Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibmondia

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy pofont kaptam szombaton, mondta blogunknak Sofron István. Úgy éreztem, jó formában vagyok, fogalmazott Fodor Szabolcs. Az Alba Volán 19 két csatára nagyon csalódott amiatt, hogy nem vehetnek részt az A csoportos világbajnokságon, de úgy látják, a csapat felkészült, kis…..
tibmondia 2009.04.19 21:21:41
@gabute: Ahogy elnézem Sofron nyilatkozatát-és tényleg nem akarom bántani-de ugy néz ki hogy az a baja, hogy vannak "mások"!Nem másban kéne keresgélnie a hibákat,meg azzal foglalkozni ki mennyi játszott!Remélem nem gondolja azt hogy a Cortina az alapján válogat hogy ki, hol, mennyi játéklehetőséget kapott!Tul egyszerű lenne igy válogatottnak lenni..ezekkel a nyilatkozatokkal csak ellenszenvet kelt-nem bennem-,hanem a csapaton belül.Mindamellett mondom,nem rossz játékos,de nyilatkozatokkal még hadilábon áll.
Újabb fantasztikus győzelmet aratott az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott. A vb-nyolcadik Norvégiát szinte pontosan úgy győztük le 4-3-ra, ahogy négy nappal korábban Finnországot. A rendes játékidőben 3-3-as döntetlennel zártak a csapatok, a büntetőket…..
Nehéz a koordináció, amikor a kapitányi híd üres, mondta Énekes Lajos, a válogatott edzője. Beszélgetésünk során az emlékezés mellett a jövő kérdései is szóba kerültek. Az is, hogy ki játszhat Palkovics Krisztián mellett centerként a világbajnokságon. Az Alba Volán és a…..
tibmondia 2009.03.29 20:37:42
Nem igazán ide tartozik,mégis ugy érzem muszály mejegyeznem.A Gábor halála óta az egyetlen,nemzetközi meccset játszó eggyüttes a magyar labdarugó válogatott szombati fellépése volt szombaton.A nemzeti tizenegyünk...Magyarországon, csapatszinten a közvetlen világ élvonalához tartozó eggyüttesünk, három,talán négy van.Manapság a jágkorongválogatottnak köszönhetően,lázban égett az ország.Ennek a válogatottnak egyik legnagyob egyénisége Ocskay Gábor volt,és talán azt is mondhatom,ez idő tájt az orszá egyik legismertebb sportolója.Szerda óta az országban nem kezdődött ugy el mérkőzés(vizilabda,kézilabda és még sorolhatnám)hogy ne tartottak volna gyászszünetet.Ez Albániában nem volt lehetséges,hiszen nem hazai mérkőzés volt.De! Igenis elvártam volna ezektől az agyonkényesztetett sete-suta lábu futtballistautánzatoktól,hogy egy igazi magyar sportoló elhunyta után,aki ráadásul szintén egy nemzeti csapat tagja volt,legalább egy vékonyka gyászszalagot feltegyenek a karjukra!Azt gondolom nem az elfogultság iratja ezt velem,talán elég annyi,jó pár sportolót elveszített az utobbi időben a magyar társadalom,de egyikről sem neveztek el (talán nem is fognak)létesítményt.Persze ez nem kritikája annak hogy milyen sportolók voltak!Mindössze arra szerettem volna rávilágítani,hogy nem akármilyen EMBERT ÉS SPRTOLÓT veszítettünk el,és az első válogatott csapatszintű mérkőzés után(ráadásul a tragikus eset után három nappal)nem jött ki annyi a magyar futballszövetségből,hogy: srácok,elment kiscsicsó,huzzatok fel egy szalagot magatokra,igy tisztelegjünk az emlékére!Nem tudom hogy csak engem érintet meg ilyen érzékenyül,mindenestre nagyon hiányoltam.Csak ennyit akartam
Több százan indultak az Országalmától az ifjabb Ocskay Gábor tiszteletére szervezett fáklyás felvonuláson, a jégcsarnoknál pedig már ezrek gyászoltak együtt, írja a Fejér Megyei Hírlap. Az éjjel elhunyt jégkorongozónak emlékhelyet alakítottak ki a csarnoknál a szurkolók,…..
Az ifjúsági bajnokság aranyérmeséről szóló cikkünk élesítése előtt kaptuk a hírt: az Alba Volán megóvja a döntő negyedik mérkőzését. A Dunaferr másodszor követte el ugyanazt az adminsztrációs hibát: olyan játékost játszatott, aki nem szerepelt a jegyzőkönyvben.…..
tibmondia 2009.03.21 21:24:11
@pengekettő: Pengekettő te mekkora idiota vagy...egy két éve még csak döntős sem volt a volán ifi.Most meg egy ki-ki meccset játszottak a dunaferrel.Süt belőled a rosszindulat,csak azért irkálsz be hogy a Kógert fikászd..Gondolom ott vagy a mérkőzéseken és laposan sunnyogsz(meg kuncogsz).Az kritizáljon egy edzőt, akinek van fingja a hokirol!Neked is van?Kétlem,de ha igen,akkor állj az edző elé és mond meg a frankót,légy bátor!
Alighanem a szezon legnagyobb OB I.-es meccsét játszották vasárnap kora délután a Megyeri úton, a lila-fehérek tíz perccel tovább voltak teljesen egyenrangú ellenfelei az Alba Volán EBEL-csapatának, mint pénteken, a bajnoki döntő első mérkőzésén. Nagy iramú, élvezetes csata…..
Két fölényes és egy szoros mérkőzéssel kezdődtek meg az OB I. középdöntői péntek délután. Az idő sürget, így vasárnap máris a második mérkőzésekkel folytatódik mindhárom párharc. Minden idegenbeli győzelem továbbjutást ér.Az igencsak tartalékosan felálló…..
tibmondia 2009.03.02 20:22:56
@brunzwik: Te aztán minden vagy,csak hozzáértő nem!A mondanivalódnak semmi köze a kis volánhoz,csak azért írtál hogy fröcskölödj a Kógerről!Persze azt nem nézem ki belőled hogy a pályán odamenj hozzá, és a szemébe mond a véleményed!Arcodat vállalva már nem is lenne érdekes amiket irsz....igy az igazi,hátulról mellbe,nem igaz?