Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikkel

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztráliáról a legtöbbünknek alighanem meglehetősen romantikus elképzeléseink vannak, a napsütés, az óceán, szörf, kenguruk, és alapvetően egy kellemes, nyugodt élet. Csakhogy Ausztráliának is, mint minden országnak, több arca van, ráadásul nem csak a helytől, hanem embertől…..
Ha neked is van kutyád, biztos te is rosszul szoktad érezni magadat, ha otthon kell hagyni. Pláne ha bent van a lakásban egyedül egész nap. De ne aggódj, ez a szuper eszköz egy kicsit enyhín ezen a helyzeten. Ugyanes a Furbó segítségével napközben bármikor kapcsolatban tudsz lépni a…..
Nemrégiben tudomást szereztem róla, hogy egy honfitársnőm városomba készül költözni, ide Szicíliába, mert Budapesten megismerkedett egy itteni sráccal, és egymásba szerettek, vagy ilyesmi, dúl a láv, ahogy mondani szokás. Ezt a pletykát az edzőterem wellness-részlegében osztotta meg velem egyik…..
nikkel 2017.05.05 11:38:03
@Irbisz: A témához éppen semmi köze, de Szicília gyönyörű és különleges látványosság. Turistának kitűnő célpont, főként télen amikor mind a turisták, mind a zsebtolvajok máshová mennek.
Mit tegyünk, ha elkaptunk valamilyen vírusfertőzést, vagy megfáztunk és minél előbb túl szeretnénk lenni rajta? Mind a megfázás, mind az influenzavírusok cseppfertőzés útján terjednek. Törekedjünk a megelőzésre, amit leghatékonyabban a rendszeres és alapos kézmosással, a gyakori szellőztetéssel…..
1983-ban a Szovjetunió két atomrektort helyezett üzembe a mai Ukrajna területén. Egyik a csernobili erőmű 4-es blokkja volt, mely a 29 éve mindenki által ismert katasztrófát okozta. A másik a Dél-ukrajnai erőmű 1-es blokkja, ami még ma is üzemel, habár minden jel arra mutat, hogy…..
Az építész szakma egyik legnagyobb fesztiválján tavaly a szuperfák és a birkák taroltak. Az év épülete a szingapúri Marina-öböl kertje lett, míg a villa-kategóriában a Shearers Quarters lett a nyerő, azaz egy működő birkafarmhoz kapcsolódó szálláshely. A házigazda egyben a…..
nikkel 2013.07.25 11:22:03
@Plumper_: Ausztráliában a birkák folyton a szabad ég alatt vannak, nem akolban. Emiatt nemigen van szaguk, és a ház környezetének sem lenne.
Félmeztelenül lovagol, vadak közt jár, óceánok mélyére ereszkedik. Vlagyimir Putyin az utóbbi évtizedben kialakított szuperhős- apropó: emlékszünk még a róla készült képregényre?- imázs egy szemvillanás alatt porlad szét, ha valaki megtekinti azt a videót, melyen az orosz…..
Két hónapot kellett várnunk rá, de megszületett a SOTE titkos tényfeltáró bizottságának álláspontja Schmitt Pál pálgium plágium-ügyében. Az öt tagú testület az úgynevezett kisdoktori vizsgálata során arra a következtetésre jutott, hogy: A doktori értekezés – a…..
TComment Ellenszenves jóbarát 2012.01.10 06:12:00
A japánok érthetetlenek. Készítenek egy nagyszerű autót, majd gondoskodnak róla, hogy a környékről is elijesszen mindenkit, aki megvehetné. Mai cikkünk blogposztja...
Kapanyél A pomelo 2012.01.10 10:14:00
A pomelo (Citrus maxima) déligyümölcs, a legnagyobb citrusféle: a nagyobb példányok 30 cm átmérőjűek és 8 kg-osak is lehetnek, bár itthon ennél jóval kisebbeket lehet kapni. Igaz, az átlag narancshoz vagy grépfrúthoz képest még ezek is óriásiak. Első látásra azt gondoltam,…..
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..
Robogó A sportrobogók királya? 2011.05.02 10:57:00
A Gilera Runner 180-as verziójáról legendákat hallottam. Szinte paráztam, hogy majd ágaskodik az eleje, és akkorákat borítok vele, hogy a fülem szikrázik az aszfalton. Van, aki szerint a gépecske élmény-faktora übereli a Suzuki GSX-R 600-ast. A Runnert 1997-ben mutatták…..
nikkel 2011.05.04 11:53:44
No, nem, a sportrobogók királya az Aprilia Mana www.aprilia.com/en-US/Model/39/MANA+850/Overview.aspx . A kis Gilera legföljebb valami hercegecske.

Fogyasztást illetően, nekem volt 50-es PGO PMX, 150-es Sym Euro MX, és most a 250-es Derbi GP1. Mind 3,5-4 litert fogyasztott, a fölszabadított PGO persze folyton nyélgázon, a Sym sokszor nyélgázon, a Derbi néha nyélgázon.
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
nikkel 2011.04.04 11:24:05
A fenének savanyújóskáskodik itt ennyi ember?

A Volvo jó vétel, hacsak valami gubanc nem derül ki. Jó eséllyel nem fog, mert ezek a Volvok nagyon alaposan megépített, megbízható és kiszámítható autók. A
www.brickboard.com-on lehet az összegyűlt nemzetközi bölcsességet olvasni, és a kmóra állása alapján előre megvenni az alkatrészt ami cserére esedékes abban a korban.

Szóval teljesen racionális vétel, jobban fog tartani, mint az Alfa. Örgonómiában minden korabelit ver, és csak akkor lenne még jobb ha kombi lenne - bár az nem mindenkinek kenyere.
Robogó Az MZ tovább robog! 2011.03.26 14:13:00
 Az MZ a világ egyik legrégebbi motorkerékpár gyára, ezt sokan tudjuk. De vajon mi újság robogó-fronton?Először is: az MZ régebben relációban állt néhány robogó típussal. Másodszor: a gyár a kalandos megmentési kísérletek ellenére bekövetkezett 2008-as csődje óta…..
nikkel 2011.03.27 00:59:46
@Tézsé: Van, de a jelek szerint Magyarországon nem ismert. Régifajta csak kézi váltós robit még ma is gyárt a Vespa. Opciós kézi váltós több is van, nagy gépeken, amikből a legizgalmasabb az Aprilia Mana. Kicsiben formabontó megoldás a Derbi GP1 család.
Ha csak kutyafuttában tekintjük át a robogó-kínálatot, akkor sem hagyhatjuk ki a nagy klasszikust. Aki esetleg nem követi a trendet, annak a kétütemű bádogszörnyeteg ugrik be, holott a Vespa – bizonyára egyes rajongók nagy bánatára, de a legtöbb felhasználó örömére…..
nikkel 2011.03.18 12:32:46
@kőbájker: Magyarországra miért nem hoz valaki Tajvanról konténerszám robogót? Technikailag egyszerű, de jóminőségű gépek vannak ott, hatalmas modellválasztékkal, sok 50/125-ös azonos kasznival. Bár a kereskedő nem kaszálna rajta, tisztes haszon akadna, és mindenki jól járna. Nyugatabbra van SYM, PGO, TGB alkatrész is: a pesti kínaiaknak kellene megemlíteni az ötletet.
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..