Regisztráció Blogot indítok
Adatok
techman69

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig csak néhány megállót terveztem megtenni a 206-os busszal, erre tessék, belecsöppentem a semmihez sem hasonlítható haseki világba. Oh, boldog békeidők. Az oldalsó szélvédőn a következő kinyomtatott A/3-as tájékoztatóval szembesültem: "Örömmel tájékoztatjuk TISZTELT…..
techman69 2012.11.27 11:53:54
@Eltévelyedés: Az a vicc hogy az IK 260-280 most is tökéletesen megfelelne, mint ahogy például Torontóban 35 éves buszok járnak, olyanok mint az újak. Mindez karbantartás, felújítás kérdése. Szerintem sokan vagyunk akik szívesen látnák még sokáig ezeket a buszokat, mert már beleégtek a tudatunkba, és mivel a "sajátunk". Mementóként is szép lenne ha meg lennének őrizva, és nem mellesleg még most is talán a legmegbízhatóbbak, strapabíróbbak, még így is hogy ki van taposva a belük.
  A tanulatlanság, és a genetikailag kódolt öröklött butaság egy ember számára az élet igazi keresztje. Menthetetlenül hülye emberek élnek közöttünk, akik a bebukott életüket kizárólag maguknak köszönhetik és annak a ténynek, hogy agyilag teljeséggel életképtelenek,…..
techman69 2012.10.03 13:50:53
Íme a fantomoldalak teljes listája, szinte a világ összes nyelvén:

www.news2today.net/

olyanoknak, akiknek esetleg van még valami kétségük afelől hogy ez egy átverés. Klassz, ahogy Pál Debrecenből, a magyar “fogyóbajnok” a többi ország oldalán is ugyanaz.
Ő még csak 4. Nem több. Elképesztő. Szerintünk. Honnan tudhatja mindezt? Na jó, ne feszegessük, csak hallgassuk a vasárnapi muzsikát ettől az őstehetségtől! ..
Szürreális látványban lehetett részük a Budapest Airport felé járóknak a hétvégén - a kifutópálya betonján egy csillogó-villogó, vadonatúj maléves autó reklámfotózása zajlott éppen. Ráadásul nem holmi új Fabiáé, hanem egy ezerkettes kombi Ladáé. Micsoda? Malév? Lada?…..
Duets II címmel szeptember 20-án jelenik meg Tony Bennett új lemeze, amin többek között olyanokkal énekel duetteket, mint Lady Gaga, Norah Jones, Mariah Carey, Michael Bublé, Aretha Franklin és persze Amy Winehouse. Utóbbival énekli Bennett a Body and Soul című 1930-as szerzeményt,…..