Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügy  attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan jogsértő helyzetről szól, nagyon aktuális problémát vet fel. Vajon hány ilyen webkamera fürkészi a lépéseinket?   T. Címzett! Az alábbiakban kérem véleményét: Kertes házban lakunk. Nem messze tőlünk -…..
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.09 20:23:52
@Ludas Matyi Online: Te milyen hülye vagy, istenem. Fingod nincs ezekről a dolgokól...
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.09 21:04:56
@Gergő77:

A törvény egzakt módon és egyértelműen megszabja, mi minősül rögzítésnek, amiből következik az is, hogy mi nem.

Ahogy megszabja azt is, hogy az így keletkezett adatoknak, információknak mi a jogszerű kezelésük, tehát mi illegális és mi nem.

A többi csak süket duma.
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.09 22:09:10
@Gergő77: A jogi szabályozás már csak olyan, hogy mindig azt a jogállapotot preferálja, amelyikhez több jogalanynak fűződik méltányolható érdeke.
A hatalmi logikán alapuló társadalmakban más jogi logika megvalósítása lehetetlen, minek megfelelően mindíg az örjöng és lármázik, akinek éppen vélt vagy valós érdekeit sérti vagy egyszerűen csak nem védi az aktuális jogrend.

Tetszenének a kooperatív logikákat favorizálni... Hát igen, akkor viszont nem lehetne lúzerezni, kúlozni, törvényesen rabolni, fosztogatni, mészárolni, meg efféle ínyes dolgokat művelni. Quit pro quo... Ha beledöglesz, akkor is.

Késve bár, de törve nem, itt a délutáni. Sziasztok! Sokat olvasgatom mostanában a blogot, és a legtöbb történet elején felcsillan bennem a remény, hogy ez annyira szép, hogy ennek most biztos jó vége lesz. Aztán hamar rájövök, hogy ez a blog nem a happy endről szól… Az…..
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.05 03:53:20
Tibor alap- és középfokú zenei tanulmányait tizenévesen zongorán folytatta, a gitározni vágyókat akkoriban pedig még alapból megvetette.-Ne vicceljél már ombre, mi ez a klasszikus gitár, ezen akarsz Muszty-Dobayt játszani? Persze azt a három akkordot még a hegedűn is lefogom,…..
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.04 17:37:38
@Toymao:

Hát nem, sajnos nem értünk egyet, vagy nem voltam elég világos. Arról volt szándékom csak szólni tehát, hogy a gitár mint eszköz, sokkal keményebben áll ellen fizikailag az őt uralni szándékozó zenevágyónak, mint akármelyik más hangszer. Ez sajnos hosszú idők konkrét, személyes tapasztalata a fontosabb más hangszerekkel kapcsolatosan is.
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.04 18:04:20
@ratman_:

Jó a kérdés. Válasz: Ez mind azért van, mert én meg a "mindentudó" modoros vagyok, amint azt igen helyesen meg is állapítottad. Nekem tetszik ez a modor, mivel igen jellemzőnek tartom, ahogy fövenyagyú emberkék beleakadnak kínban fogant ál-választékosságába, miközben tökéletesen elfelejtkeznek a konkrétumokról, az állítások tárgyi érvényességéről és ezen olyan jókat lehet röhögni...

Nem, sajnos, az életemmel pedig nincs minden rendben amúgy, mert messze nem vagyok még annyira modoros, amennyire szeretnék. Hol van ez még a tökéletestől...
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.04 22:47:27
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.04 16:09:59
@Carnivora:

Te olyanról még nem hallottál, hogy mocskolódás helyett esetleg érveket.... Mert, ha nem akkor itt a helyed ezen a kamu-blogon valóban.
 Mit érdemel a férfi, aki éjjel 1-kor a Blahán szakít a nőjével? Várjuk az ötleteket. Mit érdemelsz 25 hónap után??!!!!! avagy, amiről azt hiszed veled sohasem történhet meg.... Biztosan mindenki hitte már, hogy rátalált az igazi szerelemre. Pontosan 25 hónapig én is hittem…..
Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (törölt) 2009.03.03 06:23:21
Tessék, megint lehet dönteni: menjen vagy maradjon? A Tom Cruise agyérgörcs veszélyes betegség, ha egyszer kitör az emberen.A kép innenTudom, nem erre van a blog, de a kommentek segíthetnek még idejében tisztán látni: Kicsit hülye libapicsának érzem magam, de nem tudom…..