Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_krampampuli_

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Azok a csávók se zavartak, akikről üvöltött, hogy nem találnak régóta párt maguknak, az enyém viszont közvetlen velük, tehát elérhető, tetszik is nekik” - Levélírónk magát okolja a történtek miatt. Utólag próbálja összerakni, mik vezethettek a szakításhoz, és bár azt vallja,…..
                       A pasi korrekt, és egészen addig nincs is konfliktus, míg egyetlen apró hibát nem vét, akkor már nem számít, mennyi pozitívat tett előtte, a barátnő elégedetlen és jön az érzelmi zsarolás. Ha a hercegnő bármi félreérthetőt tesz, az rendben, de a férfinek a legkisebb hiba…..
                       Adott két ember, akiket nem köt össze se házasság, se gyerek, se bármi közös, simán lehetnének egymás nélkül, kereshetnének mást, mégis úgy viselkednek, mintha már 200 éve együtt lennének. Ilyen amikor a gyűlölet összetart.                                  Fedezd fel és…..
_krampampuli_ 2023.03.06 12:13:15
@Lorrh:
Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna.
Nyelvtanilag helyes a fojtogató.
A posztnak nem sok értelmét látom, de az más kérdés.
                       „A Szilvesztert külön töltöttük, őt ez nem nagyon viselte meg, lerendezte annyival, hogy részéről minden a régi, ő továbbra is szeret, neki megfelel így” – Posztolónk mégis működőképesnek érzi a több sebből vérző kapcsolatát egy olyan ember mellett, aki érzelmileg kicsit sem…..
                       „Lehet, hogy Ő gyerekként sokat nélkülözött és amiatt van ez? Ilyesmi hagyhatott nyomot benne ennyire, hogy a mostani viselkedését is befolyásolja?” - A barátnő mértéktartóan költekezik és megfontolt, ami jó pont, viszont ha ugyanilyen okokból megvétóz egy Portugál nyaralást,…..
_krampampuli_ 2022.12.22 12:41:13
@bordon:
Hogyne volna ilyen nő, próbálok én is egy hasonló értékrendű lánynak udvarolni. Nagyon komplikált dolog, elhiheted... A legcsekélyebb kiadásokat is felezzük, mindig. Egy kávé a legdrágább dolog, amit nagy ritkán elfogad tőlem.
                        Ha hetekig agyalsz a csajod egyik súlyos kijelentésén, és már azt se tudod, illik-e rákérdezni, lehet, hogy nem érdemes hosszabb távra tervezni vele. Az, hogy az elhangzott mondat csak egy teszt része volt, vagy komolyan is gondolta, ennyi idő elteltével talán már mindegy…..
                       „Nem lehet mindig igen a válasz, csókolom! Akkor ne kérdésként tegyétek ezt fel, hanem állításként: „hozzám jössz feleségül” – A pasi mindössze fél év után kéri meg a barátnő kezét, aki nemet mond. A sértett fél azonban ebbe nem nyugszik bele, még anyut is mozgósítja.      …..
                       Ha minél hamarabb kiderül, hogy két ember nem passzol egymáshoz, az egyáltalán nem rossz dolog, és Posztolónk is igyekszik így felfogni. A barátnő hirtelen szakított vele, neki pedig csak a szép emlékek maradtak.                                   Fedezd fel és használd! …..
                       A nő barátja külföldön van, Posztolónk pedig gyakran megy fel hozzá, és valahányszor így tesz, határozottan az az érzése, hogy közelebb kerülnek egymáshoz, mert a nő mindig tudja, mikor kell kihívóan öltöznie. Még nem történt semmi, és talán azért is, mert a pasinak a…..
                       „Állítólag a nők a jó lelkű, felelősségteljes, hűséges + intelligens pasikat szeretik. Ő annak tart. Akkor meg mi ez a kitekintgetés nála? Mert nem a viszonzás jele” – A barátnőnek van valami átláthatatlan igényrendszere, mert a legváratlanabb pillanatokban képes eldöntött…..
                       A lerázó kifejezések teljes spektruma felbukkanhat 4 év után, de valaki nem veszi a fáradtságot, hogy valamennyit végigzongorázza, megelégszik a legegyszerűbbel. Ha egy kapcsolatban a Semmi közöd hozzá- szindróma dominál, az elég frusztráló lehet, és talán ideje a távozáson…..
                       „Próbálom a másik helyébe képzelni magam, hogy talán ő is ideges, de ha így is van, sokan jól leplezik. Nekem a hangom is remeg néha” – Az első randi a legnehezebb, fordulópont és vizsga, sok minden múlik rajta, így egy kóbor gesztus, bénázás, vagy egy meggondolatlan mondat…..
                       „Sok mindenben egyértelműen passzoltok, sok közös dolog van, a szex káprázatos vele, viszont nem romantikus” - Levélírónk felsorolja két ellentétes kaliberű férfi tulajdonságait, miközben ráébred, hogy nincs olyan ember, aki mindenben tökéletes és akivel az élet egy véget nem…..
_krampampuli_ 2022.06.22 14:26:11
@Reactor:
Alapvetően egyetértek veled, illetve egy kiegészítésem van hozzá:
Szerintem igen sok nő van, aki még önmagával is igyekszik elhitetni, hogy miután egy "Mr. Macsó" elvette őt feleségül, majd önként átmegy "Mr. Férjecskébe".
Rossz hírem van a számukra: nem.
                       … ehhez még hozzájön az is, hogy irritáló pasihaverokat tart, szórakozóhelyen simán beszól a kidobóembereknek, ugyanakkor elvárná, ha más pasi miatt szakítana, hogy simán fogadják vissza őt, ha a dolog nem működik. Kinek ne kéne egy ilyen nő?                            …..
Isten bizony, alig várom, hogy a benzin elérje az újabb lélektani határt. Az persze más lapra tartozik, hogy kinek van ekkora, és egyáltalán ennyi lelke. Bizony én is ebben az országban (l)élek, és én is ennek szívom a (benzingőzös) levegőjét (is). (Sőt már 2011-ben a maihoz képest fél áron is…..
_krampampuli_ 2022.06.06 18:32:46
@Nancsibacsi: Dehogyis, például én is csak szórakozásból, kedvtelésből autózok, mondhatni hobbicélra van az autóm. Télen-nyáron biciklivel járok dolgozni, bevásárolni, stb. Nagyobb távra meg leginkább vonatozok. Biztosan jó sokan vannak rajtam kívül is, akik hasonlóan vannak, és szintén tartanak autót is.
_krampampuli_ 2022.06.07 10:20:13
@eßemfaßom meg áll: Nyolc-kilencezer kilométer körül autózok, és tényleg szinte csak hobbiból.
_krampampuli_ 2022.06.07 12:15:53
@eßemfaßom meg áll: Aki muszájból autózik, az ennél jóval többet megy egy évben, mert például Karakószörcsökről el kell valahogy jutnia a városi munkahelyére meg vissza... Azt pedig nem nevezem muszájból autózásnak, ha valaki a gyerekét iskolába viszi, meg autóval megy bevásárolni. Lehet, hogy elsőre morbidul hangzik, de még a (viszonylag) nagybevásárlást is biciklivel csinálom, miközben ott áll az autóm a garázsban.
                       „Ez nem is annyira az a kérdés, hogy ha nem bízok benne, nem is szeretem, mert a bizalom megvan, egészen az első csalódásig” – Ha a pasid még mindig intenzív viszonyt ápol azzal a csajjal, akibe előtted bele volt zúgva, teljesen normális, ha zavar.                      …..
11 év után számos gond felmerülhet egy párkapcsolatban, és ezt Posztolónk is megerősíti. Párja elégedetlen a fizetésével, álmai vannak, de rátermettsége nincs, viszont nagyon ügyel arra, hogy a pasiján kívül másoknak megfeleljen. Mindehhez nem igazán hiányzik több probléma, pedig van.   Ha…..
Levélírónk nem tudja, meddig legyen még mindent elnéző barátnő, amikor pedig megkérdezte párját, mit szólna, ha ő is rendszeresen másokkal lógna, azt mondta, nagyon rosszul esne neki, de még annyival is megtoldotta, hogy a nőktől elvárás az ellenállás, a hűség, és sok mindenre amúgy sincs igényük,…..
_krampampuli_ 2022.05.03 18:15:29
@CSOKKI MÁLNA: Persze, mikor leütöttem az entert, rögtön láttam már, de hát itt nincs javítási opció... elnézést kérek.
„Mondom, mikor hagyod már el? Semmi nem köt hozzá. Azt mondja, nem tudja elhagyni. Más szabadulni akarna egy ilyentől, minél hamarabb” - Talán a magánytól való iszony, talán az újbóli párkereséstől való félelem miatt ragadnak egyesek rossz kapcsolatokban, de az is lehet, hogy egyszerűen csak annyi…..
_krampampuli_ 2022.04.26 07:37:55
@Puerto Prince:
Igen, ez is igaz, de ezen túl is mutat Murphy, hiszen szintén az ő gondolataival:

Az a kapcsolat, amely nem romolhat el, még az is el fog romlani.
Levélírónk nem részesült még a tökéletes kapcsolat élményében, de legalább vannak elképzelései arról, milyenek lehetnek. Egy kicsit összefüggéstelen posztban mindennek hangot is ad.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
A pasi ügyesen taktikázik, mert ha a barátnője javasol valamit, ő nem utasítja el kapásból, hanem azt mondja, aludjunk rá egyet. Lehet, hogy nyomasztja az elköteleződés gondolata is, hiszen ez a kapcsolat megragadt a közösen töltött hétvégék szintjén.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Kijelentette, nincs kedve hozzám. Én meg azt, hogy oké, nem borzolom tovább az idegeit szörnyű jelenlétemmel, soha többé nem kell látnia” – A viharos kapcsolat szakítással végződik, ám a romantikában és gyalázkodásban egyaránt jártas vendéglátós még így sem adja fel.   Ha esetleg nem tudtad:…..
Minden kapcsolat korlátoz egy kicsit, ám ezeket a korlátokat olyan fogalmak alkotják, mint a hűség, az őszinteség, vagy a kölcsönös tisztelet. Posztolónk tudná is vállalni, de most úgy érzi, ha ezeket leírja az adatlapjára, félreérthető üzenete lenne, mintha követelne valamit.   Ha esetleg nem…..
_krampampuli_ 2022.04.08 08:11:15
@Real_Time:
Poénból én megcsináltam, hogy beregisztráltam, aztán addig töltöttem a profilomat, amíg ingyenes volt. Utána vártam az üzemeltetők reakcióit. Jöttek is, jó sok hónapon keresztül. :)