Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frenki 69

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Taxis kontra buzik 2009.05.13 02:25:00
  A lavinát a hosszú fehér limuzin tetõablakából kilógó táncoló, mosolyogva integetõ fiatalember indította el.  Vélemények az azonos című írásunkról...
frenki 69 2009.05.13 07:01:51
@Kobramaister:
Vazze, ha nem kapcsolod be az ékezeted, én sem olvasom el az írásod..
Bassza meg, pedig pont a toleranciáról akartam írni, oszt felkúrták az agyam..
Szóval az uccán ne csókolózzon semmilyen pár ( nő+pasi, nő+nő,pasi+pasi )meraz nem oda való. Ez nem prűdség, csupán nem biztos, hogy kíváncsi vagyok rá, vagy a gyerekem.Egyébként meg ha az Andrásin melegfeszt van ( amihez joguk ban, mint minden más marhaságnak) akkor a gyerekemmel nem sétálok arra szado-mazo,hanem kis uccában balra el.
Nekem teccik a cikk, mert kicsit más és életszerü, és autóskütyük,bizbaszok olvasására vannak talán jobb szaklapok is , itt meg azt kapok, amihez én is szeretek. Felületesen pofázni két oldalt, szubjektive, lazába és polgárpukasztóba.Bár ebben Csikós kollega a király.
Áldassék a neve !
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..