Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buenalány

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt évben tapasztalatai: - háziorvoshoz időpontot KELL kérni, de leszarják, ezért én a megadott időpontban beállok az ajtó mellé és amikor kijön az előző beteg, bemegyek. Erre a módszerre az után jöttem rá, hogy kb. harmadszor ültem az időpontomhoz képest plusz…..
buenalány 2012.08.16 16:07:01
@M.D.House: jaj ne haragudj, ha uszításnak vélted. bár neked ez már a hatodik hozzászólásod, doktor úr:)
buenalány 2012.08.16 16:45:42
@megvalaszolok: mivel te kevésbé tűnsz olyannak mint akinek mindjárt elpattannak az erek az agyában, akkor magyarázd el nekem, hogy miért nem fontos az eskü? megkerestem a szövegét egyébként, nem másolom ide az egészet még emiatt is a torkomnak esnek, de nézd: Én …………….. esküszöm, hogy orvosi hivatásomhoz mindenkor méltó magatartást tanúsítok. ... A hozzám fordulók bizalmával, kiszolgáltatott helyzetével visszaélni nem fogok,...a kommentek többsége (kivéve aki mindent tudni vél az univerzum minden csücskének működéséről mertolyanokos) arról szól, hogy ez orvosok bizonyos százaléka visszaél azzal, hogy ott előtte az a valaki ki van szolgáltatva neki. ilyenek az emberek.. ez talán nem olyan meglepő. csak azt mondom, hogy az emberséges viselkedés nem azon kell múljon, mint amilyen okokat itt felrónak. én sem küldöm el a bajbajutott ügyfelet, ha ügyfélfogadás után jön. nem,akkor sem ha szar napom van. akkor is azért vagyok itt, hogy segítsek neki. és ezt én választottam.
buenalány 2012.08.16 17:03:00
@megvalaszolok: legyen így :)
Subba Tetkó eltávolítás 2012.06.04 13:41:00
Arról egy millió videót lehet látni, hogy hogyan készül egy tetoválás, de hogyan tüntetik el? Ez FOTOSOP?! ..
buenalány 2012.06.04 18:03:05
@Pudva: igen én meg félrebeszéltem, tehát utána néhány napig sebes, de ha az begyógyul nem marad nyoma sem. tapasztalatból mondom. mert van amikor csak javítani kell... na és azért pokoli kínoknak sem nevezném:) de az biztos, hogy sokkal jobb biznisz!
buenalány 2012.06.04 18:06:57
@Pudva: igen én meg félrebeszéltem, tehát utána néhány napig sebes, de ha az begyógyul nem marad nyoma sem, már a megfelelő fajta lézerrel. tapasztalatból mondom. (mert van amikor csak javítani kell...) de az biztos, hogy sokkal jobb biznisz!
Végre nem kell Ausztriáig mennünk, hogy beszerezzük kedvenc Body Shop termékünket!! :) Az első itthoni Body Shop bolt április 3-án megnyitja kapuit az Aréna Plázában. A boltban az összes termék megtalálható lesz majd! A különféle egzotikus testvajaktól, testradíroktól…..
Az új tavaszi kollekció darabjai igazán kifinomultak és letisztult darabok, de ezt már rég megszokhattuk Bobbi-tól. A kollekció azoknak kedvez akik szeretik a natúr árnyalatokat és a fényes színeket. A kollekció eleme a már korábban említett 2 limitál Shimmer Brick…..
Playmate casting - Playboy.hu..
Dakota Fanning az olasz Vogue februári számában látható egy fekete-fehér fotósorozat erejéig. Nagyon bájos és szép ez a lány (még a megvastagított szemöldök ellenére is). Nektek hogy tetszik? a képekért köszönet neomatsek-nek :) ..
Ne feledjétek, indul a "megmérettetés", azaz vasárnap kiválasztjuk a Hét Dolgozóját. Jó munkát Mindenkinek! Egy olyan problémáról szeretnék Nektek mesélni,amelyről eddig nem nagyon volt még szó a blogon. Pályakezdő frissdiplomás vagyok,ha eddig 100 jelentkezést nem…..
buenalány 2009.10.13 11:13:11
@razzia:
kellett nekem is más polcán lévő 200 katalógust rendberaknom abc-be és letörölnöm az öt évnyi port róla. néhányszor. vagy visszamenőleg rendbetenni 4 év céges telefonszámláit, sorba. nem is vártam senkitől h egy 19 évesnek komolyabb munkát ad. persze kell nekik adni esélyt h bebizonyítsák h akarnak dolgozni. csak nem kell szerintem nagyon sokat várni. én ismerek elég huszonévest, akik például ha nem is diplomával csak egy szuper szakmával elmennek dolgozni, aztán otthagyják két hét múlva, mert ők nem fognak mosogatni. mert derogál. hát majd az fogja megcsinálni aki ott van 5 éve és idősebb 10 évvel? nyilván nem. aztán majd úgyis jön egy új, aki majd megkapja a mosogatást. félreértés ne essék, bennem ezek a gondolatok és puffogások végigmentek és nyilván látszott is rajtam, meg is kaptam érte a magamét. csak be kellett látni h ezzel így senki nem megy semmire. alapvetően bizalmatlanok a fiatalokkal ez tény. de mindkét oldalnak változtatnia kéne a hozzáállásán, nem csak a munkaadónak. és nanáhogy vannak kivételek. én is büfészakon vagyok, de nem is védem mert tudom, hogy én nem tanulok annyit mint egy mérnök például.
buenalány 2009.10.14 09:03:23
@Animacs: ez melyik ország?
buenalány 2009.10.14 15:06:23
@Animacs: csak kiváncsiságból kérdeztem:) tudom, hogy kevés helyen befogadóak a külföldiekkel. én is kint vagyok, de engem otthonról küldtek.
Hangulat:Ahogy a címben is olvashattátok, ma inkább agresszív, mintsem hercegnős a hangulatom. Sajnos a következő héten kénytelen leszek pár emberrel olyan beszélgetéseket folytatni, amely nem teszi majd őket boldoggá.Ruhák&Smink: Farmer, fehér póló - semmi…..