Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stirlitz45

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte látom az idetévedő zeneismerőket homlokot ráncolni: Midge Ure? Hogy kicsoda? És egyátalán hogyan kell ez a nevet kiejteni? Pedig olyan zenészről van szó, akinek számai napi rendszerességgel felbukkannak a populárisabb rádióadókon. Is. A lentebbi darabot a nyolcvanas évek közepén kedveltem…..
Megjelent a U2 új albuma, meg is hallgattam, de asszem még emésztgetem kicsit, mielőtt bármit is szólnék hozzá. Viszont már régóta tudom, hogy mi az a 10 szám, amit a leginkább kedvelek a zenekar hosszú és tartalmas történetéből. Mert lehet a U2-t vagy inkább Bonót utálni és…..
Stirlitz45 2014.09.12 21:49:19
- Komoly tévedésbe vannak, akik azt gondolják, hogy hazánknak szüksége van az IMF pénzére! Ha így lenne, akkor hogyan módosíthatnánk a friss költségvetést egy 300 milliárdos szociális adócsökkentéssel? - tette fel a kérdést felháborodottan Orbán Viktor tegnapi parlamenti…..
Stirlitz45 2012.07.03 17:06:00
@Alal: dettó, bár én még bizonytalankodom
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
Stirlitz45 2009.09.15 11:29:06
Nem olvastam végig az összes kommentet, lehet, hogy már szerepelt valahol.
A saját márkás cuccokat is olyan cégek gyártják, akiknek vannak ismert brandjeik. Én speciel a Choceur csokit ismerem, mivel azt a Storck gyártja (pl. Toffiffee és Merci ismert brandekkel), náluk dolgoztam Németországban másfél évig külsősként. Ott volt a gyáron belül értékesítés, és a dolgozók is inkább az Aldinak gyártott Choceurt vitték mint a Mercit. Ár/érték arányban ez volt a legjobb.
Azon lehet vitatkozni, hogy ki milyen ízesítésű csokit szeret, de ha a minőséget nézzük, akkor a lényeg a csokiban lévő csoki mennyisége (mily meglepő), és abban a Choceur elég jó.
A Milfina vajkrémet meg a Milli gyártja (már nem emlékszem, hogy Debrecenben vagy Nyíregyházán), és tök ugyanaz mint a Milli vajkrém. Csak a dobozon lévő festék eloszlása más.
Én egyébként kevéssé az élelmiszerek miatt szoktam Aldiba menni, inkább a középső soron - iparcikk - futok végig. Gyerekruhát pl. csomót szereztem már be innen. Ezeket is Kínában csinálják, de valszeg a német mondja meg, hogy mit hogyan, mert az eredmény ég és föld egy kínai bolthoz képest. Az ár pedig nincs sokkal fölötte.
Ami nekem egyébként tényleg tetszik (majd én is megkapom), az az eladók hozzáállása. Ha kérem, áttelefonál a másik Aldiba, hogy ott van-e a náluk elfogyott termékből. Ha csak simán odatelefonálok (azonnal felveszik, nincs fűreliz 25 percig), akkor is megnézi, hogy van-e még náluk a keresett áru. Ha szólsz, hogy hosszú a sor (elég ritka), akkor ezt megköszönik, és csengetnek a kollégának, aki új pénztárat nyit. CBA-ban már megöltek volna. És senki sem húzza a száját! Lehet, hogy állattitűd, de leszarom, nekem tetszik.
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
w Get a life 2009.02.24 05:20:00
„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.”   – Simone Weil, idézi Schäffer Erzsébet, Nők Lapja Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, patrióták. Szokásos közönségértékelésünkhöz érkeztünk, egy jó kövér visszakommentet írok ide,…..