Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evil One

0 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, és nem tudom, hová fordulhatnék. A problémám a következő: Egy európai üzletlánc alkalmazottja vagyok már harmadik éve lassan, középvezető beosztásban. A munkahelyi hierarchia a következő:NAGYFŐNÖK, Középvezetők (ketten…..
Tudtad? Trianon térképek 2010.06.04 07:00:00
Egy időben ez a térkép tananyag és propaganda anyag volt.     A Trianon emléknap alkalmából azonban ezen már túl kellene lépni. Nem olyan fekete-fehér ez a történet, ezt be kell látnunk. Egyrészt a történelmi Magyarország területén már akkor kisebbségben volt a…..
Egyik visszatérő tévés kínja a magyarnak, hogy aszongya, sok a reklám a tévében. Nem mennék bele mélyebben, hogy ennek mi az oka, tudja mindenki, aki nem egy barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, maradjunk annyiban, hogy a kereskedelmi televíziók ebből élnek, és kész. A…..
Evil One 2010.05.28 21:32:09
@Sün! balázs:

Ennyi.
  A magyar törvényhozás tegnap rábólintott a kettős állampolgárságra. A szlovák parlament órákkal később cserébe elfogadott egy törvényt, melynek értelmében azok, akik felveszik a magyar állampolgárságot, elveszítik a szlovákot. Ismét kiderült, hogy a felvidéki…..
Ma kaptam egy újabb történetet, mely kisértetiesen hasonlít az eddigiekre. A kiemelt rész igencsak elgondolkodtató!!! Ezért a cikk elejére is kiteszem! Hátha végre valaki a fejéhez kap, és vége lesz ennek a terrorszervezetnek, ami ma áramszolgáltató néven becézgetünk, és…..
Nicolas Chartier, A bombák földjén egyik producere egyszer már sikeresen magára irányította a reflektorfényt azzal, hogy az Oscar ceremónia előtt e-maileket küldözgetett az Akadémia tagjainak, hogy Kathryn Bigelow filmjére adják le voksukat és ne az Avatarra. A szabályok tiltják az…..
Evil One 2010.05.19 19:16:44
@Wolf Gabor:

Töki, nagyon okos vagy, a kapitalizmusban meg mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik.

Ha valakinek 0 forintot ér a film és hozzá is jut, akkor ez van.

A törvény betűje meg faszt se érdekel, elvileg csak a társadalmi normákat kellene átültetnie a gyakorlatba. A társadalmi norma meg az, hogy a kutyát nem érdekli egy brutálgazdag producer kiesett, fiktív (!!) bevétele.
Így szarjon sünt, ha nem éri meg, ne csináljon filmet. De csinál, mert megéri. Akkor?
Evil One 2010.05.19 19:24:01
@Wolf Gabor:

A filmek nem ezért drágák. Azért drágák, mert egy rakás marketinges szuperzseni kikalkulálta azt a határértéket, amivel a haszon biztosított és alkalmazza lelkesen ugyanazt minden régióban, így a reál ára egy filmnek 6-10szerese itthon, mint nyugaton. Kíváncsi vagyok, hányan vennének világszerte filmet, ha hirtelen akár csak hatszor annyiba kerülne, mint eddig.

Ez nem mentegetőzés, mert pont leszarom, ki hogy hívja a letöltést, illetve mit gondol rólam. Csak puszta ténymegállapítás.
Én mindig egy becsületesen élni szerető ember voltam és vagyok. Mindig szerettem betartani a törvényeket , sőt katolikus révén a 10 parancsolatot. De sajnos eddigi tapasztalataim alapján rá kellett jönnöm , hogy olyan világot élünk , hogy az él meg benne , aki csal , lop , hazudik…..
Evil One 2010.05.17 10:42:04
@gubucze:

Én meg nem ismerek embert, aki ne ismerősökön keresztül dolgozna most ott, ahol.
Lehet, h a szakmákon múlik minden.
Evil One 2010.05.17 10:53:07
@Tomasz_a_gozmozdony:

Én vagyok demagóg?

Egyébként 200 alatt tényleg csak rabszolgamunka van, de nem ez a lényeg, rengeteg embert ismerek, aki 100-ért is menne, de nincs hova.
Tudom, látom, ismerem, átérzem.

Faszom a hülyékbe. Világválság van, rekordméretű munkanélküliség, és még mindig ezt a szar dumát toljátok, hogy a magyar nem akar dolgozni.
Evil One 2010.05.17 11:09:17
@Tomasz_a_gozmozdony:

Pedig nagyon úgy tűnt.
Az én világomban, amit ismerek, a pályakezdő elmegy bármilyen alja munkára, mert nincs jobb, az ötven feletti vegetál és próbál túlélni de nem kell szarra se, aki dolgozik, az ismerősök által van a helyén.
Nem tehetek róla, ezt látom magam körül, ez van mindenütt. Néha azt hiszem, más országban élek, mint itt sokan.
Bár számos hasonló témájú ügyet dolgozott már fel ez a blog, még mindig  búvópatakként előtörnek újszerű  trükkök  A szakértői vizsgálat eredménye, hogy minden sérülésmentes, de erős külső mágneses hatás érte a villanyórát, mindenképpen ilyennek…..
Evil One 2010.05.12 18:39:09
@Evil One:

Vagy feljelentem az UFO-kat, hogy megbuherálták az órámat, a fizetési felszólítást meg küldjék az Andromeda galaxisba, mert nekem nincs közöm hozzá.

El sem hiszem, hogy ilyen kérdésekben egyáltalán kétség merülhet fel egy per kimenetelét illetően.
Evil One 2010.05.12 19:37:58
@Pascal:

Köszi a választ, már csak azt kellene bizonyítani, hogy egyáltalán a user tudtával végezte el valaki a beavatkozást, ne adj isten az ő felkérésére.

Vagy bármit, ami az ügyet hozzá köti azon kívül, hogy az ő háza előtt volt az óra, amikor valaki tönkretette.
Evil One 2010.05.12 21:13:21
@British:

Valóban, ha valaki lopja az áramot, dögöljön meg.

De nekem kicsit fontosabb a jogbiztonság, mint egy szolgáltató bevétele. Az pedig nincs egy olyan helyen, ahol bemondásra bevasalják rajtad a büntetést.

Ennyi.
Még mielőtt valaki komolyan azt hinné, hogy a fiataloké a jövő, hadd osszam meg mindenkivel az én történetemet, röviden: Elvégeztem az egyetemet. Mérnöki diplomát szereztem. (Amolyan “egyéb mérnök”, tehát nem kifejezetten gépész kategóriában). Gyakorlatilag szóba…..
Evil One 2010.05.12 09:47:06
@Rain:

Nyilván nem tudja letenni, mert ha le tudná, nem menne el innen. De, mint mások is mondták, maradjon itthon, menjen el munkanélkülire, aztán majd lesz valahogy. Ha már nekünk nem hozhat hasznot, legalább neki se legyen jó, meg másnak se.
Ez az adóforintos duma nagyon megy, a devizahitelesek, orvosok, egyetemisták miatt, miközben a szent adóforintokat röhögve bassza ki az elit az ablakon, két köpés között, amit a szent adófizető szeme közé céloz. Legyünk már észnél, vannak fontos dolgok, vannak kevésbé fontos dolgok. A képzés pl fontos dolog, de nincs infrastruktúra hozzá, ami felszívná a kitermelt képzett embereket. Esetleg arra kéne szánni azokat az adóforintokat, de ha nem, akkor nem, inkább köpködjük tovább egymást.
Evil One 2010.05.12 09:53:17
@orly:

A mérnöki szakon belül is vannak kategóriák. Van olyan szak, ahol már az egyetem alatt munkát tudsz szerezni, van olyan, amivel meg sokan operátornak, telefonközpontosnak mentek mert máshova nem kellettek, esetleg kihúzzák még phd-n, addig sem kell munka után rohangálni.
Evil One 2010.05.12 10:42:21
@Babette:

Olyan szinten, hogy merek állást foglalni, az IT-t, építőipart és szállítóipart ismerem.

Komolyabb, sok éves vállalkozások vegetálnak, várva a csődre, eszméletlen kintlévőségek, körbetartozás, visszatartott budget, drasztikusan emelkedő működési költségek, kiadások, kevesebb a megrendelés és az is később fizet, kevesebbet.

Ez a vállalkozói szféra összefogalása idén.
Sziasztok! Pedagógusként dolgoztam 21 éven keresztül. Jött a rendszerváltás, leépítések, majd mint a mai 40-es korosztály közé tartozó munkaerőt engem is elküldtek. Nem számított szakmai előmenetelem, az sem, hogy pályázatokat nyertem a gyerekekkel, szerettek a tanulók,…..
Evil One 2010.05.11 12:54:51
@Mária:

Hát jah, 600-as bruttó (!) órabért össze is lehet koldulni egy aluljáróban, azért tényleg kár munkát végezni.
Evil One 2010.05.11 16:24:10
@HgGina:

Magyar munkamorál, bérszínvonal...

Csak az országon belül többet keresek, miután 200 km-re nyugatra költöztem. Biztos itt többet érek, mint szakember, meg jobb a morálom. Jah.
Modorosblog A Devizahiteles 2010.05.09 16:45:00
-Hijj, 268... 269... 274... mi a faszom van itt? -Mi az? -Az euróárfolyam, apám, az. A helóták hegedültek sok-sok nyáron keresztül, aztán szar lett a palacsintában. Pedig már kezdett volna normalizálódni a helyzet. Aztán majd csodálkozom, ha nem tudom miből kifizetni a…..
Kávézacc Hitelbe fulladva 2010.05.04 15:22:00
Olyan világból származom, ahol hitelt felvenni megsemmisítő szégyen. Nekünk nem volt semmilyen vagyonunk, tulajdonilag még azzal az ócska parasztházzal sem mi rendelkeztünk, amit apám egész életében toldozgatott-foltozgatott, és televízióra is utolsóként tettünk szert az…..
Evil One 2010.05.05 00:13:04
Egyébként egy egyszerű példa szemlélteti az esetet.
Csóri dolgozik, elvan a szaros kis fizetésével, valamennyire kijön belőle, megtakarítás nulla. Életében nem keresett úgy, hogy lakást vegyen, mástól nem kapott. Eléldegél vagy albérletben, vagy ha szerencsés, valami önkormányzati lakásban. Minden vagyona a bútorai, egy 10 év feletti autó. Csórit kirúgják a francba, vagy nem fizetik ki, vagy csak megszűnik a cége. Megtakarítása nincs, vagyona nincs. Kap egy ajánlatot, hogy két hónap múlva új melót kaphat. Addig enni kell, élni kell, gyereknek iskolába kell mennie. Kölcsönkér havertól, két hónap múlva majd megadja valahogy. Kiderül, mégsincs meló, de két hónap, és lesz más. Enni kell, továbbra is. Felvesz személyi hitelt, ami elmegy a megélhetésre. Meló továbbra sincs, most már nem csak a rezsit kell fizetni, elkezdett ketyegni a hitel.
Na, két választása van. Elmegy kirabolni valakit, vagy próbál máshonnan hitelt felvenni. Ha szerencsés, elhúzza egy évig, aztán vagy az utcára kerül, vagy - jó esetben - van munkája. A fizetéséből már sehogy nem jönnek ki, rengeteg hitel, tartozás, enni továbbra is kell. Eltengődik a múlt évig, aztán beüt a válság. Meló nincs, hitel van. Felköti magát, rablógyilkos lesz, vannak lehetőségek szép számmal.
Azt hiszi bárki, egyedi eset? Én magam rengeteg hasonlót ismerek. Máról a holnapra él, retteg a következő hónaptól, esélye sincs egy jobb életre.
Ezt gondolja végig minden plazmatévéző. Csak egyszer az életben.
Sárdobáló Burka 2010.04.30 07:00:00
A belga parlament tegnap elfogadta az egész arcot és testet takaró muzulmán női viseletet betiltó törvényt. A tiltás minden közterületen érvényes, a probléma pedig éppen az, mint a holokauszttagadást tiltó törvénnyel.A burka viselése sok nő számára megalázó lehet. Ilyesmire…..
Evil One 2010.04.30 18:17:57
@Mj:

Az egyetlen megoldás a határozott fellépés.
A nyugati civilizáció nagyon kedvesen, toleránsan fogad mindenkit, aki hozzátehet valamit, és nagyon kedvesen, toleránsan leveri a veséjét mindenkinek, aki nem hajlandó átvenni és betartani a normáit.
Vagy ha erre az államhatalom nem képes, akkor nagyon kedvesen, toleránsan népirt még egyet a miheztartás végett, egyszer már megtette. Nem kell annyira félni, attól hogy betompult a nyugati népesség, még mindig a világ vezető civilizációja és egy jó ideig az is marad.
Lehet itt robbantgatni 10-100-1000 embert az egyik oldalról, de egy csettintés és a balkántól keletre ezer évig még a fű se nő többet, ezt nem árt észben tartani mindenkinek.
Ez a véleményem, de majd rájönnek mások is hamarosan.
Mi van akkor, ha - az ember lánya elmúlt 50, rokkantsági nyugdíj után kéne újra munkát találnia, ha a munkanélküli központ szerint túlképzett, a munkáltató szerint nem az?   Elmondom! SEMMI, mert nincs segítség! Utálok politizálni, de most azt kell mondanom, hogy jobb volt…..
Evil One 2010.04.29 16:13:48
@Bambano:

Csúnya gonosz bankoknak fejlesztek belső rendszereket a csúnya gonosz fővárosunkban, mint csúnya gonosz vállalkozó.

De isten bizony, még a legkeményebb őskocka rendszergazdát se láttam felháborodni azon, hogy valaki lelaptopozta a notebookját, pedig azok még akkor is pofánköpnek, ha a hub helyett switchet mondasz.
Evil One 2010.04.29 16:20:49
@Bambano:

Falun általában nincsenek szerverparkok, ezért gondoltam, nem adsz hitelt a szavaimnak...
Evil One 2010.04.29 16:24:54
@uni1002:

OS profom meg lehordott a sárga földig, amikor mappát mondtam jegyzék helyett...
„Ha már a nőiesség minden zsetonját eljátszottátok, legalább a szánalmasságig ne süllyedjetek le!” A következő mentális beöntés egy férfiúi kifakadás. Oroszlánbömbölés. Talán tovább nem is érdemes előhangolni. Fogadjátok eme érzelmi torpedót lazán, és…..
Evil One 2010.04.27 13:55:14
@Bölcs Ész:

Semmi gond nincs itt. Egyszerűen csak ezek a csajok fiatalok, el vannak tévedve. Egy normális fickó seperc alatt összekapja őket, ha veszi a fáradtságot. Persze úgy nehéz, ha emófiúcskákkal, meg szteroidos hülyegyerekekkel kell versenyezni, de megoldható.
A legtöbb nő értékeli a régimódiságot, még ha speciel nem is tud róla, ha megérzi, utána tuti értékelni fogja.
A szerepeket meg ne cseréljük fel, a nőket kell felszedni, nem a nőknek felszedetni magukat.
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
Evil One 2010.04.27 09:43:23
@flimo13:

Nem a túlköltekezés csökkentésével van baj.

Tőlem spórolhatunk bármin, ami nem a munkavállalókat baszogatja. Ezer meg egy lehetőség van, de ez tabu, ilyen nincs, mert megdöglik az ország. Ez TÉNY.
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Evil One 2010.04.23 11:14:25
@Lófasz Hadnagy:

Jaja, valszeg ettől szar a legtöbb vallás. Inkább ösztönöznék a népet a sok és minőségi szexre. Isten szereti, ha szereted a felebarátodat.

Hehe.
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
Evil One 2010.04.14 14:30:59
@is:

20%-os reálbérnövekedés, mióta? 10 év alatt? Hát kérlek, az tényleg molyfing egy normális gazdaságban.
Evil One 2010.04.14 14:34:42
@Aladár69:

"Ami a bűnözési statisztikákat illeti, közel sem biztos, hogy az észak-keleti részen tapasztalható magas mutató a cigányság számlájára írható."
...
"Tehát nem merném határozottan kijelenteni, hogy a bűnözés magas mutatószámai is a Jobbik erősödésének kiváltó okai közé sorolható."
...
stbstb

Na, pont ennek a hozzáállásnak köszönhető az eredményük, mint amit te itt bemutatsz ingyen, bérmentve.
Gratulálok neked és minden eszmetársadnak. :)
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
Minden jel arra utal, hogy kakukktojás került a turul fészkébe. Rendőrrugdosó Gárdista Nikiről kiderült, hogy számos pornófilmben vállalt szerepet, és a filmek címei bizony arról árulkodnak, hogy a művésznő nem volt válogatós a szerepek tekintetében... A választások…..