Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_rohonyi_

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Policity Lehetne máshogy is? 2012.03.21 08:00:00
Az LMP aláírásgyűjtésbe kezdett és mi kíváncsiak voltunk, hogyan csinálják. Eleinte izgatottan közelítettünk a barátságosnak tűnő standok felé, de valami félresiklott. Itt már csak a mosómedve segíthet? Az első helyen, ahol odamentünk a zöld pulthoz a következő jelenet…..
_rohonyi_ 2012.03.21 15:53:26
@takács bálint:

Ja, többször is aláírtam több helyen. Ott aztán keresgélhet engem az LMP. Lúzerek.
Mandiner blog LMP'12 = FIDESZ'92? 2012.03.03 08:31:00
  Csak egy hónap telt el az LMP legutóbbi, XVII. kongresszusa óta, de ma újra összeül a párt legfőbb döntéshozó testülete. Döntenek a népszavazási kezdeményezéseik aláírásgyűjtésének elindításáról és tisztújítást is tartanak.   Az LMP belső feszültségei,…..
_rohonyi_ 2012.03.03 13:34:24
@nmy: Dehogy, csak itt a ballibber blogszférában van ekkora figyelem. A való életben az átlagember többnyire leszarja az LMP-t.
használt laptop árak - infra fűtés javítás - transzfer ár weblap. laptop szervíz bérlés ára - marketing szolgáltatás budapest Transzfer árak az infra laptop szervízben Az ember mindig tanul valamit számítástechnikából. Én például most azt, hogy mi az a  transzferár és számítógép vásárlásakor mi…..
Az ukrán parlamentben ezúttal az adók megváltoztatásáról vitáztak a képviselők - képen: az egyik indulatos képviselő vödörnyi aprópénzt önt politikai ellenfele asztalára Lassan egész gyakorlottak lesznek a közelharcban - hónapokon belül a sokadik verekedés a parlamentben…..
_rohonyi_ 2010.11.21 07:46:30
@Már üzeni a polgár-Orbán takarodj- pár hónap után!: Forró ősz? Miről beszélsz? Egy hét múlva tél, vége az ősznek oszt nem volt eddig semmi komoly. Gyurcsány pár nyuggere meg LMP-sek az AB előtt. Hét, ez igencsak sovány... De azért csak álmodozz.
A KISZÓ online zseniális új fejléce De tényleg! Mától ez a borzalmas búzafű-marketinges heppiség képezi a fő dizájnelemet Kárpátalja legkevésbé olvashatatlan közéleti lapjának újratervezett weboldalán. Ugye szép! A Kárpáti igaz Szó internetes verziója 2001-ben született, előbb egy független,…..
Hogy a Fidesz az utóbbi időben jobban kezeli adatbázisát, azt én személy szerint nem csupán a botrányos Kubatov-ügyből tudom, hanem onnan is, hogy az idén engem már nem zaklattak propaganda-anyagaikkal. Azelőtt évekig eléggé pofátlan spammerként működtek. Többszöri …..
Temető Krisztina A megszakíthatatlanfolytonosság Berniczky Éva Méhe nélkül a bába című regényéről „Szentül hittem, hogy az egyetlen, amivel javíthatok a világon, ha megtanulom visszaírni rendeltetési helyére, amit valamilyen ismeretlen vagy éppen ismert okból…..
_rohonyi_ 2009.09.20 23:26:28
Amikor utoljára néztem, Ungvár részletes térképe még nem volt fent a Google Maps rendszerében (mint ahogy Beregszászé mai napig nincs), most örömmel tapasztalom, hogy felkerült, megvan a mi kis zsákutcánk és a házunk, a 8-as szám is be van jelölve (tessék nagyítani!). Ungvár…..
Ezúttal nem én minősítettem e szavakkal a képen is látható József Attila-díjas írót, Nagy Zoltán Mihályt, hanem egyetlen országos közéleti lapunk (mivel a cikk csak most került fel az internetre, ezért reflektálok rá én is kis késéssel: akinek nem jár a Kárpáti Igaz Szó…..
_rohonyi_ 2009.07.23 15:21:21
@dixidixi: Ultranacionalista ilyen-olyan ukrán szervezetek 20 éve, meg 10 éve is voltak. Nem nagy ügy, megvan a maga szubkultúrája, van rá igény. Ugyanakkor pár hangoskodó nacionalistából nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Ukrajnában ezek a szervezetek még akkor is marginálisak, ha a válság hatása miatt némileg nőtt a támogatottságuk. Nem hiszem, hogy a közeljövőben mérvadó politikai erővé válnának. Különösen nem a soknemzetiségű Kárpátalján. Továbbá, én nem ismerek olyan ukrán nacionalista szervezetet, akinek a magyarság lenne a célpontja. Másrészt, az ukrajnai, országos szinten marginális magyar szervezetek a nagypolitikai játszmában semmit sem jelentenek, súlytalanok. Akár összefognak, akár nem. Így aztán el vannak ők foglalva egymással, meg a megélhetésükkel. Néha persze ugatnak egyet az ordas ukrán nacionalistákra, mert hát ugye, demonstrálni kell, hogy szüksége van rájuk a kárpátaljai magyaroknak.
_rohonyi_ 2009.07.23 15:22:29
@BDK piréz: Igazán újraindíthatnád a Kárpáty News-t. Ott legalább lehetett következmények nélkül, szabadszájúan fikázni.
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
Orbán Viktor Ungváron - kettős állampolgárság Érdemes volt egy hónapot késnie a KMKSZ-nek azzal, hogy megünnepelje fennállásának 20. évfordulóját, mert most aztán azt hallhatta a tagság Ungváron Orbán Viktortól, amit hallani akart. Hogy a kettős állampolgárság…..
_rohonyi_ 2009.03.29 08:14:01
@egysegelem: Na, te is az álmok világában élsz. Janukovics meg az elnökség...
bdk blog archívum 20 éves a KMKSZ 2009.02.27 17:14:00
Nem mintha reklámot akarnék nekik csinálni, de úgy látom, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség megfeledkezett a saját évfordulójáról. Sem lapjukban, sem honlapjukon nem hogy megemlékezés, értékelés, hanem árva szó sem esik arról: éppen tegnap volt 20 esztendeje, hogy…..