Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magsz ejt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL egyik jó húzása volt a Master Chef hazai átdolgozásának is tekinthető A konyhafőnök című műsor, ami hamarosan a negyedik évadát kezdi majd meg a csatornán (A konyhafőnök junior is folytatódik majd), de immáron új zsűrivel. A Bors szagolta ki, hogy Fördős Zé mellé új zsűritagokat keres a…..
Magsz ejt 2016.02.01 13:52:35
Hihetetlenül nagy bunkóságnak nevezte hétfőn Harrach Péter a "Nem vagyok tojóstyúk!" feliratot, amely a Varga István fideszes vezérszónok parlamenti beszéde miatt létrejött Kossuth téri tüntetésen volt látható. A kereszténydemokrata frakcióvezető napirend előtt szólalt fel a…..
Magsz ejt 2012.09.25 13:03:59
@Kovácsné: Teljesen igazad van.A te kommented példaértékű .Minden gyerek és helyzet más,és a pofon semmilyen körülmények között sem nevelő eszköz ,hanem a határok meghúzása.Arra a hülye liberálisra sem lehet hallgatni aki azt mondja semmikép,és arra sem aki szerint agyba főbe kéne verni.
 Sokat hallottuk ezt a kijelentést tavaly év végén, amikor a világgazdasági válság felütötte a fejét. Akkor csak remélhettük, hogy hazánk tényleg nem jut az északi ország sorsára.Izland volt az első állam, amit nem csak elért a válság szele, de komolyan meg is tépázott.…..