Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dekoltazs

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy január 9-i Facebook-bejegyzés szerint Juszt László azon ügyködik, hogy új epizódokkal jelentkezhessen ikonikus fogyasztóvédelmi műsora, A TV ügyvédje. A bajba került kisembereknek segítő műsor hosszú ideig az MTV-n volt látható, majd 2010 elején az ATV-re költözött,…..
Gabriel Sherman újságíró hamarosan megjelenő, The Loudest Voice in the Room című könyvében azt állítja, hogy a Fox News nevű konzervatív amerikai hírcsatorna igazgatója, Roger Ailes szexet kért fizetésemelésért cserébe. Sherman azt állítja, hogy a könyvhöz 600 interjút…..
Shakespeare Hamletje tipikus bealvós kötelező olvasmány. A nagy monológ természetesen fantasztikus, de egyébként nem túl sok minden történik: van nekünk egy nem kicsit depressziós dán királyfink, akinek apukáját az anyukája és új férje eltették láb alól, ő pedig több…..
dekoltazs 2013.11.08 20:27:35
@kbs2013: ez szep volt :)
Két kollégánk is jelezte, hogy a Petőfi Rádión az este 10 órai hírekben nem volt benne Horn Gyula halálhíre. Mivel a közrádió zenei csatornájának nincs olyan visszahallgatható archívuma, mint a Kossuthnak, így nem tudjuk csekkolni, hogy egyáltalán szerepelt-e a hírekben, de az…..
dekoltazs 2013.06.20 11:20:13
@Mary fucking Poppins.: nem a tényt vitatom. persze. (halkan azért annyit: lett volna-e pénzünk akkoriban az energiaszektor beruházásaira, fejlesztéseire?) de nem gondolom, hogy Horn halálhírénél ez a legfontosabb momentum. hacsak nem az üzenet a lényeg: mi bezzeg rezsit csökkentünk. amit egyébként szépen csendben visszaszedünk (telefonadó, kamatadó, tranzakciós adó etc.)

az elegancia hiánya, engem ez bőszít leginkább
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
dekoltazs 2012.09.17 12:12:28
@Dr. simonmondja.: Értem én, de ez akkor is csak egy ironikus poszt. Én jókat röhögtem rajta, mert jól eltalált szöveg. Az alaptéma nyilván nem vicces, de ha humorunk sincs, akkor tényleg keressünk egy kötelet...
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
IDDQD Heti retro: Commodore 64 2012.09.07 08:42:09
Tudom, a Jetpac következne a rovatban, de hadd előzzön be egy hardvertéma, aminek nemrég volt aktualitása. Augusztusi pihenőnk alatt ugyanis szép csendben harmincéves lett a Commodore 64 (1982 augusztusában jelent meg), és bármilyen hihetetlen, erről a gépről nem volt még nagyobb…..
  Kedves gyermekek, az első lecke: hazudni nem szabad, mert azzal elveszítjük a bizalmat, és az rossz. Nem hazudunk szavazatokért sem, vagy ha mégis, utána nem dicsekszünk, hanem szégyelljük magunkat. Amikor tönkreteszünk valamit, nem mondjuk, hogy épp…..
dekoltazs 2012.09.04 09:28:41
@Bélabáttya: Bizony bátya ilyen gondolatok elférnének ott. Már nagyon régen jártak arrafelé. : )
Micsoda? Rendszerkritikus zsenge lánykákat vet börtönbe Putyin rendszere? – horgadhattak fel sokan nemrégiben, amikor a világ körül elterjedt a Pussy Riot punkbanda akciójának és az azt követő bírósági eljárásnak, majd az ítéletnek a híre. Sokan megrekedtek az első…..
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Elképesztő, hogy még mindig van, aki hisz a) a kormánynak, b) a bankoknak. Ha hirtelen Mortal Kombatban kellene eldönteni, melyik a rosszabb, a Homár elhúzódó küzdelemre számítana. Bármelyik nyer, mi veszítünk. Szerencsére esélyes, hogy egyiksem. Két hónapja igényeltem az…..
sorok között Néma sikoly 2012.05.05 16:35:00
A Dow Jones IA május elsején 2007-óta nem látott magaslatokba tört, az S&P 500 16 pontot erősített. A munka ünnepe remekül telt a Wall Street-en, és Londonban is. A tőzsdék pozitív eredményei köszönőviszonyban sincsenek napjaink gazdasági valóságával, az Egyesült…..
dekoltazs 2012.05.05 22:19:15
@bankvezér: hogy akkor ez a való életben mit hozhat nekünk, magyaroknak? értjük persze, mi zajlik, de mire számítson az emberfia? mondjuk ahogy te elképzeled. én vártam, hogy folytatódik a cikk. nem baszogatásnak szántam.
 A "Kossúth utca" ügye valóságos táblahibacunamit indított el az Urbanistán: küldtetek mókás ajtófeliratot és félrefordított múzeumi ismertetőt is. Persze a legizgalmasabbak a közterületi értelmetlenségek: az Astoria és az Örs aluljárója után itt a Nyugatié…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
dekoltazs 2011.01.31 21:19:44
@Horizont: Tök igazad van. Egy apró tévedés mellett. A Huth gyerek nem újságíró, hanem bértrollnok. A nyalás nem újságírói teljesítmény. Az idiótaság meg pláne. Egészen elképesztően bicskanyitogató különösen a Széles Tv-ben.
Most hallottam a rádióban, hogy a főváros egyik tervezete szerint megszűnne a 6 év alatti, és a 65 év feletti személyek 100 százalékos támogatása, mert ez nagyon sokba kerül a fővárosnak. A kormány pedig nem dotálja teljes mértékben, így a BKV hiánya ennek is köszönhető.…..
dekoltazs 2011.01.19 13:49:38
@Tarjapartja: Csak egyetérteni tudok. A sok idiótának adnék kölcsönbe egy gyereket meg egy babakocsit. Azután közlekedjenek metrón meg villamoson. Nem a 4-6 vonalon. Az összes ismerősömnél mindenütt az apuka bukta a kocsit, mert lehetetlen emberi körülmények között gyerekkel mászkálni. Csak viccből menjen el valaki a Nyugati Postához babakocsival és szálljon be a liftbe, mert mondjuk ott veheti fel az ajánlott küldeményt. Az emeleten kinyílik a lift, és rájössz, hogy nem tudsz kifordulni. A nyak nyúljon meg annak a baromnak, aki azt tervezte. Egy texasi srác amikor szembesült az itthoni jegyárakkal azt mondta: ti nagyon gazdagok lehettek.
 A Magyar Telekom-csoport áldoz a fenntartható fejlődésért - és nőket devalváló szterotípiát erősít ezerrel.Az MT „Hello Holnap” kampányában a férfiak felelősségteljesen és okosan beszélnek, miközben az egyetlen női szereplő arra is képtelen, hogy egy…..
dekoltazs 2011.01.17 23:37:42
dekoltazs 2011.01.17 23:39:01
Üdv! Korábbi munkahelyem áldatlan viszonyait szeretném bemutatni Nektek. Egy - akkor jól futó - internetes hírportálhoz kerültem újságírónak. Első munkahely volt, örültem, hogy egyáltalán elhelyezkedhettem, nem törődtem a "formaságokkal". Munkaszerződést ugyan…..
dekoltazs 2011.01.03 11:13:08
@Nem Penny hajója: A válasz: nem. Egyébként zoom.hu néven futott.
                „Ebben az órában én voltam felelős a német magyar nép sorsáért, így én lettem a német magyar nép legfelsőbb bírája.”   Az előző rész tartalmából: az Alkotmánybíróság…..
dekoltazs 2010.10.27 22:58:55
@kalamáris: hát barátom ezt te sem gondolod komolyan. az egy torkos matild íráson kívül mondd mire emlékszel mint kritikai felhangra a MN vagy az MH hasábjain. ezzel nem a népszabit védem, mert az is ótvaros lap. gyakorlatilag nincs egy épkézláb országos napilap.
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..