Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morbiczer

0 bejegyzést írt és 609 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettőből kettő eddig, ami égő, meg minden, de a nézettséget nem befolyásolja. A leak tegnap este 8 körül jött ki a redditen (igen, láttam; igen, direkt nem tettem ki; nem, nem néztem meg), a forrás az Amazon Prime, ahol HBO-sorozatokat is lehet nézni, és amikor egy júzer a ma hajnali 8x02-re…..
morbiczer 2019.04.22 17:23:02
@fects: Runtimes for Game of Thrones season eight are:

Winterfell – 54 mins
A Knight of the Seven Kingdoms – 58 mins
Episode three – 82 minutes
Episode four – 78 minutes
Episode five – 79 minutes
Episode six – 79 minutes
morbiczer 2019.04.22 19:12:24
@Szaktanár: 3-4 spinoff sorozat is előkészítés alatt van. Van, amit már el is kezdtek forgatni.

Csak neked, hogy örülj. :)
Az Urbanista blog Facebook oldalán még 2015-ben jelent meg egy kérdés arról, hogy ismernek-e az olvasók az Astoriához hasonló olyan területet, aminek sajátos népi elnevezése van, de nem számít hivatalos közterületnek. Jobbnál jobb tippek érkeztek, ugyanakkor az is kiderült, hogy sokan félreértették…..
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
Na, ez tényleg a szegény ember Walking Deadje lesz, hiszen a legendás zséfilmgyár, az Asylum készíti a SyFynak. A sztorija szerint három évvel vagyunk egy zombiapokalipszis után, van egy csávó, aki túl tudja élni a zombiharapást, ezért el kell vinni New Yorkból Kaliforniába,…..
morbiczer 2014.08.01 13:26:02
A Comic Con-on jelentette be a Fox International (azért ők, és nem az AMC, mert a sorozatot a Fox gyártja és ők rendelkeznek a nemzetközi forgalmazási jogokkal), hogy az október 12-én induló ötödik évadot az egész világon egy nappal az amerikai premier után beindítja, azaz a magyar…..
morbiczer 2014.07.26 08:51:17
@AZso.hu: amióta nekem van HBO-m, egy Trónok Harcát se töltöttem már le.

Mondjuk ha a Foxon csak szinkronizálva hozzák, akkor asszem marad a torrent.
George R.R. Martin újabb fejezetet tett közzé a Tűz és jég ciklusa következő, hatodik kötetéből, amit persze mi nem olvastunk el, mert majd egyben, ha végre kijön a könyv, de nem is ez az érdekes benne, hanem az, ami odafent van. Mert hogy Martin így képzeli el a felnőtt…..
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
pite írása Ukrajnában válság van. A novemberi tüntetéseket még lelkesen fogadtam, hisz végre történt valami, végre láthatóvá vált az, amire tudton lehetett számítani legalább fél éve – a Társulási Szerződés döntést kíván, nem lehett tovább libikókázni. A kormány…..
morbiczer 2014.01.27 19:00:49
Elmegyek pár napra pihenni, mire hazajövök, már célegyenesbe fordul a sorozás ...Azt hittem ezen a héten még senki sem csinál semmit, csak tömi a maradék bejglit és Bud Spencer - Terence Hill filmekre vadászik a távkapcsolón.Ehelyett a RezsiWars egyre konkrétabb formát kezd ölteni,…..
morbiczer 2014.01.02 23:47:05
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: éppen ezért első körben 10%-kal, másodikban 11,1%-kal csökkentették a rezsit. És a harmadik hullámban majd 12,5%-kal fogják.

Mert a birkák számára jobban mutat a plakáton a 20%, mint a 19%, és jobban a 30, mint a 26,1.
comment:com Hírek kávé mellé 2013.11.13 09:30:00
A CBS egy hónappal előre hozta az Intelligence című midseason-dráma premierjét, február 24-ről január 13-ra. A CW mindhárom eddigi újoncának (Originals, Tomorrow People, Reign) egész évados berendelést adott, és még csak most fog két újabbat bemutatni. Kennedy leverte Lincolnt:…..
morbiczer 2013.11.13 15:17:11
@Llew: Azert erdekes ez a kijelentes, mert par eve meg azt mondta, hogy ha ido elott meghal, akkor nem lesz befejezese a sorozatnak, mert egyreszt nem engedelyezi senkinek, hogy folytassa, masreszt nem mondja el ugysem senkinek, hogy milyen befejezest szan.

Persze eddig is sejtettem, hogy az HBO-s szerzodese ezt felulirhatta. Ha mas nem, az HBO-nak biztos van joga ahhoz, hogy massal befejeztesse a tevesorozatot, ha erre GRRM nem lenne kepes.
Semmilyen átvitt értelmet nem kell keresni a cím mögött, az szó szerint értendő, legalábbis Nagy-Britanniában, ahol az okostelefonok költsége egyre gyakrabban ró elviselhetetlen terheket az emberekre – akik persze végül is maguk tehetnek róla. Egyre kevésbé tudjuk elképzelni az…..
morbiczer 2013.11.13 08:38:01
@GERI87: "A kilencvenes években amikor megjelent a mobiltelefon voltak akik autó áráért képesek voltak mobilt venni. Amin még nem is volt nagyon kit hívni:)"

Ezekről az ősmobilokról nem lehetett vezetékes számokat hívni?
morbiczer 2013.11.13 13:56:29
@Normál: "morbiczer: Az ősmobilokról is lehetett bármilyen számot hívni... "

Tudom, ezert nem erte, miert irja valaki, hogy aranyaron vettek mobilt regen, amirol aztan alig tudtak hivni valakit.
A Népszava írta meg, hogy a CBA-boltokban egy körlevélben hívta fel a dolgozók figyelmét a Békemenetre a két tulajdonos, Baldauf László és Lázár Vilmos. Elkértük és meg is kaptuk a Népszavától (aki azóta be is linkelte a cikkébe) a levelet, hogy a saját szemünkkel láthassuk.…..
Dübörög a pénzügyi rezsicsökkentés: hétfő este az Országgyűlés megszavazta az ingyenes készpénzfelvételt. Ennek értelmében 2014. február elsejétől minden hónapban két alkalommal, 150 ezer forint értékig dijmentesen vehetünk ki pénzt bármelyik bank ATM-jéből.…..
morbiczer 2013.11.12 09:39:53
@tobeor: Nem. Az "ingyen" szo jelentese az, hogy "mas fizet helyettem".

Meg a levego sincsen ingyen, mert egy csomo ember csomot fizet azert, hogy a levego feleig-medig tiszta legyen.
Több mint húsz évig arcoskodó, mindenkit melegebb éghajlatra elküldő, az utasokat szükséges rossznak tartó cégvezető volt, aztán az elmúlt hetekben szinte varázsütésre lett úriember Michael O'Leary. A Ryanair vezérigazgatója Európa legnagyobb és még mindig legnyereségesebb…..
morbiczer 2013.11.06 20:57:04
@Baluci: "2. legalább harmincszor repkedtem Európában ide-oda, de egyszer se kellett kézitáska... mi a nyálért nem lehet mindent a bőröndbe pakolni?... Minek a sok szir-szart még magunkkal cipelni?...."

Mert mondjuk fényképezőgépet, laptopot, tabletet és úgy általában egy hajszárítónál értékesebb műszaki cikket nem teszünk feladott bőröndbe. Például.

Vagy mert eleve nem akarsz 30 vagy akárhány euróért bőröndöt feladni.
Végre kiderült, milyen csomaggal is áll elő a kormány a bajba jutott devizaalapú hitelesek megsegítéséért, és talán még mi is meglepődtünk azon, hogy korábbi fenyegetésekkel ellentétben ez nem tartalmaz semmilyen, a bankokat igazán leterhelő tételt. A bankok november 1-ig kaptak…..
morbiczer 2013.11.06 18:18:06
@jar-jar: "Valahol olvastam, hogy az elsétálás lehetősége egy valós megoldás lehetne..."

Nem lenne megoldas, ugyanis a fizetokepes adosok nagy tobbsegenek esze agaban se lenne feladni a lakasat vagy hazat.
A napokban találkoztam egy nyugdíjas hölggyel, aki a létező összes hitellel rendelkezik, köztük számtalan áruhitel, személyi kölcsön, jelzáloghitel, hitelkeret, autólízing. Mindezt özvegyi nyugdíjából és a lánya nettó 90.000 forintos jövedelméből próbálja törleszteni…..
morbiczer 2013.10.29 20:32:39
@Boka1: " állítólag Finnországban olyan törvény van, hogy csak kétéves jövedelemig lehet hitelt felvenni. "

Ja, állítólag.
A luxusadó és húsáfa be nem vezetése, illetve ehhez kapcsolódóan a hús hatósági árazásának jegelése - utóbbi egyébként is miafasz? - nagyjából a legjobb döntés, ami a kormány kicsiny agyából kibuggyant az elmúlt uszkve két évben. Persze, nyilván azért mondom ezt, mert…..
morbiczer 2013.10.29 17:18:15
@zobod: A mutet sikerult, a beteg meghalt.
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.29 09:30:00
Doug Ellin a Twitteren jelentette be, hogy minden szerződést aláírtak, foroghat a Törtetők-film. A Jeopardy! nevű vetélkedő ezen a héten lett 30 éves.  Sarah Silverman (képünkön) stand-up műsora novemberben kerül az HBO képernyőjére, itt az első…..
Korábban már több alkalommal foglalkoztunk a szegénység magyarországi alakulásával. A gyermekszegénységről szóló blogunkban már jeleztük, hogy a kormányzat által korábban hangoztatott cél, az alulról nyitott, széles középosztály helyett polarizációt figyelhetünk…..
morbiczer 2013.10.18 18:45:36
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Most viszont a rezsi novemberre 21,1%-al lesz alacsonyabb mint 2010-ben"

A matek sosem volt az erosseged, ugye?
morbiczer 2013.10.18 23:08:16
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Novemberbe 11,1%-al csökken a rezsi, elötte 10%-al ez összesen 21,1%, ennyivel lesz olcsobb a gáz, villany, viz, tüzelöanyag, mit nem értesz ezen? "

Mondom én, hogy nem megy neked a matek.

De akkor minek erőltetni?
Olvasom, hogy a Felsőoktatási Kerekasztal javaslatára eltörölhetik a nyelvvizsga kötelezettséget azokon a felsőoktatási képzéséken, ahol nem létszükséglet a nyelvtudás. Így több lesz a diplomás és javulnak a statisztikák, amelyek még jócskán elmaradnak az uniós átlagtól.…..
morbiczer 2013.09.26 14:18:30
@csepke: "Felesleges a nyelvvizsgán rugózni. (...) A nyelvtudással nem rendelkező diplomás ki fog szelektálódni a szakmájából. "

Igen, csak ezzel nemcsak az egyen sziv, hanem a tarsadalomnak egesze. Ha 25 evesen ott all a friss diplomas, hogy bakker, megiscsak meg kellene tanulni legalabb angolul, akkor mar reg keso.

Eppen ezert KENYSZERITENI kell a fiatalokat, hogy tanuljanak idegen nyelvet. Pl. ugy, hogy mar az elsos gimnazistaban is tudatosuljon, nyelvvizsga nelkul nincs diploma.
morbiczer 2013.09.26 14:40:59
@Kelletteznekem?: "A nyelvvizsga eltörlésének elsődleges oka biztos hogy nem statisztika javítás, hanem a realitásokhoz való igazodás: rengeteg fialat nem tud munkába állni, akik az adott egyetemet vagy főiskolát jó eredménnyel elvégezték, a megfelelő szaktudást megszerezték. EZ ABSZURDUM! "

Akkor csinalhatnank mindjart ugy, hogy minden egyetemista valaszthat egy-ket tanulmanyi kovetelmenyt, amit figyelmen kivul hagyhat.

Nekem pl. kellett tanulnom ket felev szamvitelt. Utaltam, nehezemre esett, tudtam, hogy sose fogom hasznalni semmire sem, honapokon belul mindent elfelejtettem. Megis meg kellett szenvednem vele.
Kedves ügyfelünk, bankunk a piaci környezettel lépést tartva megújítja szolgáltatásait, ezért szeretnénk, ha elvinnéd tőlünk a pénzed a jó büdös francba. Húzzál innen gyorsan, mint a vadlibák, csak bukunk rajtad, amíg itt rontod a levegőt. Erről szól a levél, amit a gyerek…..
morbiczer 2013.09.19 17:05:17
@mojoking77: Belgiumi ING banknal mar 5 eve is csak tokennel adtak nekem netbankot. Extra macera, de gondolom cserebe biztonsagosabb.