Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dottoressa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvédhez közvetlenül érkezett az alábbi, elgondolkodtató levél. h Sajnos az egyetemen is terjedtek pletykák tanárokról, akiknél megvásárolható volt egy-két húzósabb vizsga. Nem is kezelte volna senki pletykaként, ha nem tűnik fel olykor államvizsgán egy-egy magyarul alig…..
A judapestesek szóltak, megkóstolnának néhány kóser bort, magyart és külföldit, fehért és verest vegyesen, menjünk mi is. Mentem volna okvetlen, de időpont-egyeztetési nyehézségek miatt nem jött ez össze most, sajnos. Az ivászatot viszont megtartották nélkülem, élményeiket…..
A Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai törvényesen, de szakszerűtlenül, a belső szabályokat több ponton megsértve jártak el, amikor felkeresték a Magyar Nemzet című lap két újságíróját otthonukban, és arról faggatták őket, miért jártak Szilvássy György épülőfélben…..
Egy Origo cikk szerint kisebb mozgalom indult Kanadában egy magyar állampolgárságú afgán férfi megsegítésére, akit tíz év után adtak ki a helyi hatóságok Magyarországnak. A szomszédok pénzt gyűjtenek, a helyi országgyűlési képviselő pedig leveleket írogat. A férfit…..
Másfélmilliót ért volna, ha tegnap este a Legyen Ön is milliomos játékosa tudja, hogy ki játssza az Alekszander Litvinyenkó életéről és leginkább haláláról szóló film főszerepét. Litvinyenkó neve biztosan ismerős, ő volt az az egykori orosz állambiztonsági tiszt, akinek…..
Sehogy nem fért a fejembe, hogy aki annyira hülye, hogy Budapesten csak úgy leint egy taxit, az hogy tud olyan kérdésekre fejből válaszolni, mint hogy hány könyvet írt Verne vagy mi Szudán fővárosa. Mert hogy még a leghülyébbek is tudják, hogy Budapesten csak a nagy…..