Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carmencita

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztán itt a másik Hornby könyv, amit már jópár hete kiolvastam, és nagyon tetszett. Abban egy nő épp elhagyni készül a férjét, mert elege van az állandó dühéből. A férj ekkor ismerkedik meg egy spiritisztával, aki olyan változást hoz az életébe, hogy mindenki teljesen…..
Fura egy könyv ez. Mármint az elgondolás. Négy teljesen (talán már túlságosan is) különböző ember épp egyszerre, épp ugyanott szeretne öngyilkos lenni. London, szilveszter éjjel. Az egészből semmi sem lesz, így hát élniük kell tovább, de lehet-e? Mindannyiuknak olyan gondjaik…..
Tegnap befejeztem (végre) A parfümöt. Mivel a történetet már ismertem a filmből, így semmi meglepő nem volt benne, ezért a végén már csak túl akartam esni rajta és kicsit nyögvenyelősen ment az olvasás. Ezt leszámítva az eleje, a közepe, a vége, az egész felépítése mind…..
Elég régen írtam már, viszont most eljött az idő az aktualizálásra. Visszamenőleg már nincs kedvem megírni, hogyan éreztem magam, hogyan hatott rám egy-egy könyv akkor, de megpróbálom mostantól rendesen vezetni ezt a naplót. Ennyi kitérő után akkor most rátérnék az utolsó…..
Vagyis Harry Potter és a Halál Ereklyéi lenne szerintem a legjobb magyarítás. Borzongató érzés volt kezembe venni a könyvet tudva, hogy ez lesz az utolsó történet, innentől már csak újraolvasni lehet, de tovább találgatni nem. Aztán átrágtam magamat a több, mint 600 oldalon, de…..
Szomorú és vidám történet arról, hogy hogyan lehet elengedni valakit a halál után. A történet igazából tetszett, édes és romantikus az ötlet, hogy a halott férj leveleken keresztül vezeti vissza feleségét az életbe, abba az életbe, amiben ő már nem szerepel. Biztosan lesz…..
 Adva van egy frissen végzett diplomás és egy kiállhatatlan, mégis nagyhatalmú főszerkesztő. A diplomás komoly író akar lenni. A főszerkesztő lófifuti asszisztenst akar. A diplomás behódol a főszerkesztőnek, hogy elérje a vágyát. Azt csinálja, "amiért lányok…..
Olvasónapló George Orwell - 1984 2006.11.27 13:45:00
Augusztus óta várt rám a könyvespolcon, hogy elolvassam George Orwell 1984 című regényét, és jelentem, mai napon befejeztem. Felkavaró, és megrázó, annak ellenére, hogy tudjuk, hogy 1984 nem olyan volt, mint a regényben leírt világ. Mai fejjel, mai gondolkodással azt mondanám,…..