Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hezitálós

18 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amikor életed egyik legnagyobb projektjében valami igazán váratlan történik. Amikor ez a valami a terveid szerint nem a projektline része. Amikor kezdesz egyre többet magadban lenni, és már olyan is előfordul, hogy ilyenkor jóban vagy magaddal. Amikor még természetesen többször…..
A szülői házban töltöm a megérdemelt tavaszi energetizálást, ahol a hűtőben nagy meglepetésemre zsenge cukkinit találtam. Mivel ma én főzök ebédet és kicsit extrábbal szerettem volna várni a munkából hazaesőket, egy nagyon finom és friss, tejszínes, cukkinis-gombás…..
hezitálós 2014.03.13 08:12:03
A mi házunk Tavasz 2011.04.02 17:39:00
Sokat nem haladtunk mostanság, és a kertrendezés is távoli jövő, azért nálunk is tavasz lett.Tavaly egyáltalán nem volt barack az utolsó barackfánkon, pedig előző évben alig győztük összeszedni. Ma a fürdő ablakából vettem észre, hogy míg múlt héten a rügyeket sem láttam…..
"A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, de dicsérőt" - idézi a Független Hírügynökség Rényi Ádámot, a 40 milliós játszma című tévéműsor főszerkesztőjét. Korábban mi is megírtuk: a tv2…..
A mi házunk Kanapé a neten 2011.02.06 18:14:00
Nem mintha már ott tartanánk, de álmodozni jó, a remény hal meg utoljára, satöbbi. Gondoltam, szétnézek a neten kanapé-ügyben, persze tartottam tőle, hogy gyorsan elmegy a kedvem az árak láttán. A jó hír, hogy az árakig nem jutottam el.Kanizsai kanapék után nézegetve…..
A mi házunk Költözés megint... 2010.12.13 11:34:15
Úgy érzem magam, mint akit megvertek. Ice is részt vett a verekedésben, és azt hiszem, ő is. (D. ugyan este rendbe tette a hátunkat, de ahogy megjósolta, ma rettenetesen fáj. Este pedig még villanyt kell szerelnünk.)Hétvégén megvolt a - remélhetőleg - utolsó előtti házon belüli…..
A mi házunk Irány a konyha 2010.12.05 11:43:00
Egy ideje már ott lenne a helyem, mert az ebédből még csak az uborkasaláta van készen.Pár hónapja újra tudok főzni. Előtte vagy egy évig csak sütni tudtam, a tűzhely azon része ugyanis villannyal működik, így a szoba közepén is tudtam használni. Nyáron végre kicseréltük a…..
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
hezitálós 2010.11.05 09:53:36
@Cook kapitány: Te mit szólsz, amikor találsz magadon egy kullancsot? Szerintem nem kérdés.
"Szeretném bemutatni icipici új malackánkat, Bazsalikomot - barátoknak csak Bazsi vagy Kisbé" -írja Szandra. Köszönjük!..
A Homár sosem értette, az elmúlt 20 évben hogyan nem sikerült helyesen idegen nyelvekre fordíttatni a BKV utastájékoztatóit. Szerencsére Viktor jófejségből összeállított egy magyar-angol szótárt, amit ingyen és bérmentve hasznosíthat a következő BKV-garnitúra, hogy ne…..
Bizony-bizony, Emeséből van még! Úgy tűnik, a Budapest Banknál ez a nő egy never ending story. Íme a videó, sajnos máshova még nincs feltöltve. Valljuk be őszintén, volt kitől örökölnie ennek a lánynak, na!:) Ez a motorhiteles spot a felnihitelt szinte mémmé formálta a…..
 A bejegyzés aktualitását az adja hogy napra pontosan 1 hónap van még a választások első fordulójáig. Mielőtt  írásomba belekezdenék fontos kifejteni egy tényt: én mindenkit arra buzdítok hogy menjen el szavazni és érvényes szavazatot adjon le arra a pártra…..
A mi házunk Élet a romok között 2010.01.25 22:50:00
Rájöttem, hiányzik valami ezekről a képekről... Az élet. Pedig itt élünk mi öten, tizenhat lábon. Ebből ketten igyekszünk haladni is a munkálatokkal, a többiek pedig elviselik, élvezik gyümölcseit, illetve kicsit néha hátráltatják azokat, ha nem is szánt szándékkal. Sőt,…..
A mi házunk Fürdőkomplexum 2010.01.24 16:29:00
Mire elszántam magam, hogy lefotózgassam és megírjam az elsőt,készen lett a második fürdőnk is. Ebben egyrészt az nagyon jó, hogy végre ismét kedvemre moshatok.Másrészt nem veszünk össze a wc-n.Az épített zuhany meseszép lett, különösen a süllyesztett polcok a csaptelep…..
A mi házunk Windows 2009 2009.12.19 10:34:00
Nem írtam le, de áll még a házunk, sőt, haladunk lassacskán. Már van egy nagyon szép fürdőszobánk - ha lesz időm lefotózni, szentelek neki egy külön bejegyzést az ünnepek alatt -, a másik fürdő is félig kész, egyéb látványos haladásról nem tudok beszámolni.Mi persze…..
Munkahelyi (T)error MLM tortúra 2009.12.12 06:00:00
Tudom, sokan írtak már a Zepterről. Én most nem a cégről szeretnék tudósítani, hanem arról a társaságról, ahová balszerencsémre bekerültem. Most megpróbálom leírni a Zepternél töltött közel két hónap történetét. Amikor elhatároztam, hogy oda megyek dolgozni, tele…..
hezitálós 2009.12.12 17:15:24
@"the dragon": az alkoholistát onnan vetted, hogy Magyarországon vagyunk? vagy valahol azt tanítják, ne védekezz, támadj vissza? deja vu-m van...
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..
hezitálós 2009.11.27 14:34:31
@Dariengo: volt, csak az ürge addig fenyegetőzött, míg lekerült. abban olyan történet volt, hogy ismerős tette fel az ingatlant jófejségből, merthogy ingyen van, aztán az "érdeklődést növelendő" utólag telefonon szedték össze a tulajtól depóék a pontos cím adatokat, hogy egyáltalán tudjanak felszólítgatni. amúgy épp a napokban kérte saját nevére a my-ingatlan.hu bejegyzését ez a B.S. nevű lakitelki illetőségű "úriember", vagyis még mindig hisz a business modelben.
A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium indította el több civil szervezettel és a gyámhivatalokkal összefogva. Verő Irén gyermekvédelmi szakember, a program kordinátora a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „Tűrhetetlen, hogy egyesek kert…..
hezitálós 2009.11.26 11:54:44
@Pók: lehet, hogy valakinek a kutya olyan fontos, mint másnak a tévét ordíttatni, vagy hangosan kezelni a családi konfliktusokat. utóbbiak sem mások idegesítésére csinálják direkt, de hát ettől érzik jól magukat, és pont ugyanúgy leszarják, hogy a többieket mennyire zavarja. ez egy alapvető közgazdasági probléma - az emberek nagy többségének a saját jólétének javítása százszor fontosabb a közjavakban vagy mások magánjavaiban való párhuzamos károkozásnál. ezért lopják szét például az országot, mert mennyivel hatékonyabb magánjószággá konvertálni azt, ami sok mindenkinek okozna kis örömöt, nekem meg nagyot, és különben is ellopja előbb-utóbb más és akkor kicsi sem marad. jó reggelt, idealizmus.
hezitálós 2009.11.26 16:59:26
@bluebell: általában a helyi önkormányzat állattartási rendelete dönti el, hogy adott területen a különböző típusú ingatlanokban hány kutyát lehet engedély nélkül, és hányat az érintett szomszédok beleegyezése alapján kiadott önkormányzati engedéllyel tartani. ezeket a rendeleteket nagyon kevesen tartják be, sok hülyeség is van bennük, de ha téged zavar + rendeletnek sem megfelelő, ahogy-ahányat tart, akkor lehet tenni az ügyben. mondjuk az is lehet, hogy érdemesebb állatvédők figyelmét felhívni a dologra, mert nekik ugyan nincs hatósági jogkörük, viszont ha nem is a te érdekeid, de a kutyáké miatt jobban szívükön viselik majd az ügyet. (amúgy vannak kutyáink és szedjük utánuk a terméket, valamint a helyi rendelet értelmesebb részének és a szomszédok kimondott vagy kimondatlan kéréseinek megfelelően tartjuk őket.)
Terhes tinikkel foglalkozó, dokumentumfilm stílusú valóságshow-t készített az MTV zenecsatorna. A Várandós tinik (az angol cím frappánsabb: 16 és terhes) arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük azoknak a fiatal anyáknak, akik szinte még…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...