogy elviselhetetlen is vagyok, elismerem. Vannak elveim, melyekhez ragaszkodom. Nem vagyok én jobb másoknál.
_krampampuli_ 2022.03.04 14:10:46
@Chendrys19:
"Amúgy ha kapsz egy elutasító választ, akkor azzal beljebb vagy?"
Igen, beljebb. Ebben az esetben ugyanis az az érzésem szokott lenni, hogy lám: megint emberszámba vettek. Ennyi.

"Különben is, az is egy válasz, ha nincs válasz..."
Persze, ez igaz. Ám annyi igényesség azért van bennem, hogy egyszerre egynél több nővel nem ismerkedek. Ennyi tiszteletet mindenkinek megadok. Tehát ha arra várok egy hónapig, hogy vajon jön-e elutasító válasz, az ugye nettó elvesztegetett idő. Így is megközelíthetjük.
Elég komoly dilemmával néz szembe Posztolónk, ugyanis a barát zónában tartott pasi most megcsókolta, ő pedig heves reakció helyett inkább hagyta, nehogy megbántódjon. De hogyan tovább?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
„Arra is gondoltam, hogy valójában foglalt volt, mert ma ez a trend, hogy minden harmadik ember simán csalja a párját” – Levélírónkat felültette egy csaj, és már elege van azokból, akik másokat félrevezetnek, minimális tisztelet nélkül.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..