Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blitztone

2 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
  Eddig a nagyszerű Barikád magazin nyomtatott kiadásában találkoztunk csak az Egy LMP-s képzeletbeli naplója rovat egymást követő, sziporkázó írásaival. Szerencsére a Barikád is rájött, hogy nem foszthatja meg kitűnő szellemi termékétől a szélesebb tömegeket sem,…..
blitztone 2010.07.12 17:04:24
@efhábé:
Tényleg szégyen, ha valaki tisztességes szakmával rendelkezik és abban dolgozik is? látni, hogy te nem igazán szereted a munkát, mivel tudhatnád, hogy a műszak általában 6-kor kezdődik. Ha esetleg utaznod is kell, mint ahogy sokan teszik, akkor pedig a vekkered bőven 4 óra előtt fog csörögni. Aki pedig rajtunk élősködik annak pedig nincs vekkere.
  Régóta érezzük, hogy alapvető zavar van a lakossági kapcsolatrendszerben az MSZP háza táján. Busszal utaztatott közönség előtt nyomja Ferenc a jakobinus lendületű köztársasági haknit, amit teljes reflektálatlanság övez ugyan, de legalább a négy fal között…..
blitztone 2010.03.22 18:46:21
@hillcut:
Te mit vettél ki Kövér szavaiból? Hogy a Jobbikkal szeretnének összefogni?
blitztone 2010.03.22 19:10:08
@hillcut:
sorok közti olvasás is alsó tagozat?
Gulyásdemokrácia Egy igaz Magyar 2010.03.18 11:29:00
Elsőre nem is igazán értem, mi a baj ezekkel a képekkel a Jobbik-szóvivőről. Méghogy nem összeegyeztethető a füvezés, a melegfelvonulás résztvevőinek ölelgetése, és a hasonló dolgok az igazi magyarságtudattal? Dehogynem!Kezdjük például ott, hogy mosolyogva ölelkezik…..
blitztone 2010.03.18 17:43:56
@az igazi Sipi: Te miről beszélsz???
Tájékozódj!!! Olvass!!!!
blitztone 2010.03.18 18:18:17
@az igazi Sipi:
Erre gondolsz:
„A Sasadi úti standolás alkalmával találkozott a két kampánystáb, mikor a jobbikosok szedelődzködni kezdtek, a mieink el akarták tőlük kérni az asztalt, mert nekünk csak egy olyan madáretető-forma asztalkánk van, a jobbikosok meg nem adták oda, állítólag Elődöt felhívták és ő sem járult hozzá." - Budaházy felesége nyilatkozta...
Az a baj veletek, hogy csukott szemmel beszélitek a hülyeséget, ahelyett, hogy tájékozódnátok!!!
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
blitztone 2010.03.01 18:02:58
@stim:
Bocs nem találtam a Fidesz programját! Tudsz segíteni abban, hogy kirakod ide a linket, vagy átküldöd e-mail-ben? Tényleg kíváncsi vagyok rá! És szerintem nem csak én!!! Linkeld be ide légyszi!!!
És miközben keresed, gondolkozz el azon miért nem találod!!!
blitztone 2010.03.01 20:21:52
@Makmusz:
Ezt nem hiszem el!!! Mindenkit nekem kell felvilágosítani??? Olvassatok már egy kicsit!!!
RTL Klub, Tv2 kikapcs és tessék elkezdeni a tájékozódást!!!
Utolsó alkalom, hogy én keresek ki valamit helyetettek!
vastagbor.blog.hu/2008/07/09/padlofuteses_luxusborton_vagy_tent_city
A baloldalhoz tartozó politikusokkal, háttéremberekkel és egyéb szereplőkkel beszélgetve érdekes hangulatváltozást lehet tapasztalni. Miközben az általános várakozás még mindig a Fidesz elsöprő, akár a kétharmadot is meghaladó győzelme, az általános viselkedés pedig a…..
Ez mennyire vicces: „Néppárti gratuláció a Fidesznek a 30 éves Európa-csúcs megdöntéséhez „ http://mno.hu/portal/642945 Egyesek komolyan gondolják, hogy a fityesz érdeme a kialakult helyzet és nem a szocik kritikán aluli „teljesítménye” vezetett a polgári…..
Nagyon sok ember, nyitott a körülötte zajló eseményekre, és azokról véleményt is formál. Én is ilyen vagyok. Vannak dolgok, amik örömmel és vannak, amik bosszúsággal töltenek el. Ezeket fogom ebben a blogban leírni, hogy az én nézőpontomból hogyan is néznek ki az események,…..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
blitztone 2009.03.02 12:37:48
Bojkott!!! Ne vegyetek matricás sz@rokat! Vaterán, Tesz-veszen stb meglehet oldani.
Nem a 100 HUF zavar, hanem ez a karvaly szemlélet. Aki csak tudja kerülje meg az artijust! Nagyon sok normális zenekar is ezt teszi és ingyenesen felteszi az új albumát a netre.
www.youtube.com/watch?v=KqzU5AygmJM