Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arpadsavossabeszdekli

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra hallatott magáról Gróf Spanyol Zoltán, egy állítólagos vízzel hajtott autó feltalálója. Ezúttal egy (2005-ben!) Nyíregyházán tartott előadásáról készült kisfilm keltett széles körben feltűnést az interneten. Nem új keletű témáról van szó, már több mint tíz éve nagyjából változatlan formában…..
arpadsavossabeszdekli 2011.03.09 23:32:17
@Goompah:

Mondanál valami konkrétat? Vagy csak azokra a dolgaira gondolsz amit nem tudott a csökött agyad felfogni?

Mennyit adsz a grófnak a pénzedből?
Szkeptikus blog Energiakarkötők 2011.02.24 07:24:00
Véletlenül bukkantam rá a Power Balance energiakarkötőkre a világháló böngészése közben. Ezek az egyszerűnek kinéző karkötők szinte mindenhol megtalálhatóak manapság, és egyre népszerűbbek. Nemrég olvashattunk róluk az igen népszerű sportgéza internetes portálon, máshonnan pedig megtudhatjuk, hogy…..
arpadsavossabeszdekli 2011.02.24 21:09:20
@Goompah: Szeretném megkérdezni hogy ezt a sok baromságot honnan veszed. De előtte írd már le, hogy mi is az a hologram?
arpadsavossabeszdekli 2011.02.24 21:16:16
@Goompah: Ebből a hozzászólásodból is látszik, hogy nem tudod mi az a hologram!
arpadsavossabeszdekli 2011.02.24 21:26:38
@Zsolesz14: Van itt más is aki már foglalkozott ezzel:

szkeptikus.bme.hu/borsohanyo/kodolt_hologram.pdf
A szombati (február 5.) 10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi „túladagolási” eseményt megpróbáljuk élőben közvetíteni Budapestről, a Zrínyi utcából. A közvetítés kb. 10.15-10.30-ig tart. Ha nem jön közbe valamilyen technikai malőr, akkor itt nézhetitek. A közvetítés egy kézben tartott…..
arpadsavossabeszdekli 2011.02.06 11:11:00
@Brendel Mátyás: Kár, hogy egy ilyen sértődött alak szétoffolja az oldalt. Nem vitatom, hogy a SzT csinálhatná jobban, amit csinál.

De amit itt csinálsz, az szánalmas önreklám. Amely nem mellékesen nagyon sokat árt, az egyébként alapjaiban értelmes kezdeményezésnek.

Azért sem értelek, mert előre tudtommal nem fejtetted ki okosságaidat!

Jó lenne, ha eldöntenéd, hogy mit is akarsz! Ártani a szkeptikusoknak, vagy tenni a tudománytalanság ellen? Mert amit itt teszel az az áltudósokat segíti.
arpadsavossabeszdekli 2011.02.06 14:41:21
@Brendel Mátyás:

A fehérvári konferencián már elhangzott, hogy lesz öngyilkolászás. Az ugye nem most volt... Hogy Te ezt tényleg nem tudtad, azt csak a te önbevallásod szerint tudjuk eldönteni.

Mondhatsz bármit. SZVSZ csak kihasználhatod, hogy fikázhassad a SZT-ot akikkel nem jöttél ki. Igaz, hogy szerintem is fontos, alapjaiban meghatározó kérdésben került sor kenyértörésre. Neked az ateizmus mindennél előbbre való. Szerintem is nagyon nagy hiba, a szkeptikusságot együtt "kezelni" a vallásgyalázással. Lehetne annyi jóérzés benned, hogy a számodra nem annyira fontos ügyben nem OFF-olsz.

Valószínű, hogy ha csak egy kis mellék mondatban említetted volna, hogy van akár csak egy kis rész amiben egyet értesz a kezdeményezéssel, akkor hitelesebbnek tűnnél.

Így viszont akkor segítenél sokat, ha eltűnnél a rosszindulatú, romboló irományaiddal!

Ha kérhetlek a magánban anyázzál, nem hiszem, hogy itt kellene válaszolnod!
arpadsavossabeszdekli 2011.02.06 21:35:11
@Brendel Mátyás:

Kedves Matyikám!

Te aki értelmiségi vagy, nagyon jól áll a másik leparasztozása, lehülyézése (igaz kértelek az értelmiségi jelzőidet a magánba küldjed).

Én aki tényleg paraszt vagyok, nem foglak minősíteni, csak még egyszer kérem, ne a mások fikázásával akarjál nagy lenni, hanem a saját szellemi termékeidet futtasd.

A Virtus való neked igazán, ott mint kisgyerek a paplan alatt kiélheted ösztöneidet, annélkül, hogy mások levesébe beleköpnél.
Egely György nemrégiben interjút adott az Indexnek, s ebben a következő, figyelemreméltó kijelentést tette: Nemrég készítettünk egy széndioxid-bontó készüléket, a világon először, ami kicsi, könnyű, és az autó kipufogójára téve a szén-dioxidot szétválasztja szénné és oxigénné. Ezzel az egész…..
A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség szeptember 24-én a helyszínen ellenőrizte a MAL Zrt. ajkai telephelyét. Én úgy tudtam, hogy az adóbevallásnak kellene egy söralátétre ráférni, nem egy ipari létesítmény és veszélyes anyagokat…..
Érdekes az áramszolgáltatóknál a túlszámlázás jóváírásának kezelése is.Ugye, a kérdésben adott a laboratóriumi jegyzőkönyv, ahol a "szolgáltató bérence" - nevezhetnénk a világosság kedvéért igazságügyi szakértőnek is, de ez szerintem egyáltalán nem fedné…..
arpadsavossabeszdekli 2010.06.29 07:45:11
Villanyóra (akarom mondani Dezső Bácsi): Lássuk a dolgokat sorjában. Még mindíg nincs meg a nemrohadékok felsorolása....

Nem látom azt, hogy újságíróként felelősséggel írnál, csak vagdalkozol, és nem veszed észre, hogy az áramlopás a becsületes fogyasztót terheli leginkább. Nem figyeltél sem a MÜOSZ székházban, sőt a HIRTV adását se értetted meg. Habzol, és fröcsögsz!

Az ugye tény, hogy a villanyóraszekrények nem tuti biztosak az idegenek ellen, kivéve a magáningatlanokat, ahol csak egy tulaj van. Azzal sem kellene vitatkoznod, hogy a két igazságügyi szakértő érzelmektől mentesen és megalapozottan érvelt. Nem kell szeretned az ELNYŰ-t, de bemutatták a villanyóra fékmágnesének lemágneseződését külső mágneses tér hatására. Azt sem kellene vitatnod, hogy egy mágnes lemágneseződéséhez a fizikus jobban ért.

Szúnyogh István elmondta, de leírni senki sem írta le (még te sem), hogy zárlattól, hőtől, és leejtéstől, sőt még villámtól sem mágneseződik le a fékmágnes...

Ha annyira biztos vagy abban, hogy van más módszer, akkor azt neked kellene bemutatnod, ha bemutatod, akkor kuss lesz a másik oldalnak.

Addig, pedig tedd magadat takarékra, izzadságszagú az erölködésed.

Az összes többinek, ha nem lopjátok az áramot, akkor ti is fizetitek a tolvajok áldásos tevékenységt! NEM?

Megjegyzem, hogy én is utálok fizetni, nemcsak az ELNYŰ-nek, hanem az összes multinak is. Meg is ugathatnám mindet (ahogy megugatjátok itt ebben a blogban az ELNYŰ-t), de erre sajnálnám az időmet.

Azért mert a józanul gondolkodók elkerülik ezt a blogot, még nincs igazatok.

Felhívnám végül a figyelmeteket, hogy előbb gondolkodni, csak utána verni a billentyűt!

üdvözlettel: arpadsavossabeszdekli
arpadsavossabeszdekli 2010.07.10 20:41:23
@Perca: Bár kértem, hogy "hogy előbb gondolkodni, csak utána verni a billentyűt!" neked ez most nem sikerült. Mindig szívesen olvasok magas hőfokú, intelligens hozzászólásokat. Köszönöm, hogy figyelemre méltattál. Mondok egy kaddist a vérnyomásodért...
arpadsavossabeszdekli 2010.07.10 22:20:50
Raveair & Villanyóra:

Valami nagyon elkerülte a figyelmeteket: Véleményem szerint, és a hozzászólásom figyelmes elolvasása után fel is tűnhetett volna, hogy nem védem elvtelenül a szolgáltatókat. Jól látszik, hogy az óraszekrény hozzáférhetőségének szempontjából jogilag több „helyzet” van. Vannak szerintem támadhatatlan szituációk, Ilyen az időtlen idők óta lakáson belüli villanyóra birtoklás. Ilyen lennék és is, ha belekerülnék a körbe, lakáson belül van felszerelve a villanyóra, és több alkalommal cserélték is már.

Ezt meg sem próbálnám kidumálni! A többi esetben nem tudnék állást foglalni, mert a jogászok vitáihoz nem értek és az elmúlt időkben azt érzem, hogy aki nevesebb ügyvédet fogad, az várhatóan jól jön ki a perből.

Kívülállóként meggyőződésem, hogy a bírósági szakértőt kétségbe vonni szerencsétlen dolog. Az egyetlen érvetek ellene, hogy meg van kenve, de ezt bizonyítani nem tudjátok. Ő viszont szakmailag messze fölöttetek áll. Vele szemben a szavatok szakmailag, mint a légy zümmögése. Szakmai érveket kellene keresnetek. És ami fontos Imrei Józsefné világosan elmondta, hogy a egyszeri éves leolvasás további jogi bizonytalanságot okozhat. Emlékeztetnék az általa felrajzolt ábrákra.

A bíróság azért kér fel szakértőt mert ő „tud kanalat csinálni”, és amit mond abban profi. Aki kijelenti magáról, hogy egy laikus az ne vonja kétségbe a szakértő hozzáértését, mert az a bíróságot is megsérti.

Perca: inkább a levelesládámat terheld a vélhetően értelmes és emberi hozzászólásoddal!

arpadsavossabeszdekli@gmail.com
 Remélem, nem sokan látták hétfőn az ELMŰ „fizetett hirdetését” a Hír TV-n, aminek a címe: Panaszkönyv. A műsor állítólag fogyasztóvédelemmel foglalkozik. Ennek ellenére ott volt egy előre megírt forgatókönyv szerinti riport a "sötét" oldaltól:…..
Bocsánat az erős reggeli kezdésért ... A sajókazai "lógós gyerekek" ügye természetes tovább gördült. Előre szólok, ez van, ez egy ilyen ország ... kár pattogni meg idegeskedni. Kezdésnek a hétfő reggeli Mokkából egy kis helyszíni riport, majd a sajókazai…..
arpadsavossabeszdekli 2009.09.17 19:58:09
@Marcellusca (már a moxonidin is kevés):

A TASZ-os fickó nem akárki:

index.hu/belfold/jp0207/

egy rohadt drogos tetű....

Ez annyira sem hiteles mint a Fletó az Öszödi Beszéd után!
Bajnai: "a kormány hallja az emberek szavát, amellyel biztonságot követelnek”, ezért mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megerősítse a rendet és az emberek biztonságérzetét." Íme Bajnai 10 pontos közbiztonsági csomagja, melynek a "Biztonság és…..
arpadsavossabeszdekli 2009.09.07 21:21:33
@emzperx: az etnikai hovatatartozás törvényesen nem tartható nyilván, de ez csak a börtönökre igaz. mindenütt szabad, ahol pozitívan diszkriminálhatnak....
Vastagbőr Mennének 2009.08.27 13:01:00
"Aláírásommal kinyilvánítom és tiltakozom a magyarországi cigányságot ért sorozatos terrortámadások és diszkrimináció miatt, és ezért Magyarországról el kívánok költözni."    Ez a mondat és 150 aláírás állt azon a kérelmen melyet vidéki romák…..
Vastagbőr Napi kérdés 2009.08.30 09:01:00
Könnyed, rövid vasárnapi post a sok agybajos mutyi után:Kicsoda a képen látható napszemüveges ember?A sok itt tobzódó kockára tekintettel semleges nevet adtam a képnek, szóval ne reménykedjetek, azzal nem bukok le. :-)..
arpadsavossabeszdekli 2009.08.31 00:14:23
Őszintén szólva eddig nem sokat gondolkoztam Bakács Tiborról, egyszerűen volt és kész. A Megasztárban is ő csak egy faszi volt a szélén, ki magára erőltetett fancsali pofával és valami kifacsart természetellenes pózzal próbált tekintélyt kölcsönözni magának. Ha kivágták…..
Szeretném most megelőzni Hagyó Miklóst, akihez a Nagy Zarándoklat miatt lassabban jutnak el a hírek. Apraja Demszkyfalván ugyanis újabb "esemény" van kibontakozóban ... Szétesik a Nyugati téri felüljáró Betondarabok hullanak a fővárosi Nyugati téri felüljáróról az…..
Lévai Katalin Brüsszelből hazatérő MSZP-s Európa Parlamenti képviselő. Előtte 1998-tól 2002-ig az Egyenlő Esélyek Alapítvány elnöke, 2002-2003-ig a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Esélyegyenlőségi Főigazgatóságának vezetője, 2003. május 19. - 2004.…..
Az új politikai elemzőközpontról, az Optimum Intézetről még nem esett szó eme blog hasábjain. Ennek két oka is van: A Reakció remek posztot írt, én meg nem akartam elhinni hogy ilyen létezhet. De ma reggel a Mokka a pofámba tolta a hideg, bűzös rothadó valóságot ... De…..
Január végén olvashattunk egy interjút az Index.hu-n Egely Györggyel, majd két héttel később ugyanerről a témáról Hraskó Gáborral. Mind két oldal kifejtette álláspontját, de természetesen egyik sem győzte meg a másikat. A háttérben azért megmozdult valami. Egely György hadat üzent a…..