Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronin_

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
Ronin_ 2014.07.27 08:57:23
@Gomulka Béla: IGAZ!
Bár sosem volt BMW-m. Igaz kétszer is akartam, de nem az lett. Az egyik egy öreg cápa 528 i lett volna, a másik meg egy E36 M3. De győzött a józan ész:-)
Az ilyen alkalmakat ki kell élvezni. Ritkán jönnek el az életben. Útban a partira Először is: megérkezel, kipakolsz, lezuhanysz, nem veszed elő a számítógépet, nem keresel szállodai wifit, inkább ledőlsz egy órára, fél ötkor keltél, este nem árt frissnek lenned. Hatvan…..
Ronin_ 2013.08.06 14:34:58
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
Nem volt egyszerű, hiszen úgy kellett pontos ütemtervet készíteni, hogy tudtuk: rögtönözni kell, különben elmarad a spontaneitás. Tudtuk, hogy nem marad majd sok időnk, mielőtt elrontják a mókát, ezért mindennek készen kellett lennie, mire Kennyt beimádkozzuk az autóba. Ezért…..
Hát igen, manapság sem vágyunk többre! Jól tudta ezt Néró, az ókori Róma császára, aki már akkoriban megmondta, hogy mi kell a népnek. Nem tudom, hogy a gladiátorjátékokat vagy a kocsiversenyt tudnám jobban hasonlítani ehhez a küzdelemhez, ami a hazai Time Attack versenyein van,…..
TComment Átéltem a katasztrófát 2013.03.15 17:39:50
Az Átéltem a katasztrófát című cikkünk kommentposztja. Kérjük, ezúttal is kerüljék az indulatos megnyilvánulásokat, és az alaptalan vádaskodást. ..
Ronin_ 2013.03.15 21:32:16
Úgy tűnik, Lewis Hamilton, Niki Lauda és Toto Wolff érkezése csak az első lépés volt a Mercedes AMG F1 Team teljes átalakítása felé. A decemberben lemondott sportigazgatót, Norbert Haugot most a csapatfőnök, Ross Brawn követheti a lapáton, akinek helyére a McLaren alapembere, Paddy…..
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
Mai tesztünk kommentposztja. ..
A WTCC legutóbbi futamán üldözte a Zengő-csapatot a balszerencse. Tavaly az ázsiai fordulók alatt semmi sem jött össze. Ennek a rossz sorozatnak a megismétlődésétől tartottunk a suzukai verseny után. Norbi jó hangulatban készült, ezért nem igazán gondoltam, hogy újraélhetjük a…..
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Május végén már Csabinál volt a fényezett kaszni. Egy hónapra rá benne lakott a motor, a váltó, a saját kerekein állt. Augusztus elején már lehetett nyitogatni-csukogatni az ajtókat (igaz, csak a hátsók voltak bent), ott tekergett benne az egész kábelezés, fent volt a…..
Ronin_ 2012.10.30 21:04:14
Tévedni emberi dolog. Hát Kedveseim, én rendesen beszoptam ezt a BKV-s sztorit... Tegnap azon dühöngtem, hogy a BKK fővezére milyen önellentmodásosan – mondhatni hülyén (sic!) – inokolta, vagy inkább lengette be a főváros tömegközlekedését használni kívánó népeknek,…..
Ronin_ 2012.10.28 06:24:53
Ronin_ 2012.10.28 06:25:26
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a hat IRC-pontot érő hetedik helyen ért célba a legendás San Remo-ralin, amelynek szűk szerpentinjein a helyiek tapasztalata döntő. Ehhez képest Friciék most először versenyeztek itt – nem véletlen, hogy még az olaszok is gratuláltak! „Ez…..
Ronin_ 2012.10.15 18:06:39
Sokunk egyik nagy kedvence Petter Solberg nem tudott ellenállni az elszászi szőlőnek és még a francia rali vége előtt szüretelésbe kezdett. A verseny második napjának első szakaszán, egy balos kanyarban az út széli szőlőtőkékbe sodródott Fordjával, majd onnan kijövet…..
Ronin_ 2012.10.06 13:06:54
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
Pár napja érkezett meg a Nordschleife legújabb sajtóanyaga, mely azonnal instant nyálkiválasztással járt. Nem tudom, mennyien tudják, de a Nordschleife önálló márkanévként egy ideje már jelen van a közepesen elfogadható minőségű merchandise-piacon.Most kirukkoltak a Nordschleife…..
Ronin_ 2012.09.23 06:23:46
@Pepejoe: lelőnek a nyelvtannáci rasszisták.
Ha a Transformers című filmet említem, valószínűleg senkinek nem mondok újat. Az Autobotok és az Álcák harca egy kifogyhatatlan energiaforrásért már-már klasszikus magasságokba emelkedik. Ezt lovagolta meg az egyik orosz bajtárs, aki egy japán belpiacra szánt Toyota Mark II-est…..
Ronin_ 2012.09.05 20:18:51
Belsőség Miért pont ezt a BMW-t? 2012.09.02 06:56:20
Sejtettem én, amikor szétszedtem. Nem véletlen, hogy addig mentem vele, amíg ki nem lehetett nézni az útra a gázpedál mellett. Ja, nem, még annál is tovább. Rettenetes, pusztító rombolást végzett a rozsda, újjá kellett építeni a fél autót. De végre kész a lemezmunka,…..
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
Belsőség Aki mindent bevállal 2012.06.18 18:07:00
Rózsa Zoli olvasónk csőre töltött telefonnal (vagy fényképezőgéppel) járja a világot és jól teszi: csodát talált. Én percekig nevettem rajta, de volt, aki sápítozott, pedig valójában csak egy oltári jó - valószínűleg szükség szülte - poén lehet ez a mesterember-pickup.…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..