Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capt.Power

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.10.13 09:40:22
Digó limó (frissült) Aztán hazaindulásnál enyhe probléma jelentkezett: ha be volt húzva a kézifék, akkor világított a ködlámpa visszajelzője, ha indexeltem, akkor világított a kézifék visszajelzője, ha felkapcsoltam a lámpát és indexeltem, nem világított semmi, ha le…..
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
Capt.Power 2012.04.21 08:25:26
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
TComment Erődemonstráció 2011.10.24 09:22:00
 Elsőre nem kaptam el. A padlógázon hajtott S8 ugyanis időnként átugrik mindenféle zárványokat a téridő-kontinuumban, és hiába a sok kanyar, valószerűtlenül hamar ott terem, ahová mi még nem értünk. És utána elillan. Mai cikkünk blogposztja...
Capt.Power 2011.10.25 11:17:58
@porchmonkey:

Emellett az a merci egy 4500 ccm-es V8-as, ami 7,7 alatt volt százon, tehát nem rossz érték ma sem, főleg egy ekkora autótól. Az ellenség pug 406-osokkal mg citroen xm-ekkel csapatott, nem is értettem, hogy hogy krtültek képbe, mint ellenfél.
 Magukból kikeltek tucatjai töltik meg dühöngő hozzászólásaikkal a kommentfelületeket: januártól a műszakin alkalmatlan járművek nem csak megbuknak, de ki is vonják ezeket a forgalomból.Egy tipikus, még nem is váladékot köpködő hozzászólás valahonnan, a tipikus, magyar…..
  Nálunk - ellentétben például Németországgal - nem az állam támogatja az autósokat, hogy új kocsit vásárolva pörgessék a válságba került gazdaságot, hanem az autósok fizetnek az államnak, mert öreg autóik vannak. Hungarikum.  Vélemények az azonos című…..
Capt.Power 2009.07.24 06:34:52
@dennisthemenace: Te azért vagy itt, hogy mindent fikázz, ami magyar? Száz év lemaradás Angliához képest, primitív magyar konyha, nem szebb nők? Tudod, miket írkálsz?

Ismerve a magyar hozzáállást, ezt is ki fogják sokan játszani. Épp tegnap vettem egy külföldről behozott autót (csak 4 éves, nem sokat futott), és kértem, hogy a forgalomba helyezés előtt gyorsan készítsék el a zöldkártyát. A rendszámot megkérdeztük az okmányirodában, odament a srác a géphez, az adatok beírása után az összes szenzorra előzetesen beszerzett és hozzáillesztett ketyerékkel beállította az előírt értékek szimulálását, a gép már adta is ki a megfelelt tanúsítványt - az autó még csak a közelben sem volt, igaz, azért látni lehetett, hiszen vagy 80 méterrel távolabb parkoltam. Véleményem szerint ismét egy elmebeteg ötlet - mármint a jogalkotóé - , ahol vagy soakt fizetsz és sokat szívsz, vagy még többet fizetsz, és akkor kevesebbet szívsz.
  Egyre több az olyan használtautó-hirdetés, ahol a hiteles kocsi „ingyen”, hitelátvállalással elvihető, mert a tulajdonos nem tudja fizetni az égbe szökő törlesztőrészleteket. De ki a felelős ezért? Vélemények az azonos című írásunkról...
Autófília A masina 2009.02.28 11:00:00
Az emberek többsége szükséges rossznak tartja, hogy autóját szervizbe vagy szerelőhöz kell vinnie. Az újautó-tulajok morgolódnak a magas szervizdíjakon és a személyzet felkészületlenségén, vagy a munkafelvevő unott, barátságtalan modorán. A szűkebb költségvetéssel…..