Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatcsi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Az egész napom rohanás volt. Reggel a művészboltban kezdtem a napot, aztán elmentem bevásárolni. Délben megebédeltem egy csendes, eldugott kis étteremben. Néha kell a változatosság. Éppen ebéd utáni sziesztámat tartottam a Central Park-ban, amikor…..
Találtam egy vicces videót, és lefordítottam nektek. Az utómunkát ezúton is köszönöm Audrynak és Tűzliliomnak. (ABC sorrendben)    Minden Volvót kiszúrsz. Őrülten kiabálsz mindig, ha szürke Volvót látsz. Milliószor olvastad a könyvet, és memorizálod…..
- Rendben van? – kérdeztem lehalkítva a tévét.   - Elaludt. Abban a percben, hogy ledőlt. Gondoltam várok még egy kicsit. Csak néhány percet, hogy lássam, hogy tényleg alszik-e. De nyöszörögni kezdett, szóval tutira nem kel már fel.   - Hogy érted azt, hogy…..
Fatcsi 2009.07.09 22:50:13
@Audry:
Ezt valójában úgy értettem hogy fura, de amúgy tetszik így a kutyus ahogy van. És az alkonyat után valamiért egyből arra következtetnék, hogy ebben is lesz vmi hasonló: vámpír, vmi elvarázsolt kutya, valami olyan ami nem hétköznapi, bár a te Edwardod és Dantéd nem az... szóval :D de ha nincs benne semmi hasonló akkor kérlek szólj nehogy várjam h kiderüljön és végül semminek nem is kell kiderülni! :D
mind1 imádom
Fatcsi 2009.07.12 00:33:48
@Audry: Okés.akkor is nagyon tuti szeretem bármi is a műfaja!!! pux
Edward Cullen Frissítések 2009.07.08 17:50:00
   Itt a nyár, ezért mi sem csak a bloggal foglalkozunk. Ezt gondolom észrevettétek. A Twilight Extra 80%-ban kész van, vagy ma, vagy legkésőbb holnap felkerül, attól függően, hogy mikorra sikerül befejeznem és javítani.    Laura nyaral, ezért pontosan nem tudom,…..
Edward Cullen Pályázathoz 2009.07.08 17:07:00
Korábban írtam róla, hogy szerintem jó ötlet volna pályázatokat csinálni, ha kedvet éreznétek hozzá. Úgy gondoltam, hogy kicsit prezentálnám, hogy miről is van szó. Többek között arra gondoltam, hogy ilyesmit csinálnék az általatok beküldött képregény ötletekből.  …..
Erre a videóra Helga hívta fel a figyelmemet, és mivel nagyon tetszett, gondoltam megosztom veletek. Mindegyik az eredeti képekkel alkotva dolgozza fel a New Moon történetét.       Bella szemszögéből a New Moon, a…..
Edward Cullen Lélegzet 2009.06.22 09:37:00
Kedves mindenki!    Először is szeretném megköszönni minden olvasónak a bizalmat. Elképesztő, mennyi most már a napi látogatottsága a blognak. Átlag 500 látogató simán megvan, inkább felfele alakul minden nap, mint lefele. Tegnap például több mint 700-an néztetek…..
Fatcsi 2009.06.25 21:29:20
@Audry: Szija!

Hát megértem, hogy kell egy kis áramszünet... de azt hittem, hogy már most, hiszen el sem tudom képzelni, mennyi dolgod van! Természetesen, a jó munkához idő és erő szükséges, szóval nagyon is örülök, hogy pihizel egy kicsit. Természetesen, ha tudok szívesen segítek, mert nincs semmi dolgom. Ha lehetséges, valami (hülye libáknak is érthető, vagy Belláknak is megoldható) feladattal nyugodtan lefoglalhatsz, már várom is, hátha segíthetek!
És mi olvasók nem győzzük elégszer mondnai, mennyire imádjuk a történeteiteket és titeket, akik megírjátok!Minden elismerésem a tiétek, és hogy tudjátok: felnézek rátok, példaképek vagytok a szememben, és engem speciel nem izgat, hogy nem olvasod még el a sztorimat, mert az ráér!!!
amúgy meg a hibákat felejtsd el, te is emberből vagy.és hibázni emberi dolog. amúgy én észre sem vettem, egyszerűen jól olvastam:D

na bocsi a kisregényért, remélem minden rendben lesz.sok sikert és a segítség itt van! puszika
Saját Szavak Edward Riley 5. rész 2009.06.21 05:00:00
 - Mit értesz az alatt, hogy nem randizol? – hagytam figyelmen kívül a bátyám hozzászólását.   - Néhány éve meghalt a barátnője, azóta nem találkozgat senkivel – komolyodott el Nicolas.       Edward arca megváltozott. Magára öltötte…..
Saját Szavak Pixar videók :) 2009.06.17 18:22:00
    És a kedvenc Pixar kisfilmem. Ez nagyon, nagyon régi, de úgy szeretem. :)))     Ezt nem tudtam beilleszteni, de itt megnézhetitek.   És egy utolsó:   ..
Saját Szavak Edward Riley 4. rész 2009.06.18 02:35:00
      Negyed órát sétáltunk, mire leértünk a partra. Nagyon megváltozott azóta, hogy utoljára jártam ott. Valahogy meghittebb lett. Néhány fiatalt láttam ugyan, de valahogy csendesebb volt annál, mint amire emlékeztem.       Dante boldogan…..
                                                                          Roxan        …..
                                                                                    Satine…..
                                Szemek az éjszakában      Alig tudtam kivárni a másnap délutánt. Az idő még soha nem vánszorgott ilyen lassan létezésem 107 esztendeje alatt. A délelőtt még…..
                                                                        Ezt a fejezetet Tűzliliomnak ajánlom, mert…..
Edward Cullen Újabb változás :) 2009.03.20 13:04:00
Szeretném egy jó hírrel kezdeni. Végre bővül a szerzők sora, és LauraL is csatlakozik hozzánk egy új, folytatásos történettel, ami kicsit eltér a Sagától, de mindenképpen nagyon izgalmas, és nekem különösen tetszik az új vonal, amin elindul. Mostantól fogva három naponként…..
Fatcsi 2009.03.30 20:09:32
@Audry: értettem :Dnem ugrotok egymásnak xd.nem teljesen úgy értettem de a lényeg az benne volt. Am ami a hibákat illeti... néha naon jókat szoktam írni amin nagyot nevetek:D pl egyszer elszórtan helyett azt írtam-kézzel-hogy elósztan :D fél óra séta helyett meg 30 órát:D úgyhogy köszi h elnézitek.na pussz
Fatcsi 2009.04.18 17:01:28
@Audry: köszönöm szépen. el fogom olvasni:pusszi.sokat segítettél.újra :D
   Nem szívesen kritizálom mások kreativitását, mert ki vagyok én, hogy másokat leszóljak, vagy ne adj' Isten bíráljak, de emellett a cikk mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. Én is voltam tinédzser, igaz nem tegnap, de azért nem is olyan régen, hogy ne…..
Váratlan fordulat   Santa Monicában sétáltunk, még nem volt kedvem visszamenni L.A.-be. Edward határozott céllal lépkedett mellettem, tudtam, hogy van ötlete hol kérhetné számon rajtam az ígéretemet. Nem bántam, alig vártam, hogy együtt legyünk.   Fél óra telt…..
Edward Cullen Örök alkonyat 2009.04.06 22:44:00
Mindenki hiányolja az Edward-Bella romantikát. (Én nem hihi!). De Laura és Nikita megírta az eddigi legjobb Twilight sztorit, amit olvastam. Muszáj veletek is megosztanom, mert ilyet nem mindennap olvas az ember. Sajnos nem túl hosszú, de a minőség kárpótol ezért. :))) 18-as karika. :P…..
Ezt a fejezetet szeretném Ritinek ajánlani, mert olyan sokat segít nekem. Köszönöm, hogy annyi éjszakát átvirrasztasz velem és segítesz a legjobbat kihozni magamból. :) Romantikus vacsora Edward      Negyed órával azután, hogy elhagytuk a Pokol kapuját, már Santa…..