Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nestara

2 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
nestara 2011.05.16 14:21:03
@CarreyB: A mai világban ha egy pasi házasságra adja a fejét, szerintem az csak szerelemből és mérhetetlen tiszteletből történik. Csak úgy, mert nincs más dolga, biztos nem csinál ilyet. Már nincs rákényszerítve, mint mamáink idejében volt. Innentől kezdve nincs szó játékról. És a biztonság miért nem fontos tényező egy kapcsolatban? Te szeretnél úgy élni egy kapcsolatban, hogy annak semmi jövője nincs, csak vagytok mint 2 dinnye a fűben és kész. Semmi felelősség, semmi jövő, csak a most. És mindenki akkor koccol, amikor neki tetszik?
nestara 2011.05.16 14:27:00
@Tomato Tomi: igazad van, nem számít.
nestara 2011.05.16 14:30:09
@kiscickány: Az a baj, hogy így álnak hozzá az emberek, nem úgy hogy tiszteljük, becsüljük egymást. És nem úgy hogy hűségesek maradunk egymáshoz. Hanem hogy úgyis vége lesz, meg ugyis megcsaljuk egymást.
Zajlik az élet a közmédiumokban, legalábbis az Index cikke szerint. Van egy különösen érdekes része a cikknek, ez pedig Belénessy Csaba, a Magyar Távirati Iroda frissen kinevezett vezérigazgatójának következő szavai: Az MTI alapelveiről beszélve Belénessy a 168 órának azt…..
Néha az embernek kínjában is vigyorognia kell. Akkor különösen, mikor az ország talán egyetlen komolyan vehető, gazdasági szakemberekből álló csoportja bír mérhetetlen naivitással. Talán az a baj, hogy a naivitás nem egy kézzel megfogható, megmérhető, kiszámolható…..
Ferenczi Gábor és Szávay István (Jobbik) tegnap benyújtott egy törvénymódosítást az Országgyűlésnek. Nem nevezném az ország legfontosabb ügyének, kész szerencse, hogy van egy olyan párt, amely segítene az "érintetteknek". Nem könnyű az ellenzéki pártoknak az…..
Sziasztok!Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy jó helyen kopogtatok, de gondoltam itt talán választ kapok a kérdésemre.Mint naponta vonatozó utas szoktam olvasni a blogot, hogy ki mint járt a vasúttal. Nekem abból a szempontból eddig szerencsém volt, hogy nem találkoztam kő bunkó…..
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
nestara 2010.10.22 12:39:00
@dupla vé: Az volt a baja, hogy nem kérdezték meg tle, hogy megengedi-e, hogy gyorsan beüsse a kolegát.
Egyébként rémesen pofátlanok tudnak ám lenni...ez igaz. Én nagyon türelmes vagyok, de ha nem kérnek meg, én is felszívom magam. Ha megkérnek (kabát+pulcsi+izzadás kombó) ellenére is elfogadom, hogy szerencsétlen eladót is nyúzzák és úgy oldja meg az életét, ahogy tudja!
KOMMUNIKÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!4
nestara 2010.10.22 12:53:45
@enamel: Moszkva tér és a Margit híd közötti kosaras turi, mellette egy fodrászüzlet, egy épületben van a kettő, fekete, hosszú hajú csaj. :D:D:D Dettó ugyanez. Állok ott fél órája és a barátnőjével dumál, dinnyét zabál...stb.
Jó, én vagyok olyan alja, hogy turira kényszerülök, már bocsásson meg mindenki. De már egészen jól szokom a dolgot.:D
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
nestara 2010.10.19 12:58:13
@gio: IGEN-IGEN! Sőt, ha nem vagy ismerős a környéken, megszerzi magának a borravalór egy szép körutazással.
nestara 2010.10.19 13:09:35
@Layosh: Még nem volt szerencsém tapasztalni a felszolgálási díjat, ugyan is kispénzű lévén csak svédasztalos - előre meghatározott pénzért, menüs és kínai étterembe "szoktam" járni, de ha felfedeznék ilyen tételt az étlapon hogy felszolálási díj, abban a pillanatban felállnék és kimennék, és nem igazán érdekelne, hogy mit gondolnak rólam.
nestara 2010.10.19 13:14:26
@drazsé: Tök jó!!! Ki kéna próbálni: Bemenni a Gundelbe, odaállni a pulthoz egy ételhordóval és kérni egy adag körömpörköltet :D:D:D:D
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Olvasónk édesapja hiába volt elővigyázatos, nem tudta elkerülni, hogy hitele a gyermekére szálljon.Édesapám hitelt vett fel 2008-ban a Budapest Banknál. - Hitelfedezeti biztosítást vegyen igénybe (Generali), bármi gond lenne, ez egy "nagyszerű" dolog, hiszen a biztosító…..
nestara 2010.09.17 13:58:33
@Borcsika: Akkor miért nem vársz pár hónapot, és gyűjtöd össze? Ha meg mondjuk kirúhnak a munkahelyedről (ne adj Isten), nem tudod fizetni a részletet. Akkor mit csinálsz?
nestara 2010.09.17 14:08:47
@kerdes: És ha elveszíted a munkahelyed - kérdezem tőled is.
Fogyasztói társadalom, no meg a reklám meghülyít egy csomó embert. Akció később is lesz. Tuti! Ha nincs pénzem, én dobozból öltözöm, de később kp-re, idegeskedés nélkül megveszem a bútort. Minek fölösleges rizikót vállalni?? Ha nem tudod fizetni a hitelt, hiába 0%-os THM, akkor is olyan szép kis ügyintézői díjat akasztanak a nyakadba, míg hatják be a hitelt, hogy az egész nappalidat berendezhetted volna belőle.
nestara 2010.09.17 14:14:46
@Borcsika: Sajnos olyan világban élünk, hogy saját magunk helyett senki sem gondolkodik. Másik fontos dolog, hogy rá kell szokni az öngondoskodásra. A biztosítón meg egyáltalán nem lepődök meg - bármennyire is görény dolog volt tőle. Egyébként voltatok már állásinterjún biztosítónál??? Alap feltétel a vállalkozói igazolvány. Nos, ezek után mit várunk??? Gyerekek, figyeljetek a szüleitekre! És ha kell neki a plazmatv, inkább vegétek meg neki, ha van rá módotok, és nekter törlesszen, inkább, mint a banknak...biztosítással. Maminak így vettem kazánt, nem tv-t és hűtőt, meg szekrényt. Meleget adó kazánt.
Nézd már a Mesterházyt, amióta begyűjtötték a magyar demokrácia legnagyobb választási zakóját, nem is posztolt a Facebookra. Kénytelen vagyok azt hinni, hogy csak aljas politikai célok vezérelték, és nem a szavazókkal történő webkettős kapcsolatépítés szándéka! Most honnan…..
A mozgászszegény életmód sok egészségügyi probléma okozója, ezt felismerve az Oktatási Minisztérium rendszeresen indít egészségmegőrző, aktív mozgásra felhívó akciókat. A budapesti Xántus nevelőtestülete szerint a biciklizés nem tartozik az egészségmegőrző…..
nestara 2009.12.22 15:27:20
@kolbászoszsömle: Meg WC-papír, mek könyvtár fújj! Hová gondolnak a diákok?!?! Szerintem nem lehet tiltani, már csak kapásból azért sem, mert környezetbarát és pénztárcabarát (nem kell bérletet venni) közlekedési mód.
nestara 2009.12.22 15:29:51
@bontottcsirke: Emlékszel a tegnapi zebrás írásra? Nem kell ahhoz bicikli, hogy elkaszáljanak, akkor is lapos leszel, ha neked zöld, neki piros.
A Nyugat.hu számol be az extrém hóalkotásról, amit egy játszótéren találtak tegnap reggel a lakók. Tuti egy lelke mélyén extrémebb, de igazából otthon unatkozó családapa csapat kis hülye fasz építette, de ez a mű értékéből semmit sem von le. A hír szerint a…..
nestara 2009.12.22 14:43:15
@Kilgore Trout: Legyenek rajta hószőrök? Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mit akart ezzel a művész mondani? Játszótéren hópénisz? Ja és tényleg kár, hogy nem a Parlament előtt volt.
nestara 2009.12.22 14:47:53
@Anke: Inkább hófasz, mint falfirka! De inkább alvás és másnap iskola.
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
nestara 2009.12.22 12:29:16
@Meastick_1: Ja, aztán perel és kirúgja az ötletgazdát, mert hogy a sok lúd nem tudja tartani a száját és összecsinálja a magát a fenyegetéstől. Minden képpen agressziómentes, határozott problémakezelés.
nestara 2009.12.22 12:43:43
@manyuska: :) azért jó vitatéma.
nestara 2009.12.22 14:20:18
@manyuska: Ó, ugyan már, fogd föl úgy, mintha olvastunk volna közösen egy újságot és most kibeszélnénk. A lényeg az eszmecsere, meg a másik véleményének meghallgatása, tanulás egymástól. Szerintem.
Ritkán kap levelet a Homár taxistól, utastól annál gyakrabban, ezért is örültünk Chris jelentkezésének. Meg azért is, mert olvasónk egészen bizarr hangulatú karácsony előtti estéről számol be, részeg politikai elemzővel, jeges emelkedővel és szolgálatkész szóróautóval.…..
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
nestara 2009.12.22 13:30:58
@Today05: Tudod, hogy a tegelők, tüntetők... hány millió, milliárd Ft-ot húznak ki a te zsebedből, az én zsebemből és mindenki zsebéből? Lehetne azt a pénzt, amit a felújjításokra és lemosásokra költenek, mondjuk új inkubátorra, vagy ilyesmire költeni. Lehet, hogy pont egy garázda tetű miatt hal meg a te vagy az én gyerekem.
Létezik a gondatlanságból elkövetett emerölés fogalma, ahol az embernek éppen elég büntetés, hogy úgy él tovább, hogy elvette más ember életét, az ilyen szerencsétlenek általában felfüggesztettet kapnak. Gondatlanságból elkövetett károkozás, pl?!?!. Az kb ilyen fajsúlyú, mint a fenti eset, nem? Gondatlanságból nem tartom az újjam egy festékszórón és rohangászom föl-le a falak mellet. Vagy te el tudsz ilyet képzelni magadról? Max kidöntünk gondatlanságból egy táblát, az meg szépen kifizetjük.
Laci leveléből jól látszik, hogy nem mindig történnek a valóságban úgy a dolgok, mint ahogyan azt elképzeljük. Csak az adott helyzetben derül ki, hogy reagálunk. Persze biztos lesz most is olyan, aki szerint hülye a posztoló, mert a földbe gyökerezett a lába ahelyett, hogy elugrott…..
nestara 2009.12.21 13:35:30
@metal: ÓÓ! BMW? 150, vagy csak 100 lakott területen belül? Egyetlen eset van, amikor a gyalogosnak elsőbbséget kell adnia az autósnak, amikor az autó úgy kanyarodik rá a zebrára és halad el, hogy az szembe esik a gyalogossal. Egyébként még akkor is a gyaloosnak van elsőbbsége, ha nincs is zebra. Az elv nagyon egyszerű: autóval el lehet ütni embert, emberrel nem lehet elütni autót, a nagyobb, erősebb vigyáz, figyel a kisebbre. Ha zöld zebrára kanyarodsz rá, és nem nézel körbe, úgy meghúznak vizsgán, hogy csak no. Vagy disznóért vetted a jogsid?
nestara 2009.12.21 13:44:31
@Rocky: Kocsisor, és kit érdekel, növesszen szárnyakat, ha annyira sietős. Rám multkor a gödölői egyetem kijáratánál dudált izomból egy papucsállatka :). Nagy a forgalom, nincs lámpa és lejt az út én meg egy picit emiatt visszagurultam. Dudálást kaptam azért, mert ő nem tart távolságot, mert nem hajtottam ki mint egy vadállat a kocsisorba. Szerintem pantomime elküldött anyámba, úgy csapkodott, mint akinek elmentek othonról. Kesztyűtartóba citromos légfrissítő spray, aztán lehet kötöszködni :).
nestara 2009.12.21 14:06:35
@Rocky: Az esetemben már a nyakamban éreztem a lehelletét :) (30 cm, kb). Amit te tartasz az jó, csak egy picit csorogtam vissza, ez az egysejtű meg ráfeküdt a dudára.
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
nestara 2009.07.17 12:43:21
@apajelölt: És még milyen jó a 23:38-as vonaton haza felé szundikálva egy "marhakedves" ordításra ébredni a fejed felett, hogy jegyeket, bérleteket... Mindez a kedves MÁV-os kalaúzhölgytől megkoronázva egy csodálatos kárörvendő mosollyal, hogy sikerült a kellemes ébresztés.
14 éve élek élettási viszonyt, eddig miden szép és jó volt. Az együttlétünk kisebb veszekedésekkel túléltük. . Soha nem csalt meg de most sajna február óta viszonya van egy nővel:((Nem tudom, hogy mit is tegyek.14 éve élek az élettársammal együtt, saját lakásban de az ő…..
nestara 2009.07.03 12:43:03
@Kytia: És még azt mondják hogy a mai nő miért olyan önfejű és miért karrierista. Miért nem jó nekünk otthon gyereket terelgetni, miért akarunk minnél magasabbra jutni. Hát azért mert ha a férfira támaszkodunk és mi csak a "saját dolgunkat tesszük" ez lesz a vége. Mert nem minden férfi olyan kötelességtudó ám, hogy habár lyukat cserél, az előző alomnak azért még dob falatoka.
Sziasztok! 20éves lány vagyok, több, mint másfél éve vagyok együtt a párommal. persze vannak/voltak problémáink a kapcsolatunkban, de én azt mondom, hogy alapvetően nagyon jól kijövünk egymással. és nagyon szeretjük egymást. De 2hónapja megismerkedtem a munkahelyemen egy másik…..
nestara 2009.06.23 12:44:21
@NerveAxis: Van benne ráció, mármint a "nem figyelt rám" dologban. Ismerek olyan párt, akik havonta egyszer sexelnek, mert a nő nem kívánja - nagyon szereti a férjét és nem csalja meg, csak nem olyan bővérű. A pasi még nem csalta meg, de ha megcsalná, akkor jogos lenne, vagy szemétség lenne????
Kedves Mindenki! Holnap elutazom vidékre és vasárnapig magatokra hagylak benneteket, mert sajnos nem leszek internet közelben. Természetesen nem maradtok blog nélkül, előre beállítottam a posztokat, minden reggel 6-kor kerülnek majd ki az oldalra. Vigyázatok magatokra és jók legyetek!…..
nestara 2009.06.10 12:57:44
Rékuc · nornir.blog.hu/2008/11/13/enni_4 2009.06.10. 09:26:46 - ra válasz:
Akkor sufni cégnek számít az ELMŰ is, ugyan is ott bevált gyakorlat a próbaidő letelte után az ilyen fajta "cégkártalanítási akció". :)
Ha félreteszem minden ellenérzésemet, amit a petting szó előhív bennem, akkor sem értem, az ilyen csávók honnan kerülnek elő. Rómából kutyát hozni exnek, majd új csajt Rómába vinni? Kedves Szakítós! Legfőképp segítségeteket szeretném kérni, hogy eldöntsem, hogyan kellene…..
nestara 2009.03.04 14:48:27
@muha süti: Aki férfi az férfi. Aki nem az nem is lesz az.
nestara 2009.03.04 15:20:29
@muha süti: Ja és a bizonytalanság oka pedig a féltékenység és a lustaság: ha a nő megcsinálja, nekem miért kellene vele vacakolnom. A nő meg nem bírja cérnával, hogy majd holnap, majd holnap és inkább megcsinálja maga.
nestara 2009.03.04 15:39:36
@wildor: faszfej, hiltit meg a segedbe.