Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piiii

0 bejegyzést írt és 596 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Piiii 2010.07.30 18:20:21
@Hispan07: további 3 évig tietek Dinnye, ez is valami:)
Cruyff, Haan, Neeskens csak nagyon közül kerültek hozzá. Van Basten, Rijkaard, Gullit egy Európa-bajnokságot húztak be. Bergkamp, De Boers, Overmars, Kluivert még a döntőig sem jutott. A fent említett holland játékosok bármelyik sztár lehetne a mostaniban, mégis van Bommeléknek van…..
Mielőtt minden negatív jelzőt elmondunk általában a futballal mint játékkal kapcsolatban, próbáljunk meg örülni a kieséses szakasz kiváló gólátlagának. Aztán mindenféleképpen mondjuk el, hogy ez így nem állapot, valamin változtatni kell, mert ez így elront mindent. Elcseszi…..
Piiii 2010.06.28 10:14:31
@mocsing: eredetit el tudnád küldeni?
h2pepe@hotmail.com köszi!
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
Piiii 2010.06.24 20:16:15
@kroos: még jó h az nem lehet...mivel ergo képtelenség
Zsinórban ötödször bajnok az Inter, ami már mindenképpen a Grande-kategóriába sorolható kunszt, ezt a csapatot mégsem a kiherélt Serie A felaprításáért fogják a legnagyobbak közé sorolni, hanem európai kalandjaikért. Az olasz bajnoki cím egyébként sem volt olyan sima, mint a…..
Piiii 2010.06.07 00:12:39
@horas: az uccsó mondatod megint ott van!:)
berúgtál vagy mi van?:P
Piiii 2010.06.08 20:48:00
@horas: még jó h a szerződésben benne van, ha problémák lesznek vele nem kap pénzt, vagy valami ilyesmi. szval nagyon nem bukhatunk vele. kikéve ha ebből a csapaton belül bomlasztást csinál, bár ettől nem félek. én tartok azért tőle, főleg h volt ez a drogdilleres fegyveres balhéja...
Kicsit amerikai focisra sikerült az idei BL, hiszen a szezonban legnagyobbat alkotó edzők vívhatták a döntőt, sőt egyiküknek még quarterbackje is akadt. Extra tétként a BL-szereplést érő negyedik helyért is megküzdöttek a csapatok – végül az Inter mindent megnyert…..
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
Befutott a kikötőbe a kék-fekete naszád, egyetlen hajóhosszt verve a bordó lélekvesztőre. Nem volt egyáltalán sima az út, a Siena legalábbis egyáltalán nem feküdt le, és várta, hogy a nagykutya meghágja, amiből egyenesen következett, hogy a két évvel ezelőttihez hasonlóan egy…..
Piiii 2010.05.17 18:58:41
@horas: @popp: jah én is Vucit betenném, főleg a tavaszi teljesítménye miatt. és THX h az igazi Juliot tetted a kapuba:) az már csak Dunga agyatlansága, h bambaképű Donit viszi a Vb-re.
Piiii 2010.05.17 19:09:29
@popp: csodálkozom h Tottit végül nem viszi Lippi, pedig nagy haverok. ebbe az olasz középpálya csatársorba simán beférne, de akár Toni is. nem volt rosszabb szezonja mint Iquintának pl. majd talán a Di Natale, Pazzini, Gilardino 3as alkot valamit.
Piiii 2010.05.17 21:22:46
@horas: ahhoz túl sok a jó csapat, h mindegyik első kalapba kerülne.
Az utolsó fordulónál nincsen szebb. Az olyan utolsó fordulónál, amelyben egy-két kivételtől eltekintve, mindenhol tét van, aztán tényleg nem lehet jobbat kívánni. Nincs még bajnokunk, nincs még kiesőnk, hiányzik egy BL induló, nem tiszta, hogy ki indulhat az Atlético Madrid…..
Beért a stadionba a két maratoni futó, hiába nézegetnénk még egy darabig az öldöklő küzdelmet, közel a célszalag, és vele az Inter bajnoki címe. Nehéz lenne annál kevésbé mourinhós dolgot elképzelni, mint hogy az utolsó fordulóban elcsússzanak egy nem is olyan nagy…..
Piiii 2010.05.16 16:36:10
@giacinto: bárcsak a 92. percben begyötörne egy gólt, akkor mit mondanál rá
Piiii 2010.05.16 16:49:13
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Rosi mi???
na a 3. bemegy
"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter." (Márai Sándor)…..
Csak némi ijesztgetésre futotta a kicsiktől, az Inter nem is csinálta össze magát a Chievo ellen, a Roma bajnoki címéért viszont komolyan aggódhatott az Olympico 60 ezres népe. A kicsik végül nem döntöttek semmiről, illetve csak arról, hogy az utolsó fordulóban hirdetünk bajnokot…..
Piiii 2010.05.11 22:50:40
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: tudja Benito, h kinek jár tisztelet a szezonért, jól van ez így, nagyon helyes!!!:)
Piiii 2010.05.11 22:53:03
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: h jönne a kupához a bajnoki meccs??? öszintén??
Piiii 2010.05.11 23:13:45
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát nem tudom. ez olyan h a Bl-ben ha valaki köcsög akkor a bajnokásgban se játszon? monjduk ez egy kicsit távolabb áll a kupa-bajnokság kombótól de valamennyire jó hasonlat. amúgy tényleg inkább a keretekről kéne beszélni inkább mert szerintem van miről. nyilván elfogultságom mondatja velem, de én Tottit nagyon hiányolom. eddig Lippi eléggé a kedvencem volt de most nagyon le fog szerepelni, és nem elsősorban Totti miatt. de nevetséges h a Romából csak 1 embert hiv be.Perrottát simán el tudnám képzelni a középpályán. kár h Brighi és Motta keveset játszottak idén, bár nem hiszem h rosszabbak lennének a csodás "juve 9-esnél". aztán Aquilani most h felépült, egy Vb-t talán kihúzott volna sérülés nélkül, többet lendített volna a játékon mint monjduk Camoranesi vagy a Pirlo Gattuso páros. és nem hiszem h Brighi vagy Perrotta is gyengébbek lennének pl Candrevánál. de az is milyen már h Candreva epizódszereplő volt az Udinesében, és csak azért válogatott kb mert a Juvéban játszik.nem hiszem h olyan jól tolná, bár ti biztos jobban értesültek vagytok ebben az ügyben. Toni se futott valami csodás idényt bár a Iaquintánál nem rosszabbat az biztos. egy Cassano Miccoli Totti támadósorral jobban kiegyeznék:)
Dunga meg aztán főleg vicc: az egész évben epizódszereplő Donit meg Baptistát kiviszi, de a végig parádésan védő Julio Sergio-t meg nem...
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
Piiii 2010.05.10 17:02:47
@horas: amúgy Taddeit még adom, neki elgurult a gyógyszere, de Burdisso belépője sztem nem volt annyira brutális Sneijderrel szemben, szándékos meg főleg nem, igaz Balotellivel szemben megkaphatta volna a 2.at is, ott szerencsénk volt h nem állították ki
Piiii 2010.05.10 17:22:41
@popp: én úgy tudom a Romához eléggé kötödött, nem hiszem h ennek fényében leülne az Inter kispadjára.bár lehet rosszul tudom
Piiii 2010.05.11 12:20:25
@mocsing: sajnos nem, én is olvastam. csúnya lenne...
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
Piiii 2010.05.07 14:44:14
@ericcartmen: lesz ez még rosszabb is:)
várom h ki lesz a következő aki, hasonlóképpen cselekszik:)
meg itt van ez a szavazás Tottiról. most nem azért, de ez mindent elárul:nem Tottit akarom menteni, mégis 43%ban az jött ki h ki kéne tűntetni amit tett:P
és nem hiszem h mindenki poénból klikkelte volna ezt vagy ennyi Romás szurkoló lenne itt.
@Mr.AT: amúgy meg amit te látsz az annyi h kicselezett 2 védőt, de abba nem látsz bele h a korábbi meccseken mit tett, a szurkolóknak való mutogatáson kívül. de ha ez csak takarózás a korábbi meccsekkel, akkor nem látsz bele h itt miket szólogatott be és h inzultálta a játékosokat. bár nekem elég annyi ha meglátom mosolyogni, már felmegy a pumpa, nem hogy a rómaikban.szval az éremnek 2 oldala van. lehet ez takarózás vagy sem, valamennyi igazságtartalma biztos van.
Piiii 2010.05.07 15:14:35
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mert te felhoztál helyettem is hisz a saját szeretett csapatod.
Piiii 2010.05.07 18:36:18
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem védem csak azért mert az én csapatom. mondtam már h Totti nagyon hülye volt és lejáratta az egész csapatot. monjduk biztos bennem van a hiba, de egyre kevésbé érzem tahóságnak a dolgot, minél többször nézem, és a szavazásból kiindulva nem csak én vagyok evvel egyedül:) ha bárki mással csinálja sokkal nagyobb port kavar evvel.(na jó mottát, mátrixot és muntarit leszámítva):)

a Lazio lehet szép lassan ködbe fog veszni, vagy legalábbis a Serie B-be, de a Roma biztosan nem:)
Sem a Parma-Roma (1-2), sem a Milan-Fiorentina (1-0) eredményét nem találtam volna el, úgy éreztem, a rómaiak összeomlanak a Samp elleni vereség után, mint a szüreti széklet, a Milanban pedig idén már csak egy győzelmet láttunk. Nyilván ez valahol determinálja a további…..
Piiii 2010.05.02 22:01:51
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: jól van nem kell úgy nekem esni, nem a csapatodat kritizáltam, hanem a pechet, h az első félidő utolsó percében kaptak egy gólt. amúgy nem hiszem h leadnák a meccset, mert nem úgy tűnik, kűzdenek ezerrel, Muslera óriásit teljesít, innen vszínű behúzza az Inter. bár kicsit frusztrált lehet így játszani h gólt akarsz lőni, ők meg kifütyülnek. sry ha másként jött le a dolog. peace!
Piiii 2010.05.03 09:29:15
@nalazo: a Roma fele milyen gesztust tett? h végül 2-1re kikapott? hát az a meccs minden volt csak nem gesztus felénk.de nyilván egy derbi ezért derbi, mert vérre megy.

már csak arra lettem volna kíváncsi, h a szurkolók mit csnáltak volna egy Lazio gólnál? kifütyülik Zaratét???? na z lett volna az igazán durva....
Beni, a gólvágó jogász fogalmazott meg olyan véleményt, amivel 100 százalékig azonosulni tudtam teljes két napig, míg értelme volt. Szerinte a Roma csak akkor lehet(ett volna) bajnok, ha nem botlik egyszer sem, ha viszont ezt megteszi, akkor a bajnokság utolsó 10 meccsét zsinórban…..
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
Piiii 2010.04.29 22:57:37
@Vul-Kahn: mondjuk ez nekem nagyon fura h egy magyar érdekeltségű csapat ellen szurkolsz, sőt úgy h gólt is lő, csak azért h a németeknek meglegyen a 4. Bl- hely ami így is összejöhet, ha más nem jövőre tutira, de ez csak személyes vélemény...
Piiii 2010.04.30 00:17:31
@divi: akárcsak az otthon játszónak a hazai pálya előnyével játszhat. az se mindegy. amúgy a hosszabbításban törölném csak el az idegenben lőtt gólokat
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
Piiii 2010.04.28 15:05:06
@HosCincer: bőven kijárt 2 meccses eltiltás ezért a belépőért. h 3 az már tök8. durva belépő volt, jogos az eltiltás csak hülyeség h most találták ki.
Piiii 2010.04.28 15:15:47
@avenger13: miért az angol bajnokságban a csávó aki idén eltörte az arsenalosnak a lábát és utána kb bőgve lement a pályáról az is szándékos volt.de ami durva az durva meg kell büntetni.
Van olyan nálunk, hogy "Lyon szurkoló?" Ezen az ágon Manchester United-Real Madrid elődöntő is kialakulhatott volna, csak hogy odadörgöljük a két versenyben lévő alakulat szrukolói, illetve a semlegesek orra alá, és hogy megforgassuk még egyszer a kést a világ két…..
Piiii 2010.04.22 14:22:42
@Vul-Kahn: de sok időd van:)
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
Piiii 2010.04.22 11:01:54
@Pályaelhagyó autóversenyző: jaja ott a pont Samuel már korábban ott játszott.
Piiii 2010.04.22 12:16:29
@szferi: Spal, Ranieri?:)
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
Piiii 2010.04.21 17:50:58
@Blaugrana: nana a bajnokságban meg a kupában nehezebb dolga lesz:)