Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janiszta

44 bejegyzést írt és 582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy emigrál (pontosabban emigrált, most már múltidőben)- Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. Itt a kérdőjel nemcsak azt jelzi, hogy kérdő…..
Péntek este elindultunk Pécsre. Felhívtam szüleimet, akik megnyugtattak, hogy még csak három centis a hó. Legyártottuk az útravaló szendvicseinket, bepakoltunk meleg ruhát, takarókat, ivóvizet, egy benzinkúton vettünk még fagyálló ablakmosó-folyadékot, és kilőttünk. Moha…..
Valamikor '80 körül, amikor még óvodába jártam, volt egy látványos tél, amiből két dologra emlékszem: egyrészt a nekem nagyon magasnak tűnő hófalra, ami a kertből kivezető ösvényt szegélyezte, és arra, hogy egyik nap anyu jött értem, és busszal mentünk haza apu Trabantja…..
Mindössze ötször láthatta a nagyközönség felfedezése óta. Most végre állandó kiállításon mutatják be a rejtélyes Carambolo Kincset Sevillában. Az úgynevezett Carambolo Kincs 21 darab, csodálatosan kivitelezett 24 karátos arany ékszerből áll, amelynek összsúlya majdnem…..
A Hacsirokut nem kell bemutatnom senkinek. Akinek mégis, az ITT elolvashatja, tesztet pedig ITT talál. Az alábbi képeket Danyi találta és küldte el számunkra. Vétek lett volna kihagyni a repertoárból. Igen, ez egy Hacsi. Innen sem szép. Wannabe 512 TR Mint a Duna vize...
Janiszta 2012.02.03 15:42:47
Ilyen lakás egy parkolóház tetején sincsNap mint nap látom a Szervita téren a sokemeletes parkolóházat, ami helyére Zaha Hadid gigantikus technoamőbát álmodott, és minden alkalommal bántja a szemem. Zaha Hadid ötlete sok helyen működne, ott talán kevésbé, de ha már muszáj ott…..
Ahogy arról mi is beszámoltunk, a tavalyi berlini divathéten Bódis Boglárka nyerte meg a Triumph International Award első díját, és a vele járó 15 ezer eurós jutalmat. Még mielőtt azt gondolnánk, hogy ez a pont azon a bizonyos i-n, egyáltalán nem erről van szó. A fiatal…..
Janiszta 2012.01.17 16:02:08
Percek óta röhögök, ha Kafka itt élne, biztos ő is jól szórakozna, aztán persze megírná valami elborult novella formájában, amiből később Tim Burton egy még szürreálisabb filmet forgatna, természetesen Johnny Depp-el a főszerepben .."Szerzői jogok védelmére hivatkozva…..
Janiszta 2012.01.13 19:35:46
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Janiszta 2012.01.11 13:57:21
Semir Osmanagić nem adja fel. Hiába tartja sarlatánnak gyakorlatilag az egész tudományos világ, hiába nem veszi már komolyan senki Bosznia-Hercegovinán és Szarajevón kívül, ő rendületlenül folytatja az „ásatásait”, újra és újra megtalálva Visočika hegyét. Korábban már megjelent egy erről…..
addict Hogyan lopjunk tévét? 2012.01.08 10:20:00
Néhány évvel ezelőtt sokkal nehezebb dolgunk lett volna, mert egy képcsöves tévét megemelni nem volt egyszerű feladat. Manapság egy valóban slim tévével már egy nagyobbacska gyerek is elboldogul, egyedül is simán ki lehet vele sétálni, na persze, ha az ember tudja a módját.…..
Janiszta 2012.01.08 13:10:45
Subba Szuperpuma: Céges Dzsekó 2011.11.15 10:39:00
Mit itattak veled Dzsekó a céges murin? Ráadásul fényes nappal, ha jól látni akkor ebédre készülve.  ..
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
Janiszta 2011.09.05 20:16:23
1937 ősze, Budapest.. Vékony srác sétálgat az utcán, kerülgeti a rendőröket, ráles minden cselédre. Adja a lazát, de messziről kiabál róla, vidéki ő bizony.. Ludas Matyi nézhet így ki nagykorúan, miután Márton ludat becserélte egy vekni kenyérre. Végül benyit egy ócska…..
Netes sudokuprogramokkal proxyt lehetne rekeszteni, és ritkán akad olyan, ami eléri az ingerküszöbünket, de a Mix Sudoku Light Vol 2. ilyen. Azzal emelkedik ki a többi közül, hogy nagyon kis kompakt darab: az alapjátékon túl megtalálható benne az összes fontosabb sudokuvariáció:…..
A márciusi japán atombaleset óta a környezetbe került radioaktív cézium mennyisége 168-szorosa a hirosimai atomtámadás idején elszabadult sugárzó anyagnak – írja csütörtökön egy japán lap.A Tokio Simbun a kormány hivatalos adataira hivatkozva azt írja, hogy a március…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Janiszta 2011.08.19 12:13:12
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
A divatvilágot nem olyan könnyű kizökkenteni a körforgás és az elitizmus okozta pókerarcból. Itt sincs új a nap alatt, Brooke Shields alig 14 éves volt amikor a Kék lagúnában alakított meztelen jelenete miatt gyerekpornográfnak bélyegezték a filmet. A divatvilág új…..
Janiszta 2011.08.08 15:52:35
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
Janiszta 2011.08.05 10:25:59
Yves horrorsztorija után Homár legyen a talpán, aki beteszi a lábát az aquincumi Auchanba. A pénztáros a helyszínen beismert hibájából kevesebb tejet számolt el, mint ami a kosárban volt, amit a biztonsági őrök a vásárló lopásának akartak elkönyvelni. Naiv ügyfél ehhez nem…..
A március 11-én felrobbant japán atomerőműtől, Fukusimától 30 kilométerre fül nélkül született egy nyúl!!! Egyes szakértők szerint a radioaktív sugárzás következménye lehet a születési rendellenesség. A Fukusimától pontosan 30 kilométerre fekvő településen, Namie…..
Pozőr? Ernyei Béla? Ötvenen túli, felajzott teniszedző, netán butikot vezet vagy szépségszalont? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor bátran üljön be egy Z3 roadsterbe, jó lesz az önnek. Ha pedig vezetni szeret és ízlése is van, akkor csak a kupét vegye, semmi mást. Mai…..