Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szipor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy folytatásos történet újabb epizódja következik, ezúttal Londonból, ahová Ádám kevesebb, mint fél éve költözött ki. Mint írja, lassan kezdi felvenni a ritmust, lassan rutinos londonivá válik, noha bőven akad még, ami zavarja. Mondjuk az, hogy a brit főváros…..
szipor 2012.12.21 10:51:32
@Zlot: Nem kell ra nagyon haragudni, meg nagyon magyar szemmel latja Angliat. Kesobb majd rajon, hogy nekunk is megvannak a hulyesegeink ami az angoloknak furcsa. Aki regen itt van ugyis tudja mi mennyi merre miert, aki pedig most jon az valoszinuleg ugyanigy fogja latni a dolgokat, ugyhohgy meg akar hasznos is lehet ez a poszt egy par embernek. Szerintem meg igy is ez az egyik legkorrektebb iromany Angliarol.
Nem igaz, hogy Magyarországról nem lehet sok mindent elintézni, az sem, hogy ne lehetne rendesen angolul megtanulni – írja mai posztunk szerzője, Kriszti, aki Dublinban végzett el egy főiskolát és találta meg a helyét. Ami még ennél is fontosabb: levetkőzte az otthonról magával…..
Határátkelő Ti mit tennétek? 2012.11.25 06:49:00
Most ott tartok, hogy nem tudom, mit csináljak. Maradjunk itthon, és várjuk, hogy egyszer majd fellendül az ország, és éljek meg valahogy, vagy legyek újra alkalmazott valahol külföldön? „A keserű előzmények 18 éves koromban megismerkedtem ex-párommal, akinek szimplán egy…..
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..