Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puffogónyúl

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyarat mi jellemzően itthon töltjük, jövünk-megyünk, de nem csinálunk többhetes nyaralásokat. A klíma megfelelő, a Balatont sosem fogjuk megunni, ráadásul nem is vagyunk az a strandon heverő típusok. Azért néhány kihagyhatatlan kirándulás be-becsúszik ezekben a hónapokban is. De hogy vagytok ezzel…..
puffogónyúl 2019.06.03 18:51:40
Évekig teljesen hanyagolták Budapestről a francia útvonalakat a szolgáltatók, most meg hirtelen olyan boom lett, hogy csak pislogunk, mint hal a szatyorban. Nantes után Toulouse is közvetlenül elérhető lesz olcsón. Már az is öröm volt pár éve, hogy a sokáig egyetlen Párizs mellett befigyelt Nizza a…..
puffogónyúl 2019.02.25 06:14:37
@megamedve: :))
Novák Katalin szerint a növekedés és a családok költségvetése a 2019-es. Valami biztos, hogy növekedni fog. A kérdés csak az, hogy mi...
Alapvetően nem vagyunk azok a fajta turisták, akik minden helyet lehúznak, mert minden rossz, béna, retkes, büdös és drága. Próbáljuk előre felmérni a lehetőségeket, és ahhoz mérten megítélni az adott helyszínt, várost, látványosságot. Mindig kiborulunk az olyan nyavalygásoktól, hogy tetszett…..
puffogónyúl 2018.06.05 19:53:55
Regéltünk már párszor itt a Wizz Air egyre last minute-ebbe hajló árazásáról, (a legsokatmondóbb diagram ebben a posztban van), most azért sasoltunk körbe, hogy vajon az általában méregdrága nyaralójáratoknál is akad-e lehetőség az utolsó pillanatos turkálásra. Jelentjük, akad, a jövő heti Mallorca…..
  A '80-as években az iskolában két fajtája volt a prolinak: az egyik annyira proli volt, hogy ezt nem is szégyellte, az ide tartozók lettek a Michael Jackson- (később Bros- és Milli Vanilli-) rajongók, őket most hagyjuk. A másik változat igyekezett titkolni, hogy ő valójában…..
Elképesztő, hogy mennyire végletesen áraz a Wizz Air: sokáig iszonyat drágán próbálja rásózni a jegyeket a lúzerekre, hogy aztán az indulási dátumhoz közeledve majdnem nulláig vigye le az árat, hogy megtöltse a gépeket. Last minute rendszer újratöltve és kimaxolva. Írtunk már párszor arról, hogy…..
puffogónyúl 2017.04.21 16:13:20
@Fillér B. Gusztáv: Persze!
De nem az a kérdés, hogy én elhiszem-e vagy sem, hanem az hogy sajnos ez a bejegyzés nagyon sok embert félrevezethet, ha azt hiszi, hogy ez általánosan minden járatra, minden indulási-érkezési opcióra (útvonalra)igaz a Wizz esetében!
Kérem tegyél még ki ilyen diagramot BUD-PMI vagy bármilyen egyesült királyságbeli útvonalra pl.!
puffogónyúl 2017.04.21 16:14:41
Ha gyerekként irigyeltük Juhász Árpádot, mert mindenféle vulkán tetején és környéként tekergett, akkor most van lehetőségünk arra, hogy egy kicsit mi is átéljük a felfedező érzést - az a luxus persze nem jár, hogy mindezért még fizessenek is, de nem lehet mindent egyszerre. A Stromboli azon kevés…..
Lassan vége van a nyárnak, de még mindig bőséges és viszonylag olcsó a gyümölcskínálat a piacokon. Remélem nektek is van otthon gyümölcsaszaló gépetek.E gép használatával iszonyú sok időre lehet tartósítani a gyümölcsöket, így nem kell őket télen, méregdrágán megvenni. A szilva aszalásának…..
Elmaradt a szülinapi akciózás a Wizznél, nem lehet ma nagyot kaszálni a nyári jegyvételekkel. De az árak az elmúlt hetekben szépen estek, végre a nyaralójáratokra is épeszű áron lehet foglalni. Friss jegymustra és foglalási tippek. Elfelejtkezett a Wizz Air a saját 12. születésnapjáról, legalábbis…..
Martin Gore április 27-én adja ki az MG című albumot, amin 16 szám lesz, mind ének nélkül. Gore a legutóbbi Depeche Mode-turné után állt neki az anyagnak Santa Barbara-i otthonában. Azt mondja, hogy az instrumentális lemez ötlete már majdhogynem a Depeche Mode kezdete óta a…..
puffogónyúl 2015.03.03 20:01:53
Még csak  néhány hónap telt el 2014-ből, de máris túl vagyunk az év sorozatán: A törvény nevében hatalmas siker, de jellemző módon minden a friss Oscar díjas Matthew McConaughey -ről szól, pedig a sorozatnak két főszereplője van: Woody Harrleson is ugyanolyan erős alakítást…..
Szerdán megmutattuk a Lángoló Gitárok első éves szerkesztőségi listájának utolsó harminc helyezettjét, most pedig jön a legjobb húsz. A tegnapival ellentétben most minden egyes helyezetthez fűztünk valami kommentárt is, raktunk bele linket, hogy könnyebben utána lehessen járni a jó zenéknek.…..
Lángoló Gitárok A pénz miatt 2013.11.06 15:24:17
Egyébként meg nem csak azért. Sőt. A presztízs ilyenkor legalább annyit számít. Hogy rólad szól minden, miattad megy oda annyi, amennyi csak befér a placcra, sikítanak, sírnak, ugrálnak és veled éneklik végig. Azért az nem olyan rossz. Hogy még pénzt is keresel vele, az már csak…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
A Trónok harca az a sorozat, amire az HBO nagyon büszke, a rajongók meg odavannak érte, és az egész világ remegve várja már harmadik évadának kezdetét. Pedig ha jobban megnézzük a történetet, semmi formabontót nem találunk benne, az elképzelt középkorban sakkfiguraként ide-oda…..
puffogónyúl 2013.03.30 13:37:26
@koschwarz: Ritka nagy fasz lehetsz...
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
puffogónyúl 2013.03.16 20:04:50
@MindjártTörölnek: Sosem kérnek bocsánatot az ilyen alakok, akik az Index szoknyája alá bújnak!
De a Híradó tényleg bevállalta! :)
Érdekes megközelítésben taglalta az Orbán-rezsim nagyon remélt végkifejletének lehetséges verzióját Herényi Károly az ATV-n, az Egyenes beszédben.Én magam is felvetettem már, hogy vajon mitől fog bukni Orbán Viktor, konkrétan mi lesz az, amitől elveszíti a 2010-es…..
A Lángoló Gitárokon keresztül vadonatúj dallal és klippel lepi meg közönségét karácsonyi ajándékként a Kiscsillag. "Miért jut annyi rossz szegény jóknak?" - teszi fel a kérdést a Tigrisszem című dalban Lovasi András, aki így mesél az új felvételről: "Pár nappal ezelőtt…..
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
Vöröshajú lányok Leanna Decker 2012.09.26 15:00:00
..
puffogónyúl 2012.09.27 06:26:01