Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ördög Zoltán

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy évig voltunk X-Faktor nélkül, és hazudnék, ha azt mondanám, hiányzott. Ezt a műsort is elérte a végzete: unalmas lett, önismétlő és üres, a közönséget sem érdekelte már annyira, de hát valahol érthető, miért lelkendezne egy Tóth Andi láttán, aki megmaradt a tükör előtt anyja hat számmal…..
Ördög Zoltán 2016.09.25 13:49:23
@desmondwallace: A Rising Star vetítésének idején is a ment valami az RTL-en, amit akár verhetett is, mert nekem is úgy rémlik viszonylag jó számokat hozott.
És Sixx nem az egy év kihagyás logikusságát vitatta, hanem azt magyarázta az RS-sel miért csak egyetlen év maradt ki.
Abban viszont egyetértek, hogy eredetileg is csak egy év szünetet tervezhettek. (A reklámpénz kell, más műsor meg nem hoz ennyit. És szerintem ötletük sincs.)
800 000 előfizető. Ennyit tud az HBO Now, a kábeltévé tévémentesített online streamszolgáltatása. A Now azárt indult el tavaly áprilisban, mert az amerikai HBO-előfizetők, pontosabban azok, akik inkább az HBO GO-n követték a csatornát, sokat hőbörögtek, hogy ne már, miért kell kábeles előfizetés egy…..
Mikor máskor lett volna technikai problémája szegény AXN-nek, mint tegnap este, amikor a Csillagok háborúját adták a tévében (a saga első három részével nagyon izmos, 10 százalék környéki közönségarányt produkáltak)? A csatorna Facebook oldalának tanúsága szerint a Digi, a…..
Úgy tudjuk, hogy Hajós nem sokat búsult a TV2-es összeröffenés miatt, és ugyan a Sztárban sztárban nem láthatjuk, de például a most szombaton induló Gyertek át szombat este! című RTL-vetékedőben ugye igen, de EZ MÉG SEMMI, mert ősszel egy másik csatornán fog feltűnni egy…..
 Az Összezárva Friderikusszal hivatalosan is a TV2 legsikeresebb műsora idén tavasszal. Amennyire nem jött össze a tévéadónak az Éden Hotel, annyira betalált ez az új formátum a nézőknél és habár nem láttam minden epizódot (tervben van), egy-két elkapott részlet és egy…..
Ördög Zoltán 2015.06.10 21:54:52
Én akkor sem tennék rövid távon a tv2-re, ha az udvarukon húszezresekkel teli kamionok sorakoznának. És nem azért mert utálom őket vagy mert nem tartanám jó szakembereknek az ottani dolgozókat.
Egyszerűen a BK a legerősebb televíziós márka jelenleg. Sőt minden idők legerősebb műsorának tartom.

Az utóbbi időben az ÉNB megszerzése lett volna az a fegyver,amit évekig sikeresen bevethettek volna ellene. Ám tudjuk hol kötött ki... (Németországban az rtl2 adja. Lehet eredetileg is náluk voltak a jogok.) Mint kiderült a Konyhafőnökben is van potenciál, de hát az is az RTL-nél kötött ki... Ez így együtt pedig brutális.

A tv2-nek a következő sikeres márkái vannak: Tények, JR, Mokka, vasárnapi showk és jóindulattal ideveszem a Kaszát is.
Ezeket ha van eszük műsoron tartják. Ez az alap.
Hogy ezek MELLÉ miket raknak, azt a cég szakemberei eldöntik ismerve a pénzügyi lehetőségeiket, a saját gyártású műsoraik költségeit és potenciáit, milyen szerződéseik vannak külföldi sorozat és filmforgalmazókkal. És persze látják hogy külföldön mi a siker és mi nem. Azt is tudják mit várnak el a reklámozók és a kábelszolgáltatók.

Ha van pénzük gondolom megpróbálnak új műsorokat felépíteni. (Főzős reality?) Ám a "Hal a tortán" ismétlés és a török szappan műsoron tartása számomra a pénztelenségről árulkodik.
A már meglévő sikerműsoraikból kihozzák amit lehet, egyébként minél kevesebbet költeni hétköznap. Koncentrálni a vasárnapra, amikor nincs BK-ÉNB páros.

Most ugrott be. Vajon az új Fridi műsor jogai HP-nél vagy a csatornánál vannak?
 Az RTL Klub-nál valakit rászabadítottak a saját gyártású műsorokért felelős részlegre és mondták neki, hogy a pénz, na, az nem számít, mert a héten egymás után jelentik be az őszre tervezett, vadonatúj műsorokat.  Az eddig ismertek, csak hogy ismét rendbe szedjük a…..
 A nézettségi adatok között mindig lehet találni valami olyat, ami szokatlan, különös, ezáltal érdekes és lehet is róla mit mondani. A múlt héten viszont semmi olyan nem történt, amiről én szeretnék és tudnék is több bekezdésben értekezni. Apró, említést érdemlő…..
Amikor az AMC megvette a Chello-t, nemcsak az volt a szándéka, hogy elindítsa az AMC csatornát, a zászlóshajót, ugye, hanem a többi csatornával is akart valamit kezdeni. A sport1-2 a köztévével összeállva megkapta a BL-meccsek közvetítését a következő pár évre, a Spektrumon…..
 A magyar tévézők nagy része, ha nem is azt mondjuk, hogy tudatosan tévézik, de egyre többször kapcsol a kábelcsatornákra, azaz nem csak az országosan is fogható tévéadók kínálatából szemezget. A magyar sorozatok, a saját gyártású műsorok (realityk, showk, vetélkedők)…..
Ördög Zoltán 2015.05.13 19:44:20
 A nézettségi adatokat böngészve mindig meglepődöm azon, hogy a jó idő beköszöntével hogyan menekülnek el az emberek a tévék képernyői elől és a hosszabb nappalok miatt hogyan tolódik egyre feljebb, a késő esti sávokra a megmaradt nézőtömeg. A pár hónapja még milliós…..
Ördög Zoltán 2015.05.06 20:23:47
Az évszázad bokszmeccsének titulált csörtét az HBO és a Showtime is élőben közvetítette, persze nem ingyen, az alapcsomagos előfizetés részeként, hanem felár ellenében: 90-100 dollárt kellett kifizetni azért, hogy az ember láthassa a mérkőzést. Az érdeklődés hatalmas volt,…..
Ördög Zoltán 2015.05.03 10:46:36
 A Duna TV és a TV2 is jelentkezett egy-egy új, saját gyártással az előző héten és mind a kettőről kijelenthető, hogy jó nézettséggel kezdett. Az Összezárva Friderikusszal ki tudta használni a felvezetéséül szolgáló Az ének iskolája számait és habár nem egy az egyben…..
Én mostantól alig várom, hogy mondjuk az Egyről a kettőre is kapjon egy új évadot, mert a Bír-lak (angolul Full House) most kapott 13 részt a Netflixtől, úgyhogy megint lehet nézni, ahogy John Stamos meg az Olsen-ikrek diliznek egy san franciscói társasházban. Vagyis az utóbbi nem…..
Magyarország legkedveltebb lakodalmas trombitása, a dáridózás hazai pápája április 19-én jelentkezik először legújabb egész estés produkciójával a Sláger TV-n. A kétórás önfeledt szórakozást nyújtó Egy est Galambos Lajcsival vasárnaponként kerülne…..
Ördög Zoltán 2015.04.19 10:30:38
 Az RTL Klub-nál nem vártak őszig arra, hogy újra az étlapra tegyék a tavalyi év egyik legjobban sikerült saját gyártású műsorának új évadát. A konyhafőnök nem egy az egyben valamelyik külföldi, hasonszőrű főzős reality formátuma alapján készült, hanem a főként az…..
Ördög Zoltán 2015.04.14 21:07:20
@Flankerr: @Jasinka Ádám: Csatlakozom, nagyon szép lett a blogod. És nekem az is szimpatikus, hogy nem szántál rá külön posztot. Betudom a szerénységednek. :)

A műsor kapcsán.
Szerintem megfelelő a műsoridő. Inkább korábban volt túlpörgetve.
A megmondó emberek (itt a séfnek van ez kiosztva) inkább eleinte tudnak odamondogatni, amikor még vannak szándékosan betett gyengébbek meg hibák. Ha a legjobbaknál is kekeckednek komikussá vállnak inkább.
Gondolom a műsor második felében szimpatikusabb lesz neked a séf úr. :)
 Az HBO élen jár a minőségi sorozatgyártásban és ez nincs másképp a magyar testvéradóval sem, habár az utóbbi idők talán két legsikeresebb magyar sorozatából nem minden évben van képernyőn új rész. A Társas Játék (a személyes kedvencem) és a Terápia (nagyon jó, de…..
Újpest-Fradi meccs volt. Hogy honnan tudom? Valamelyik vagy mindkét csapat "szurkolói" csürhéje a metró végállomás aluljárójában összeverekedett a rendőrökkel. Most csak közvetett információm van róla, de volt rá példa, hogy közös villamoson, buszon utaztam egy-egy meccs után…..