Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snuffi

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen méretű benézést talált mentolosmacska:Múltkor egy régebbi Star Trek-sorozattal kapcsolatban írtam, most az X-Akták miatt. Sok hülyeség van benne, de amit nemrég találtam, az végképp kiborított. Felirattal és eredeti hanggal néztem és nem is értettem a történteket,…..
snuffi 2010.05.31 12:13:02
@Commune: azért volt a pálma ómen, mert a palm-ot fordította eleve pálmának, ezért az egész rész állatira élvezhetetlenné vált. Szerencsére csak fansub, de akkor is iszonyú marhaság.
Laci második of. figyelmeztetője, 1996, általános iskola 5. osztály: Története röviden a következő: Rajzóra előtti szünetben ökörködtünk az osztálytársakkal, ment a szokásos köpőcsövezés, galacsindobálás, miegymás... Hogy, hogynem, a dolog kissé elharapódzott, és az egyik osztálytársam, akit…..
szegedi bonsai blog Mit hoz az ősz 2009.08.16 11:33:00
A nyár nem túl eseménydús időszak, főleg a bonsaitulajdonos szemszögéből. A rendszeres locsoláson és időszakos alakításon kívül a fákhoz nem érdemes nyúlni. Jön azonban az ősz, ami sokkal fontosabb időszak életünkben, hiszen ideje lesz eltávoltani az alakítódrótokat,…..
MedIQ Élet az üveggömbben 2009.11.06 06:01:00
Van, aki az akváriumra esküszik, más a terráriumra, de mi a helyzet akkor, ha az élővilágot szeretnénk otthon modellezni? Az Ecosphere érdekes kezdeményezés. Ez egy üveggömbbe zárt élő, önmagát fenntartó ökoszisztéma. 1983-ban Loren Acker a NASA-nál járt, ott látta először…..
Különleges hangulatú szobrok Gehard Demetz-től. A gyermekeket mintázó faragványok szétesett, mozaikszerű szerkezeti kialakítása csak fokozza azt az egyébként néhol félelmetes hangulatot, amit éreztetnek. Kicsit Ghost in the Shell hatású. Nem tudom pontosan, hogy mit akar a…..
Sorozás (nyilvántartásba vétel, egészségügyi vizsgálat): Mintha mostanában nehezebben szednénk a lépcsőfokokat: szuszogva hörgés, a lélegzetvétel szakaszos, kapkodó. Valószínűleg front van már egy ideje vagy a levegő párás, mindegy, nem értjük. Behívás: 38-as méretű…..
vizit Anyák napi tragédia 2009.09.21 13:06:00
Máris érkezett egy történet, melyből mindannyian megismerhetjük, miként sikerült néhány nagy tapasztalattal bíró szakembernek átsiklania egy olyan tünetegyüttesen, amely nagyjából két nap leforgása alatt halálhoz vezetett. A sztori pikantériája, hogy amikor egy idős szervezet…..
2007. december 28-án volt a Kispál és a Borz 20 éves jubileumi koncertje Pécsen. Az ott készült felvételekből most a zenekar kiadja első DVD-jét. Ebből az alkalomból találkoztunk Lovasi Andrással, hogy egy kicsit beszéljünk a múltról, de persze főleg a jelenről,…..
snuffi 2009.09.21 14:18:33
Sokan azt hiszik, az interneten el lehet bújni, olyan dolgokat lehet megtenni, amik megtorlatlanul maradnak. A történet lényege annyi, hogy a hölgy megjegyezte Facebook-on, mennyire utálja a munkáját és a főnöke pedig perverz.Erre a főnök ugyanott reagált és kirúgta az alkalmazottat.…..
David Lynch a tőle megszokott, elvárt, avagy a tömegek által presszionált stílusban rendezte be a párizsi Galeries Lafayette kirakatait. A vásárlási attitűdökre gyakorolt hatását nehéz megjósolni, az biztos, hogy hír- és kampányértéke van. Hajtás után további képek, a teljes…..
snuffi 2009.09.11 17:42:50
testmódosítás Corset piercing 2009.08.19 17:43:00
Hétfőig külföldön leszek és a blog nem fog frissülni. kommentekre sem fogok tudni válaszolni. nem lesz új bejegyzés sem. semmi sem lesz hétfőig. de lehet keddig sem. A corset, vagy fűző piercing egy igen látványos piercing, amit általában lányok csináltatnak főként átmeneti…..
"Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar végét, hanem arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben." Lucky Diamond Rich Lucky Diamond Rich sokaknak ismerős lehet, hiszen aki egy kicsit is érdeklődik a tetoválások, illetve a keményebb testmódosítások iránt biztosan…..
snuffi 2009.09.11 17:24:45
Mai posztunk beküldője esetében megértem azt, hogy nem szeretné még a nevét sem nyilvánosságra hozni, bár ha feljelentést tesz, a magyar jog nagyszerűsége miatt a feljelentett fél láthatja az összes személyes adatát. Engedjétek meg, hogy mai friss és felkavaró kalandomat egy…..
snuffi 2009.08.23 14:56:16
@szaGértő: attól félek, hogy ahhoz (is) kevés vagyok :D
snuffi 2009.08.23 14:59:43
@Kiraaaaaa: fuss neki még egyszer ;) pont, hogy nem.
snuffi 2009.08.23 15:03:23
@Kiraaaaaa: nemgond, amúgy is hogy jönnék már ahhoz, hogy elküldjem a kurva anyjába, nekem fáj jobban, ha visszavág ;P
:: Kardvirág :: A váróban 2009.08.22 14:07:23
Minap Viktoromat kísértem el a fogászatra. Ilyenkor a váróban,- vannak olyan emberek, akik az egész életüket elmesélik, pár perc alatt.Most is így történt, egyszercsak egy nagyon elegáns, csinos, kellemes hölgy libbent be a váróba. Hóna alatt egy megtermett párna. Rögtön azzal…..
A képen látható srác az egyik leghűségesebb vendégem, aki már néhányszor kezem alá feküdt, hogy újabb és újabb implantátumokat ültessünk bőre alá. Ő volt az első ember, akinek transdermal, illetve subdermal implantátumokat helyeztem be (bizalmát ezúton is köszönöm!:)).…..
Az alábbi két képet egy vendégem (Hajni) manipulálta és küldte el nekem hátha jó lesz még valamire. És tényleg: arra gondoltam, hogy kiteszem őket ide, és megkérem az eddigi és leendő vendégeimet, ha tetszik nekik a rajtuk végzett munkám, és van kedvük és idejük fotosoppolni…..
snuffi 2009.08.10 00:57:26
Kitty allen fogalmazása következik, ami minket leginkább egyfajta személyes bosszúra emlékeztet, de hát miért is ne? Maccs nevét azért a biztonság kedvéért én találtam ki. Maccs, a haverod idegesítő csaja.   Helyeske, lehet vele dumcsizni és általában nem bánja, ha a…..
Hozhatok egy csésze kávét, teát vagy ásványvizet? - a kérdés szinte minden komolyabb tárgyalás előtt elhangzik. Hogyan illik elfogadni? Miért kínálnak meg bennünket egyáltalán? Mi a protokoll a kávézás során? Néhány alapvető gondolat fekete vérünkről, s a…..
snuffi 2009.08.09 19:20:50
A Scifoo konferencián találkoztam Jorge Cham-mal, aki a híres PhD Comics blogot szerkeszti (havi 12 millió lapletöltés!). Legutúbb tudósok képzeletbeli tweetjeit írta meg, a kedvencem természetesen a DNS szerkezetének felfedezéséhez kötődik: ..
snuffi 2009.07.15 10:19:39
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
Lányok/fiúk,eddigi legtöbb oldalletöltést produkáló posztunk, A közösségépítő oldalak után ismét visszakanyarodunk a témához. Na nem azért, mert annyira bulvárosodni szeretnénk vagy még több kattintásra vágynánk, de két kedves rajongónkat is megihlette az egyre divatosabb…..
Végül is jóval korrektebb dolog előre figyelmeztetni a vásárlót, hogy nem fogjuk visszavenni az árut, mint a vevőszolgálaton szívózni vele utólag. Bár néha egészen mókás megfogalmazások születnek. Az alábbi felirat - egy amúgy tök pofás, leárazott - Budmil-csuka talpát…..
snuffi 2009.07.12 01:27:53
@tardyl: ööö, hol van itt ilyen probléma?
Olvasónkat a MÁV kalauza azért akarta megbüntetni, mert a szerdán, amikor ingyenes az IC pótjegy csak oda útra váltott pótjegyet, a visszaútra elfelejtette. Beismerte, hogy hibázott, de szerinte abszurd, hogy egy 0 forintos jegy hiánya miatt ezer, vagy 6 ezer forint büntetést kelljen…..