Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napiyoutube

45 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pécsi kosaras csajok szokásos kupaellenfelének, a Famila Schiónak a játékosai egy jó kis reklámfilmet forgattak, bedolgozva elnöküknek.A presidente, Marcello Cestaro elsősorban élelmiszer-kereskedelemmel foglalkozik – az Észak-Olaszországban…..
napiyoutube 2010.11.06 13:05:09
Az utolsó példány Bolívia második legnagyobb városában, Santa Cruz egyik sikátorában halt éhen. Mint ismeretes, a Visegrádi Országok egyetlen közös hatékony intézkedéseként elhíresült, úgynevezett „Néprajzi Környezetszennyezés Zéró Tolerancia!” program…..
napiyoutube 2010.11.03 13:30:27
Itt a november csapjunk a rénszarvasok közé, újra indul az Index havaslejtő-ügyi blogja a Hütte. Gondos sportemberekként az idényt a tavalyi rumli átkutatásával és rendrakással kezdjük. Az év elején ugyanis megkérdeztük, hogy kinek van a legkülönösebb mókás síbalesete, amire…..
Jegyzék: BWV1007Előadja: Mischa Maisky..
Varánusz Rés a pajzson 2010.10.28 08:00:00
Pártunk és kormányunk izomból alkotmányozik. Izomból, persze, nagyjából a harmadikos technika órák színvonalát idézve: Jancsika az osztálycsibész vagdossa apróra ami a keze ügyébe kerül, a többiek meg a technokol szagától nekivadulva tapaszgatják egymásra a fecniket:-…..
Érdemes megnézni a srác további videóit. ..
Kétségtelenül az egyik legfurább Android app az iToiletFinder. A tartózkodási helyünket megadva az alakalmazás megmutatja a 10 legközelebi nyilvános WC-t. Annak ellenére hogy az ötlet még hasznos is lehet, meg kell hogy állapítsuk hogy a közösségi alapú WC helyszín megosztás…..
napiyoutube 2010.10.28 09:19:21
Címről nem biztos, hogy beugrik, de ha idősebb vagy egy bizonyos életkornál, azonnal ugyanaz fog eszedbe jutni, mint nekem :) Hajtás után pedig "hogyan készült" videó. Csodás! ..
A jól ismert lélekemelő klasszikus egy csepp humorral fűszerezve...
Hollandia felett. Saját videó, szép élmény volt :)..
Android Gigaszótár, Androidra 2010.10.10 12:29:08
Megjelent a Babylon androidos appja, amely 75 nyelvű szótárt nyom a kezünkbe a telefonon keresztül, és szövegfordítást 12 nyelvre. Itt a letöltéshez a QR kód, vigyük, ingyen van. ..
A lentebb már posztolt nótának van jófajta punk feldolgozása. A maga nemében teljesen kulturált, hallgatható, sok szeretettel ajánlom mindenkinek. ..
Ügyes kis animáció egy váci diák kezei közül. LiTTle Albert ..
Igen, újraindulok. Íme: We are The World, az eredeti 1985-ös felvétel szöveggel és az énekesek nevével. ..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
napiyoutube 2009.03.11 15:09:27
@SereG: így van, édesapámnak is van, ő is siket
A Central Beheer vadnyugati fotós reklámja. ..
FASZKIVAN! blog Az innovatív... 2009.03.10 18:13:00
Nem is olyan régen, alíg pár éve, egy szokványos hétköznapi, suli utáni kocsmázás alkalmával egy haver mesélte a következő sztorit.Kocsmázni voltak egyszer egy társasággal, hol máshol. Várakozásnak megfelelően hozták a szintet, alaposan lerészegedtek, annak rendje és módja…..
napiyoutube 2009.03.10 22:03:42
A második világháború alatt a Luftwaffe 57 éjjelen át bombázta folyamatosan Londont. Minden tiszteletem a briteké, de ezzel együtt is: amit ők átéltek, az semmi ahhoz a szőnyegbombázáshoz képest, amit Bandy követ el folytatólagosan a postafiókunk ellen. Van egy olyan tippem,…..
napiyoutube 2009.03.10 15:50:01
@bropi: egy kedves ismerősöm egyik gyenge pillanatában teljesen komolyan megjegyezte, hogy ő az öngyilkosságot is büntetné. Kellett neki egy mire rájött, hogy mit is mondott :)
Good dog - bad dog. A Bud Light reklámfilmje ..