Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Handras

0 bejegyzést írt és 846 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Úgy látszik, egy BMW-től még mindig azt várja a nép, hogy a fémmunka legyen pazar, az elektronika csak a bónusz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
New York az amerikai katasztrófafilm-gyártás talán leggyakrabban használt helyszíne. A rengeteg jelentet látva, melyeken száz meg száz válogatott módon rombolják porig azt érezni, az egész filmvilág összefogott ellene. Olyan lehet Hollywood szemében, mint Szodoma és Gomora…..
Orbán Viktor applikációból értesülhetünk a jövőben a miniszterelnök legújabb külföldi útjairól, de olvasgathatjuk a kormányfő beszédeinek legfontosabb idézeteit, sőt videókat is nézegethetünk. VIA..
Forrás: AP, Sulekha.comKOMMENTÁRPolitikai elitcsere, államcsőd, kínai hatalomátvétel, háború – forgatókönyvek a gazdasági válság lehetséges következményeire.  A válságban nem is az a legnagyobb baj, hogy sokan sok pénzt elbukhatnak – bár ha velem,…..
Officespotting SAP Hungary 2011.11.02 09:00:00
Bérlő: SAP Hungary Bérlő profilja: szoftverfejlesztés, -értékesítés, -támogatás Irodaház: Graphisoft Park Kiadó irodák Alkalmazottak száma:…..
Vajon ki böngész gyorsabban? A még meleg iPhone 4S vagy az egyik legnépszerűbb androidos készülék, a Samsung Galaxy S II? Döntsétek el ti! A Slashgear versenyeztette őket, mi az AndroidCommnity oldaláról loptuk a két videót. Elég sok az üresjárat, egy jó bögre kávét…..
A hasnyálmirigyrákkal való hosszan tartó küzdelem után 56 éves korában elhunyt Steve Jobs az Apple vezére. Nem android hír, de úgy gondolom, hogy nem lehet elmenni Mr. Jobs mellett szó nélkül. Nem is akarom nyújtani a bejegyzést, aki szeretne az úgyis értesül más portálokról…..
Egy pillanatra tegyük félre az egyébként is nevetségességbe fulladó, a különböző platformok és rajongóik közt zajló vallási háborút. A technológia elkötelezett rajongójaként megdöbbenve értesültünk, hogy a világ egyik legnagyobb, általunk is nagyon nagyra tartott és…..
Na, erre a hírre sem számítottam így hétfő reggel. Elindult a magyar Apple online üzlete, hivatalosan, az Apple.com/hu oldalon most már gyakorlatilag az angol nyelvű oldal minden elemét láthatjuk. Vagyis ott az Áruház gomb is, amit megnyomva válogathatunk a termékek között,…..
Egy tajvani lap a Foxconnra hivatkozva azt jelentette, hogy az iPad 2-re a kereslet jóval nagyobb a vártnál, így a korábban jósolt 14 milliós harmadik negyedévi darabszámot 20 milliósra növelték. Az újság is megemlíti, hogy ez 43 százalékos növekedést jelent az eredeti…..
Külföldön járva, ha nem épp a szállodában szeretnék otthagyni a soook-sok pénzünket (hanem inkább másra költenénk), azért egy-egy klasszikus helyen irigykedve gondolkodunk el rajta, hogy "Hú, de jó lenne, ha a hotelszobánk pont erre nézne!". A második, eggyel…..
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Százasokkal olcsóbb lesz az Amazon tabletje, mint a rivális Apple legolcsóbb iPadje - állítja a New York Post. Az állítást fenntartásokkal kezeljük, de azért érdemes elgodnolkodni rajta. Az emberek szeretnének tabletet. Ezt abból lehetett látni a legjobban, amikor a HP 99 dollárért…..
Handras 2011.08.29 13:59:05
@zladko: epp penteken fogtam kezemben egy motorolla xoomot, borzalmasan szar minosegu a kijelzoje, a scroll pedig kikapcsolt flashel is szaggatott, restart utan is. Innentol kezdve nincs mirol beszelni.
Handras 2011.08.29 14:00:05
@cdrom70: az iPaden nincs akkora haszonkulcsuk, de mint irtam, a tobbiekhez kepest olcsobban tud gyartani a nagy mennyiseg miatt, tehat amit az Apple legyart 350 dollarbol, azt mas 400-420 dollarert tudja legyartani.
Bréking Nyúz Állásinterjú 2011.08.24 17:12:30
Ma voltam az XMS-ben állásinterjún.Nagyon nem mennék bele (mert nem túl publikus dolgokat is meséltek), elég annyi, hogy nekem ez álom meló, mivel azt csinálnám amit igazán szeretek, és újra olyan munkám lehetne, ahol egy eszméletlen jó csapatba tartozhatnék, és még normálisan…..
A Kodawarisan nevű japán oldal szellőztette meg belső forrásokra hivatkozva, hogy szeptember 7-én lesz egy Apple keynote. Miután az új iPhone bejelentése esedékes, mindenki felkapta a fejét a pletykára. Persze nem olyan nehéz egy ilyet tippelni sem, a szerda nagyjából valószínű…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Handras 2011.08.11 08:28:49
Megszoktuk, hogy az új iPhone megjelenése előtti napon hatalmas sorok alakulnak ki az Apple boltok előtt. Na nem itthon, bár erre is volt már példa, hanem inkább Amerikában és Angliában. A sorok nem egyszer már a megjelenés előtti héten kezdenek kialalkulni, a legfanatikusabbak…..
Handras 2011.08.10 22:47:31
@Theodoro: nem akarok vitatkozni, biztos te is csinaltal mar hulyesegnek latszo tevekenyseget, egyszeruen csak a buli kedveert vagy csak mert miert ne, biztos te is alltal mar sorban mozijegyert, vagy egy hivatalban, stb.

Ha meg valaki soha nem csinal semmit, csak otthon ul a gep elott, es azt nezi, hogy mas emberek milyen hulyesegeket csinalnak, az szamomra szanalmas. Szerencsere nem vagyunk egyformak, mert akkor vagy mindenki csak sorban allna, vagy mindenki otthon ulne es nem lenne mirol irni. :)

Hogy ne csak felig off legyen. A fenti fickorol mar tobb mint egy honapja irtak minden nagyobb oldalon. Lehet, hogy egy honapig fog satrazni, de az biztos, hogy tobb penzt fog ezzel keresni mint amit az itt fikazok valaha kezbe fogtak.
  A bankokon, a hiteleseken, a kormányon – az egész gazdaságon végez kemény stressztesztet az élet: tegnap éjjel már 273 forintnál is került többe egy svájci frank, s mai is járt már 265 forinton. Az MNB saját elméleti tesztje szerint a magyar bankrendszer az extrém…..
Appleblog Végre van elég iPad 2 2011.08.02 16:37:00
Amikor befutottak az első szállítmányok, hiába gyártottak le milliós tételben a tabletből, négyhetes várakozási időbe simán bele lehetett futni az Egyesült Államokban. Érdekes módon sokáig Magyarországon rövidebb átfutással lehetett iPadhez jutni, mint odahaza, de most az…..
A Manga cowboy mellett itt adják a város legjobb hamburgerét tesztünk szerint, szeretjük a steakjeiket és imádjuk a sajttortájukat, reggelizni azonban csak most evett el minket fene a Ringbe. Pedig több szempontból is kézenfekvő: egyrészt mindenhez közel van, az Andrássy út…..
Magyarországon is beindult a back-to-school akció, idén pedig a korábbi ingyen iPod touch-nál szerintem sokkal vonzóbb ajánlata van a hazai APR-eknek: bármelyik Mac 10 százalék kedvezménnyel vásárolható meg felsőoktatásban dolgozók, illetve tanuló diákok számára. Ha a Mac mellé…..