Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsazsu4

70 bejegyzést írt és 1112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       A HVG szerint Maróth Miklós lesz az Akadémiától elrabolt intézethálózat irányítótestületének vezetője.     Maróth Miklós tudományos munkásságáról jogi képviselőnk kifejezett kérésére nem nyilatkozhatok.  Gondolom Tatár és Bodnár professzor urak recenziójának linkeléséért nem járunk még úgy,…..
zsazsu4 2019.07.26 13:41:53
@jotunder: Ezt nem hiszem el JT- hogy ez írod. Mi a f....m ezen egyrészt/másrészt?!?!
zsazsu4 2019.07.26 15:04:22
@jotunder: "Igy most legalabb ralatasa lesz az Akademianak arra, hogy mi tortenik"
muhaha
Március 2-án 10 éves az örülünkvincentblog. Basszus, még a nevén is milyen vitáink voltak… :-)  És ma már mennyire távoli, piti vitának tűnik ez. 2009. szeptember 10-én született az első bejegyzésem itt. Meglepődtem az újraolvasásakor, mert nem színházról, hanem könyvről szólt, Spiró…..
       Amikor az ember azt hiszi, hogy a dolgok már nem lesznek érdekesebbek....      A Corvinus esete a Sátánnal című poszt kommentelői okosítottak ki arról, hogyan is működik a társadalmi kommunikáció tudományban a publikációk értékelése.      Van egy lista a…..
zsazsu4 2016.01.03 13:48:36
@népbíró: És Leslie the Fat országában, mit kap jutalmul a nagynevű egyetem?

"A felújítást követően a Magyarországi Református Egyház tulajdonába adja a főváros VIII. kerületében található Károlyi-Csekonics-palotegyüttest a kormány. A Múzeum utca 17. és a Reviczky utca 6. szám alatti épületegyüttest a jövőben a szomszédos épületben működő Károli Gáspár Református Egyetem használja majd."
         Kövérmagyarországban nem az inherens bajuszmagyar, zsírmagyar, páleszmagyar attitűd a legborzasztóbb, hanem az ugarmagyar tehetségtelenség, ami szétzabálja azt a kilencvenháromezer négyzetkilométert, amin a mindenfélemagyarok osztoznak. Akik ezt az országot kívülről…..
zsazsu4 2015.12.15 14:54:47
@Érvsebész: Én nem tudok ilyen jó verset írni.
Amit tudok: elmegy a Kövér a jó büdös picsába.
zsazsu4 2015.12.15 21:19:18
@Kettes: mémégmégmégmég, Leslie the Fat: "Két vége van a botnak, az egyik a tradicionális női szerep, amivel szemben a feminizmus áll, a lázadás. Először kivívták a nők választójogát, de most már azt is ki akarják vívni, hogy a nők ne legyenek nők"

dr. Archibald Donnerwetter azt javasolná, hogy csökkentsük a Viagra adagját a bácsinak.
Én inkább azt, hogy azt a bizonyos bot véget, na azt tegyük a helyére.
Csak úgy lázadásképp.
Örülünk, Vincent? Bakfitty 2015.12.05 20:49:41
Dürenmattot szeretjük. Ezt a darabját különösen. A végnapjait élő Római Birodalom utolsó napjai, a császár Romulus - aki egy tyúkfarmon él- pont leszarja, hogy a barbár germánok már a Via Appián menetelnek. Csak az érdekli, hogy melyik római császárról elnevezett tyúkja…..
zsazsu4 2015.12.06 20:59:38
        1982-ben mutatta be a londoni Nemzeti Színház Oscar Wilde Bunbury (The Importance of Being Earnest) című vígjátékát. A rendező Peter Hall volt, a Nemzeti Színház akkori művészeti vezetője, aki amúgy Sir Lawrence Olivier utódja volt ezen a poszton. Lady Bracknell…..
          Azt írja a Vecernji List, hogy a szerbek ugyan nyecsemót nem fognak presszionálni, hogy Srbija édes zemljijén uzsivoljanak. Ha egy migrancki átkrosszovaja a madarski granicét, akkor azt a migranckit nem fogjak a madarski cimborák visszavratitizni Srbijába, az nem a…..
zsazsu4 2015.09.15 15:50:58
@jotunder: Azokat a koszovóiakat, akik január -februárban jártak itt, és mentek oda?
Azokat most kezdenék el visszaküldeni ide? Hát- nemtomnemtom...
zsazsu4 2015.09.16 16:08:18
         A brit Munkáspárt vezetőt választ. A választási vereség utáni útkeresés legfontosabb állomása lesz szeptember tizenkettedike, amikor bejelentik Ed Milliband utódját.…..
"Nincs is megejtőbb annál, mint ha az iszlám közösség a zsidó közösség paneljait használja arra, hogy támadja a magyar államot. "  (Körmendy Zsuzsanna, Magyar Nemzet) "Négy migráns erőszakoskodott a magyar néptáncos lánnyal" (Stumpf András, Mandiner) "Brutális gyilkosok a…..
zsazsu4 2015.09.10 23:34:58
@FILTOL: Ami történt, megtörtént. Kár, hogy én nem intézhetem el annyival: "Oldozz fel atyám, vétkeztem".
Te meg gyújts rá egy mentolos filtolra, tedd a lábad az asztalra és élvezd a műsort.
Deutsch Tamás a Facebook-on jelentette be, hogy be fogja perelni Juhász Pétert, aki ugyanott azt állította, hogy több közös ismerősük van, akik akár a bíróság előtt is tanúsítanák, hogy együtt drogoztak Deutsch-csal. Deutsch Tamás egy bátor ember. Kevés ember van az…..
         A teljesen leépült Schmidt Mária, aki valamelyik Nobu vacsoraszámlájáért kapta meg a Széchenyi-díjat, végre imádott Szálasija modorában őrjönghet, a hitlerista operatőrnő gyerekeket rugdos, a mandineres Rajcsányi sunyin falovazik, a vérvád sajnos már foglalt, az…..
zsazsu4 2015.09.09 15:03:34
@aritus: Arról nem beszélve, hogy mit fognak szólni ehhez Szerbicáék...
        Az Acta Diurna nevű napilap munkatársa interjút készített Jeruzsálemben a reformizraelita vallási közösség vezetőjével, akit a római médiában azzal vádoltak, hogy a zsidók királyának nevezteti magát. Megkérdezték tőle, hogy igaz-e, hogy az emberiség…..
zsazsu4 2015.09.04 13:01:41
@TothJanJ:
Erdő Péternek is ez fáj: "A bíboros visszautasította az „észrevétlenség vádját”. Úgy vélte, a katolikus szervezetekkel diszkriminatív módon bánik a sajtó."

-Apu bántanak, most mit csináljak? brühühhühühühühü
- Ne adj rá okot, te kis csacsi!
zsazsu4 2015.09.04 14:35:24
...halt meg kedden. Nyugodj békében Fejes Endre! "Nyári estéken fönt ültünk a pad támláján, szorosan, mint dróton a madarak, lábunkkal harangozva a levegőben, és szájharmonikáztunk. Ahogy megzörrent orrunk előtt a bokor, ledobtuk magunkat a földre, készen arra, hogy elfussunk.…..
         Kulturális gyakorlat 1.    Egy nagyon egyszerű besúgási gyakorlattal kezdjük. Baloldali szomszédunk felé fordulunk, ő lesz a zsidó. Egyenes tartással kicsit előre hajolva írunk egy levelet a főispánnak arról, hogy a zsidónak már semmi szüksége a…..
Balazs Zoltan rezignalt hangu irasban emlekezik meg arrol, hogy Partunk es Kormanyunk az "allamtudomany" cimu valamicsodaizebigyo tanitasat kizarolag a Nemzeti Kozszolgalati Cirkuszban engedelyezi.  Megneztem, es kiderult, hogy kulon Allamtudomanyi Intezetet buheraltak ossze a majomparadek, es…..
zsazsu4 2015.06.12 09:50:13
@cleantone: 1 millió körül
       "nem természetes, visszataszító" (Tarlós István, Budapest főpolgármestere, a Budapest Pride-ról)"       "Have a fabulous Pride and let’s celebrate London as city in which everyone has the FREEDOM TO be open about who they are. Have a very happy Pride!  (Boris Johnson,…..
zsazsu4 2015.06.04 13:58:22
@balmoral: De honnan vesznek 15 méteres jegenyéket? Génmódosítják őket, vagy mi?
zsazsu4 2015.06.05 07:34:40
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: Ó, köszönjük az infót. :-)
A szobortorony- toronyszobor avatóünnepségére javaslok egy cigányzenekart meghívni. Ott majd jó Orbán Viktor jó Nemcsák Karcsival kissé belegelve majd eldanolja a "...jegenyefák, jegenyefák nem nőnek a zéééééégiiiiiig..." refrénű ősmagyar műdalt.
Örülünk, Vincent? Züfec 2015.03.18 22:50:30
Már az előadás első percében sajnáltam, hogy csak most látok tőlük valamit, pedig 4-5 éve itt vannak. A csapat kaposvári, zömük tavaly végzett az egyetemen. Színház a színházban- erről szól a darab, de felejtsünk el mindent, amit eddig gondoltunk erről. Ez a darab olyan friss,…..
           Nem arról lesz szó.  Az ugyanis nincs, és nem is nagyon lesz.  Írok inkább olyan feltétel nélküli alapokról, amelyek vannak. Ezek persze morálisan, közgazdaságtudományi és társadalomelméleti szempontból cseppet sem kifogásolható feltétel nélküli alapok, ezek…..
A Jóisten áldjon meg Vajdai Vili!   Azért, hogy megcsináltad, megcsináltátok (a TÁP színház csapata, a Transparency International és a 444.hu) ezt az előadást.  Magyarország, a hazánk, ma. És benne mi, mindannyian. Nehéz úgy írni róla, hogy ne lőjem le a poént. A darab…..
Nem volt nehéz előrelátni a state capture-t, az uniós pénzek szisztematikus lenyúlását, a nepotizmust, a kirakatpereket, az élet minden területét ellepő korrupciót, a maffiaeljárásokat és a debilek áradását. De Orbán szerdai nyilatkozatát tényleg nem lehetett előre…..
Régen nem írtam már semmit. Igazából most sem fogok, mert nincs kedvem magamat ismételgetni, csak találtam egy posztot, amiben valaki összeszedett néhány írást a 2010-es választások környékéről. Roppant vicces látni, hogy a magukat nagyon komolyan vevő megmondóemberek mennyire…..
zsazsu4 2015.03.25 09:01:11
@teevee: ööööönajhjgergzlnnglrztuowéfhméosm
         Koncz Zsófia saját lábán áll. Huszonnégy éves korára elérte, hogy Szerencs FIDESZ-es polgármesterének a lánya legyen. Nem olyan jó parti mint a Hercegnő, de az ő tiborcza is kap majd valami helyi lophatási engedélyt. Annyira azért nem komplex ország a mienk.    …..
zsazsu4 2015.03.19 11:13:24
@Kulics: Na, ide egy lovat gecó... De soványmalacvágtába' ám, mielőtt még megölöm magam brühühü.
     Erről van szó.      Nemrég a college-unkban tartott előadást Nagy-Britannia egyik leghíresebb pszefológusa. Amiről elsősorban az jutott eszembe, hogy soha életemben nem hallottam még a pszefológiáról (psephology).  A pszefosz kavicsot jelent görögül, de a kavicstan nem…..
zsazsu4 2015.03.17 15:30:31
      Lánczi Tamás, akinek minősítésétől a jogi képviselőnk lelki békéje érdekében most eltekintek, noha ez nem könnyű nekem,  annyira nem könnyű, hogy gyakorlatilag le kell tiltanom bizonyos számomra oly kedves kifejezéseket a gépemen, hogy pontosan melyeket azt sem…..
zsazsu4 2015.03.15 20:17:37
@RontoPal: Á! Ennél sokkal jobb a blogja. Azt mondja, hogy: "Az erőszak kultúráját a rendszerváltás után Gyurcsány Ferenc élesztette újjá, és azóta, ha nem is virágzik, de újból és újból kidugja fejét a föld alól."
mozgasterblog.hu/blog/forradalom_helyett_olcso_provokacio

Puff neki!
zsazsu4 2015.03.16 14:53:18
@snakekiller23: Akkor nézzük, mit mond erre a föncsi:

Origo: Van olvasottsági elvárás ezekkel szemben?

Föncsi: Nem értem, hogy miért baj, hogy bloggerek vannak a közmédián. Beleléptünk volna egy olyan piaci szegmensbe, amely a vetélytársainkat zavarja?

www.origo.hu/teve/20150316-szabo-laszlo-zsolt-interju-2015-marcius-15.html

Majd akkor legyél ennyire cinikus pajti, ha hátranézel futás közben...