Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vitalij

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április végétől az HBO-n lesz látható a Handmaid's Tale, vagyis A szolgálólány meséje, amit eredetileg a Hulu gyárt, így itthon nem lenne látható. A Margaret Atwood regényéből készült sorozatot az egész régióban az HBO tűzi a műsorára április 27-től. Az HBO jó szokásához híven a premier napján nem…..
Vitalij 2017.04.12 21:44:54
For Paul Immáron 2 éve, hogy a "one last ride" keretén belül mozikba került a Furious 7, melynek már a forgatását beárnyékolta Paul Walker tragikus halála. A hiányzó jeleneteket, amikben még szerepe volt, testvére és a CGI technológia segítéségével forgatták le, és a végén egy megható és a…..
Vitalij 2017.04.12 21:43:15
@CJKrisz: na menj vissza a tyúkokat etetni, és kapálni a földeket és ne írogass negatív kommenteket, mert nem traktorok vannak a vásznon, hanem autók.
Lehet, hogy kicsit már eső után köpönyeg, de karácsony jövőre is lesz.  Kedves Homár! Szeretném megosztani, hogy milyen érdekesen működik, az eMAG házhozszállítási rendszere. És hogy, hogyan tudod elérni, hogy a telefonszámodat megoldási javaslatként kitiltsák a telefonos ügyfélszolgálatukról.…..
Vitalij 2016.12.21 14:10:38
Ajándékozni jó! Ajándékot találni viszont néha nem annyira könnyű, ez a lista azért jött létre, hogy egy picit kevesebbet kelljen keresgnélni a fériak-apukák számára kitalált ajándékok között. Könyv, kozmetikum, praktikus holmik, ékszerek, tárca, notesz, igazolványtok, tornazsák, sok-sok magyar…..
Az összes, tévén és kizárólag elméleteken élő, tisztességesen beidomított fogyasztó kéjesen imádja szajkózni a következő népi rigmusokat: „Az ilyen öreg szarokra állandóan költeni kell!”, „Csak az új autó a jó autó!”. Ezeken kívül is biztos van még rengeteg hasonló mondás, csak én érthető okokból…..
Vitalij 2016.08.26 17:49:09
@levcike:

Nem kell ahhoz nőnek sem lenni, a használtautóvásárlás mindig lutri lesz.

7éve amikor vettem a sajátomat, akkor az előtte megnézett utolsó nagyon tuti autót, amit én szó nélkül boldogan elhoztam volna, megvétózta a szerelő.
Kívül belül csodaszép volt, aztán beindította a kereskedő, és 2500as fordulat környékén, valami csattogott a motorban, nekem fel sem tűnt, de a szerelő lecsukta a motorháztetőt, és közölte, hogy nézzek egy másikat, mert ez 1-2 éven belül motorgenerálos lesz.
Később találkoztam a tulajával annak a Peugeot-nak, és kiderült, hogy fél évet bírt....

Úgyhogy nekem mákom volt, én a mostani kocsimra évi 30at költök, és azon mérgelődök, hogy faterék putonyába minden alkatrész feleannyiba kerül, de még így is szerencsésnek érezhetem magamat :)
Vitalij 2016.08.27 10:56:37
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:
Egyetértünk.
Elfelejtik az emberek, hogy mi pénzbe kerül egy új autó, és lehet, két évig a márkaszervíz szervizeli garanciába, de amikor márkaszervíz áron kell nem garis kopó mondjuk féket, vagy olajat cserélni, akkor ott vagyunk, hogy sehol. És aztán lejár a garancia, és az új autó már teli van olyan precíz műszerekkel, ami el fog romlani. Na most amikor hallom az olyan híreket, hogy részecskeszűrőt kell cserélni alsó hangon 60ezer ugye csak a tisztítás, aztán mondasd meg a computernek, hogy újra működik az alkatrész +5ezer...
Akkor ott vagy, hogy egy régi már előző tulaj problémáit megoldott autót két évig szervizelsz. :)
Vitalij 2016.08.27 10:58:33
@Köksal Baba:
Na-na, azért ismerek én 3 másik Punto 55 tulajt, aki nem így vélekedik :D
Nekünk mákunk volt.
A Seatomra évi 30ezret költök, pedig 5 évvel fiatalabb.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Címzett   Segítséget kérnék. Olvastam utána már és tisztába vagyok azzal, hogy ezek a dolgok amiket leírok jogellenesek pusztán megerősítést szeretnék kapni. Szóval az én…..
Vitalij 2016.08.23 16:23:44
@RHalacska:
Igen, mondjuk megnézném hány ember oldaná meg a frissen telepített Windows 10-én, a tálca, vagy a start menü nem működését, pedig ez még nem is rendszergazda feladat.
Vitalij 2016.08.23 17:57:47
@go!t: persze 5 perc alatt találna munkát, ez még oké. Kivéve ha kezdő... Mert ha kezdő, akkor nem rendszergazdának kellett volna elmennie, mert a kezdőt épeszű ember nem engedi a szerver közelébe sem. A kezdő menjen el supportosnak, vagy fősuli/egyetem mellett gyakornoknak. Mindkét esetben többet keresne, kivéve, ha vidéki. Mert ha vidéki, akkor űrlény. Nem egy olyan munkáltatóval találkoztam már, akinek furcsa volt, hogy képes vagyok 20km-t autózni, csak mert dolgozni akarok.

A többi viszont a közszféra vicces része, amikor minimálbérért csinálj meg mindent mosolyogva, miközben mindenki más már régen tesz mindenre, és még ha értelmes is, inkább letagadja, nehogy az ilyen sóher emberek megtalálják.
Vitalij 2016.08.23 18:42:03
@HK79:
Nézd meg a leírást, ami nem tetszik ne fogadd el.

Egyébként, meg mond meg az igazgatónak, hogy sajnos te nem értesz ehhez, csináltassa meg mással.

Egyébként meg ha ekkora IT szakember vagy, akkor tudhatnád, hogy mi van az interneten, és látnád a sorok közt, hogy mi valós, és mi nem. Volt ember aki a facebook-on már többször meghalt nem? És lám még mindig él.
Vagy, ha olvasod az index-et, nem tűnt még fel, hogy a fele hír szponzorált hirdetés? :)

Ha szakszerű segítség kell arra ott vannak az ügyvédek.
Az egyik legkézenfekvőbb trükk, ha a rezsifogyasztáson próbálunk meg spórolni, ezzel ugyanis akár tízezer forint is összejöhet havonta. Elsőként nézzük meg, hogyan csökkenthetjük az áramfogyasztásunkat: Amikor kilépünk egy szobából, kapcsoljuk le magunk után a lámpát. Ez alól kivétel, ha olyan…..
MagyarTarka Autópálya? Vége! 2016.06.29 21:04:52
150 km 5 óra alatt. Azaz 30 km/h átlagsebesség. Ez volt az eddigi csúcsom Balatonról hazafelé. 30 éve járok autóval a magyar tengerhez, de még mindig képes vagyok agyvérzésig felhúzni magam a kedves tisztelt hazai autóstársak bénasága miatt. A jobbra tarts számukra totál ismeretlen fogalom! Vagy…..
Egy homokos parton heverészni a napsütésben? Nos igen, ez sem rossz, de mutatunk egy aktívabb alternatívát, ami garantáltan életre szóló élmény lesz. Aki aktív kikapcsolódásra vágyik és megteheti hogy külföldre menjen, érdemes bejárnia a célterület egyes vidékeit. Ez legtöbbször nem megy…..
Vitalij 2016.07.12 17:11:56
Nyakunkon a Warcraft film, a csapból is ez folyik, óriásplakátok lepték el a fővárost, haveri körök tucatjával állnak össze, hogy megnézzék a filmet, pedig csak páran szoktak együtt moziba menni. Mi a fészkes fene ez, és milyen alapon van pofája így felkelteni mindenki érdeklődését?! Nézzük, hogy mi…..
Vitalij 2016.05.25 16:41:44
1. Nem prioritás az „A-ból B-be legrövidebb” elv Mikor Budapesten szoktam kerékpározni nekem sem szokott ez fontos lenni. Minek menjek kinn a nagy forgalomban, vagy párhuzamosan a járdán/gyalog- és kerékpárúton gyök kettővel, mikor pár utcával arrébb párhuzamosan ugyanoda jutok? Alig van forgalom,…..
Ebben az országban sok kutyás és kutyátlan ember akad, aki ideje nagy részét azzal tölti, hogy megindokolja, miért is nem jó kutyát tartani. Az ilyen egyedek jó része nem áll meg itt, neked is megmondja, hogy mit és hogy kéne csinálni a kutyáddal. Összegyűjtöttem a…..
   JAPÁN, 2009                                 Korai kamaszéveimben volt egy visszatérő álmom (nem, nem az, amire gondolnak, de persze olyan is volt később): az, hogy rózsaszínű fényben repülök Japánba. Ebben az a különös, hogy nem…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Jó napot kívánok Tisztelt Munkahelyi Terror!   Felmerült egy ilyen…..
Vitalij 2015.04.10 08:13:56
@nemnagyember: a főnök felelős minden lépésedért, de mivel egy fasz főnöknek dolgozol, így az mindent át akar hárítani rád, mert töketlen...
Szóval lépj le onnan, amint lehet...
Belsőség BMW-t vontatni? Soha! 2015.03.28 10:51:36
Az a szégyen nem történhet meg, hogy egy Lada vontasson haza. Csak azért mert kifogyott a nafta. Más baja nem lehet, azért ez nem egy Moszkvics, vagy Zaporozsec, érted. Oleg aszonta, szívesen segít hazajutni, ha van kötelem. De nagyvonalú, de marha nagyvonalú, majdnem szájba vágtam,…..
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Azt már kiderítettük, hogy a legjobb és legnépszerűbb csúcskategóriás okostelefon nem más, mint az iPhone 6 Plus. Erősen rápörögtetek a kérdésre, több, mint 13 ezer szavazatot küldtetek, ezért most újra a mobilok világába repítünk benneteket, de ezúttal az olcsóbb…..
A sztoriban sokszor felbukkanó SEO kifejezés Search Engine Optimizationt, vagyis keresőoptimalizálást jelent. Ez egy igen praktikus marketingterület. Azzal foglalkozik, hogy jól megmondja, hogyan lehet egy cég honlapját a gugli találati lista első oldalára, azon belül is minél…..
Vettem egy megyei matricát, hisz próbaüzem van, mert hozott egy próbatörvényt a próbaparlament. Azonos című írásunk kommentposztja...
Vitalij 2015.01.14 16:59:24
@rekspeiler: annak az a titka, hogy az 5%os féldisznót megfosztották az egyik alkatrészétől, onnantól kezdve az pedig már nem féldisznó... :)
Belsőség Heti merítés 2015.01.11 07:04:23
Olasz luxus sport sedan Itt nincs semmi műanyag takaró lemez holmi hangzatos felirattal. Itt csak egy őszinte blokk látszik. Német vas, golyóálló motorral Nagy meglepetés volt mikor megláttam, 168 ezret mutatott az órája, a kesztyűtartóban pedig ott hevert a 17 éven át…..
Vitalij 2015.01.11 20:52:04
@nick papagiorgo: Most erősen gondolkozom... de sajnos friss volt a vízpumpa, a vezérműszíj, az olaj stb... szóval khm én nem költöttem rá vétel után... Sőt miután húztam a számat a mindenkit lealázó 999köbcentiméterre, mert én nem akartam mindenkit lealázni, kaptam még 4db gumit alufelnin hozzá, hogy nyáron is mindenkit le tudjak alázni, ezért mostmár télen-nyáron mindenkit lealázok, a megtuningolt 55lovas szörnyemmel :D

És még mielőtt kétkedő szavakkal válaszolnátok, később megtudtam, hogy beszámolták olcsóért és 6kilót fogtak rajtam.

Össz-vissz annyi baja volt a kocsinak, hogy fennt fogott a kuplungja, de még 1 évig bírta...

Ja és az ezres autók 6 litert fogyasztanak, ha valaki kevesebbet mond az kapja be! xD
Vitalij 2015.01.11 22:03:15
@Mondeoman: Hát kabbe az esti sörödet :P

Amúgy szerintem nem életszerű 70el 5ösbe feltartani a sort a főúton. :)
Ha az északi félteke fagyos segglukát keresed, a Ferenc József-földön megtalálod. A 80. és 82. szélességi kör között található szigetcsoport havas, kopár, de mindenek előtt rideg és távolságtartó, csak úgy, mint az ott felejtett rozsdahalom, több száz tonnányi katonai…..