Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megideolog Iza

47 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyobbfajta betegségből gyógyulóban, szerencsére immár újra jut energiám a Sorskönyv nélkül-lel foglalkozni. Pontosabban foglalkozni addig is foglalkoztam, amíg a konkrét írásig nem jutottam el: azon töprengtem, mi is legyen a következő témám.Pedig elég kézenfekvő,…..
P(m)S I Love You Házasság 2.0 2013.07.11 11:55:53
Szily Nóra interjúja Hujber Ferenccel (http://www.life.hu/sztarszerzok/20130707-hujber-ferenc-a-diplomam-ervenytelen-szily-nora-interjuja-a.html) nagyon sok kérdést vet fel (és az egyik az, hogy miért csak ilyen ocsmányul tudok linket beszúrni, amikor a hiperlink képletem hibátlan).…..
Pride hét van, örülünk a színes programoknak: https://www.dropbox.com/s/9klabxc97sho86d/programfuzet2013-dupla.pdf. Vagy buzizunk, először modorosan vagy fröcsögve, majd kiderül, hogy nyelvészetileg teljesen legálisan: http://seas3.elte.hu/delg/publications/modern_talking/08.html.…..
P(m)S I Love You Back 2013.07.03 18:51:10
Régóta nem írtam már. Mióta felköltöztem a fővárosba (fel b+...), elkezdtem írós eseményekre járni, és próbáltam ismerkedni, siralmas eredménnyel. Nem vagyok ugyanis spontán dugható, és nem tudok hajnalig haverilag-filozófiailag görnyedni a sokadik üveg mellett, hátha fel…..
Ropi: A doktori szigorlatomra készülök,és közölték, hogy a téma 20. századi irodalomtörténet és irodalomkritika. Köszbazmeg, abba minden belefér, Tristan Tzarától kezdve A szürke ötven árnyalatának félrefordításának kultúrantropológiai vonatkozásáig.  Bármibe…..
P(m)S I Love You Nemzeti potenciál 2013.02.21 15:13:23
Tinka: Mit szóltok a pénisztérképhez? Szotyi:  Vezetünk? Komir: Úgy nézem, ezzel meg is dőlt a finnugor-magyar rokonság. Komir: Nekem elég gyanús, hogy ez inkább a nagyotmondó térkép. Pearl: Biztos nem reprezentatív és megkérdezéses alapú. Komir:  Ja, nyilván…..
Komir: Lányok, két dolgot tudok tanácsolni: ne öregedjetek meg, és ne legyetek pravoszlávok. Még az, hogy kétszer ünnepeltük a karácsonyt és a szilvesztert (a Julián naptár és a Gergely naptár szerint is), de tetejébe egy héttel később nagyapámnak még szülinapja is volt! Már…..
  Kissza: Ma reggel egy őrülttel utaztam a metrón: alacsony, cingár pasi, egy feltekert újságot tartott a fejéhez, nagyon elmélyültnek tűnt, majd mikor szemmel láthatóan összeszedte a mondandóját, teátrális kézmozdulatot tett az újsággal, meggyőződött arról, hogy…..
Kissza: Tegnap egész este ugyanazt a számot hallgattam, jól be is fordultam tőle, úgyhogy úgy hallgattam tovább, hogy az ölembe vettem egy üveg konyakot, meg egy csomag nápolyit és folyt a könnyem. Aztán mire kibőgtem magam, és a konyak fele is elfogyott, rájöttem,  hogy semmi…..
P(m)S I Love You Kis Bash 2012.09.13 16:37:04
Titi: Beugrott a 86 éves nagy-nagybátyám egy kávéra, és közölte, hogy milyen helyes faros-csöcsös lány lettem, meg hogy siessek a férjhez menéssel, hogy még megtáncoltathasson a lagzin. Cucu: Esküvő lesz,Titi,? Tudjam b+, mert leárazás van a…..
Kissza: Reggel fura neszezésre ébredtem, azonnal kipattantam az ágyból, természetesen beleléptem a hanyagul az ágy mellett hagyott, enyhén teavajas tányérba, amin megcsúsztam. Belekapaszkodtam egy ruhafogasba, amin a melltartóim száradtak, marhára belevágott a tenyerembe és fájt, de…..
Kissza: Mit főzzek holnap F. névnapjára? Valami olyan kéne, ami állattal töltött állat, vagy állat állatba tekerve. Nem tudok férfias ételt főzni, csak csajos könnyű kis tejszínes csodákat.Rido: Csülkös pacal,körömmel, azt még ki is lehet lakkozni.Cucu: Vagy legyen vad, itt az…..
P(m)S I Love You Nőegylet 2.0 2012.09.13 16:36:59
Kissza: Kolléganőmmel tök jóban vagyunk, kocsival visz-hoz, reggelit meg kávét veszünk egymásnak, múltkor helyette cseteltem a szeretőjével. Megkért ma is, de sok a dolgom és kedvem sincs hozzá. Titi‎: HE? Kissza: Hát nem ér rá, mert vannak nálunk céges vendégek és…..
ködpiszkáló barackmagkultusz 2012.08.25 16:51:53
Lehet-e rákot gyógyítani barackmaggal? Abszurdnak tűnik a felvetés. És B17-vitaminnal? Ez már "tudományosabbnak" hangzik, jóllehet a lényeg ugyanaz. A ködpiszkáló egy hazánkban is népszerű, alternatív rákkezelésnek járt utána. Amigdalina (B17 vitamin) cukormolekulából,…..
P(m)S I Love You Modern nőegylet 2012.06.09 08:57:00
Az van, hogy tagja vagyok egy online nőegyletnek, ahol gyakorlatilag mindent megbeszélünk. Nagyjából így.   Nyula: Hadd árasszalak el benneteket a szexuális frusztrációimmal. Holnapután lesz a második randim a bőgőssel, szerintem minden lesz, másnapra szabit is kivettem, szóval…..
P(m)S I Love You Há'turul 2012.05.20 22:41:00
Az én bélésem nincs jól. Megvolt a 3D road movie élmény, tehát kontrasztanyagot nyeltem, és röggönyön követték az útját. Az már biztos, hogy valami történik a colon ascendensemben, és hogy az ileumom spasztikus. A kontrasztanyag éppen olyan volt színre, szagra, állagra és…..
P(m)S I Love You Álmodik a gyomor 2012.04.24 21:52:21
Az enyém főleg arról, hogy amit megeszek, az hasznosul is. Sajnos ez csupán dőre képzelgés, mert mint tudjuk, TSZME (többet szarok, mint eszek) szindrómám van. Pedig nem kevés az input, ebédnél a kollégák maradékát is beporszívózom, és képes vagyok kinézni a csirkecsontot is a…..
Már egy ízben (vanília) kifakadtam az import angolszász céges maszlag ellen, de muszáj még egyszer kiventilálnom magam, mégpedig a teljes ír és amerikai vezetőség látogatása alkalmából. Nem elég, hogy egy két órán keresztül magyarázták, hogy miért hoztak olyan szakmai…..
Nincs is üdítőbb arra ébredni hajnal fél ötkor, hogy „A KURVA ANYÁD!” De ki is vagy te, trubadúr barátom, akinek hangja úgy hasítja át az éjszakát, mint félresiklott borotvapenge a zacsi kényes bőrét?  Egy részeg veri a szomszéd lépcsőház ajtaját, hogy márpedig őt…..
P(m)S I Love You Szőrnyek 2012.02.04 21:37:00
A szőrny a macska szinonimája. Főleg idősebbik jószágunké, Babi nénié, aki különben a macskák szégyene. Azért lett ez a neve, mert így úgy köszönhetek neki, mint a magyar népmese újraszinkronban. Ne már, hogy nem ismered: Szóval Babi néni a macskák szégyene. Kezdjük…..
P(m)S I Love You Revans 2012.01.16 18:01:00
A Legény már egy kerek hete cikizett a szilveszteri teljesítményem miatt, és hiába mondtam, hogy jön még kutyára úthenger, nem hitte el. A kozmikus bosszúra a Cikiruha bulinak keresztelt utószilveszter alkalmával került sor, amelyet nálunk rendeztünk. Mind a tizenhét résztvevő…..
P(m)S I Love You Szilvi 2012.01.08 21:49:00
Mit csinál az ember, ha olyan sztorit akar elmesélni, amelynek ő a főszereplője, de nem akarja, hogy kiderüljön? Saving face jelleggel eltávolítja magától a történetet, és úgy adja elő, mintha az a miskolci haverjával történt volna. Mindenkinek van egy miskolci haverja, aki…..
P(m)S I Love You Egy kád vér 2012.01.03 21:19:00
Már megint művelődünk. Elmentünk megnézni a Szarka Tamás-féle Máriát. A plakátra ráírták, hogy musical, és hogy rendezte Vidnyánszky Attila, azt viszont nem, hogy csak erős idegzetűeknek. Mint kiderült, új műfaj született:a dadaista horroroperett. A nyitó kép az értetlenül…..
Van nekem egy házibarátom, Gyula. Legényem is ismeri, eddig mindkétszer találkoztak, amikor nálam járt, úgyhogy ilyen féllegális a kapcsolatunk. Gyula nagyon figyelmes: amint munkaundorom lesz, rögtön megjelenik, és nem hagyja, hogy egy perccel is tovább dolgozzak. Pihenésre int, van,…..
P(m)S I Love You 3:2 2011.12.08 20:54:00
Ezt a posztot Mirkónak ajánlom. Bár a marketingkorszaknak már vége, a Legény a múltkor meglepetésrandevúra hívott. Roppant mód izgultam, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy a Moszkvai Balett előadására megyünk. Egyikünk sem nagy balettértő, ezért nem értettem a…..