Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sznuni

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forma 1 mókuspisi ehhez képest, ha azt nézzük, mi történik a pályán. Pedig a bokszban zajlanak az igazán érdekes dolgok. Mai cikkünk blogposztja...
sznuni 2011.06.12 16:02:59
Én a Magyar Daewoo-Chverolet Klub elnöke vagyok.
Nekem és még pár klubtársamnak a Chevrolet Magyarország jóvoltából, volt alkalmunk megnézni ugyan ezt, amit leírt a cikkíró.
Mi is megnézhettük a bokszot és a melósokat és mi is láttuk a kerékmosókat is ;).
Az amit bent láttunk az egyszer egy élmény másodszor meg sok olyan dolog, amit most végre láthattunk, mert hát eddig csak a TV-ből nézhettük az általunk kedvelt márka versenyeit. De mivel szerencsénk volt és Magyarországra érkezett a WTCC soron következő futama, így a Chevrolet elintézte nekünk, hogy testközelből láthassuk az egészet. A személyes találkozás a pilótákkal, az autókkal és sok más érdekes emberrel, felejthetetlenné tették a hétvégénket. Dedikálások hegyekben, teljesen all inkluzív ellátás, stb stb.
És hogy át is adhattuk a mi általunk készített ajándékainkat és hogy a versenyre készített molinóinkat alá is írták nekünk, az egy plusz élménnyel gazdagított minket.
Természetesen mi is szurkoltunk Norbinak is, de a Chevrolet sátorból egy kissé máshogy éltük ezt meg. Természetesen a dedikálása neki is meg van. Hajrá Norbi !!!!!
Most Brnoba készülünk, mert a következő futam ott lesz és ez a két verseny az ami itt van a közelünkbe és ott kell lennünk, mint klub. Természetesen itt is kaptunk segítséget, és nem mástól, mint Eric Neve-től. Nagyon tettszett nekik, hogy itt Magyarországon van egy klub, aki a Chevroletet és a csapatot támogatja. Ezért kaptunk lehetőséget Brnoba is, hogy megmutassuk magunkat.
Köszönöm hogy leírhattam az én élményeimet is és hogy el is olvassák azt.

Hajár Chevrolet és Hajrá Norbi

Üdv:
sznuni
Munkánk szerves részét képezi az egyes márkák és márkakereskedők honlapjainak túrása. Valahogy így akadt rá Winkler a Chevrolet hazai oldalán a kis eldugott Design Centre-linkre. Kitűnő találat volt, felettébb érdekes betekintést ad a leendő formákról, finoman előrevetíti…..
sznuni 2009.03.02 17:28:54
@ChPh:
Igen ismerjük egymást.
Ha interjút akartok a márkáról, akkor megtehetem, hogy adjak is egyet.
Sajnos az emberekben megvan az előitélet egy Daewoo, Kia, Hyundai iránt, hisz a kóreai autókat nem veszik emberszámba. Hisz autók :D .
De én jómagam előtte hajtottam jópár tipust (LADA, FIAT, FORD, OPEL) és az utolsó, az Opelem után, egy kellemeset csalódtam a tipusba. Nekem Kalosom van. Meg vagyok elégedve vele. Én nem fosozom a többi tipust. Minek? Nincs értelme. Pontosan igaz az, hogy mindenkinek az tetszik ami tetszik neki. Ennyi.
Nem mondom, hogy szeretni kell a Daewookat, csak azért ismerjék meg közelebbről őket és utána mondjanak véleményt róla. Ismeretlenül is csak annyit hogy mostanában és régebben is az össze Daewoo, Opel alapokra épül. A Kalos is. A külső megjelenése újnak mondható, a belseje unalmas műanyag. Ha mondhatok ilyet, akkor ezért találták fel a tuningot, hogy mindenki a saját maga ízlésére formálja az autóját. Ha kell a műanyxagot be kell bőrözni vagy szövetezni. Ennyi. A külsőre meg lehet akármit is rátenni, ráfesteni.
De tapasztalatból mondom, hogy bármit is csináljanak egy Daewoo-Chevrolettel az akkor is az előitéletes koreai fos marad.
Egyik tagunk, mert szereti az autóját, közel 1 milliót költött a Nexiájára, és megformálta külső és belső szempontjából úgy hogy neki tetszen. Az emberek, illetve "kritikusok", inkább azt nézték, hogy Daewoo Nexia, nem azt, hogy hogyan lett lefújva egy csodálatos szinnel, le van bőrözve a belseje teljesen, spoilerek körbe, nagy kerekeket tettek rá, stb.stb.. Tehát csak ennyit arról, hogy csinálhatunk mi koreai autósok akármit az autónkkal, nem fog tetszeni mindenkinek.
Ehhez hozzá kell szokni. Sajnos.

Örültem, hogy szólhattam.

Elérhetőek vagyunk az alábbi linken:
www.chevyklub.hu

Maradok tisztelettel:
sznuni
Magyar Daewoo-Chevrolet Klub elnöke