Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randy Marsh

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Talán hat hétig jártam így, törött hátsó lámpával. A szerkesztőségi teremgarázsban tolattam még le, aztán jártam közben tesztautóval, motorral meg a Mazdával. A zúzás után nem sokkal megrendeltem az alkatrészt a netről, de pár nap után elkezdtek jönni a szokásos…..
Randy Marsh 2009.04.21 21:00:11
@Ubul1: Keblemre Kuruc!
Randy Marsh 2009.04.21 21:04:42
@pickapu: 2002-es Opel Campo-ra utángyártott hátsó lámpa 8E volt tavaj. Szerintem az nagyon baráti. Mondjuk a Campo a Nissan-hoz képest(meg majd az összes pickuphoz képest)egy piros rendszámos munkagép.
Randy Marsh 2009.04.21 21:06:28
Belsőség Az Opel is ember 2009.03.26 09:45:00
Hitelért kuncsorog? Fizetésképtelen? Lemondja a takarítónőt, a bébiszittert, maga szögeli vissza a leszakadt ereszcsatornát, otthon cseréli autójában az olajat? Sokan csináljuk ezt mostanában, és mivel már érezzük a válságot, bocsánatos bűnnek számítanak a fenti dolgok.De mi…..
Hiába volt Japán szupermodern hely már a hatvanas évek közepén, külföldön még legfeljebb a táska- és zsebrádió-kereskedők jegyezték, meg a motorkerékpár-sportot lehet még említeni, amelyben a Honda, sőt, lassanként a Yamaha és a Suzuki is sorra elkezdte bedarálni a nagy…..
Randy Marsh 2009.03.11 18:54:43
@kékfog: Az ötlet perverzül jó! Még-még Japán anyagot! Ketten már tutira szénné olvasnák...
Randy Marsh 2009.03.11 20:21:28
@kékfog: Leplezzem le magam? Igen, én a japánoknak hiszek-ha erre gondoltál.Nyolc éve gyűröm az autóipari cégek minőségbiztisítási osztályait. Dolgoztam két japán, egy kanadai, és most egy német cégnél. Nem mondom, hogy a germánok, meg a kanadaiak a sarokba sz...k, de a japánoktól azért tanulhatnak hozzállást. A japók viszont bagóért dolgoztatnak, ami nem túl szép tőlük, de ez már nem tartozik ide. Na, most majd jól megkapom, de hát ez van. Ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy tökéletesen ítélem meg a dolgokat.
Még nem ismertem az oldalt, köszönöm szépen. Most elvileg dolgozom:), de otthon feltétlenül ráklikkelek.
Randy Marsh 2009.03.12 00:23:00
@kékfog: Megnéztem az oldalt, amit belinkeltél. Szuperjó, köszönöm szépen. Én meg ajánlok neked egy Totalcar-os cikket, amit a Winkler Robi írt:
totalcar.hu/magazin/kozelet/tokio05/
Ha esetleg még nem olvastad volna. Szerintem szuper anyag, azóta is vágyódom Japánba...
Belsőség Kia Soul – kéne 2009.03.11 16:00:00
Észrevettem, hogy a családi Forester műszakija lejár, ezért azonnali telefonálásba kezdtem, ki csinálja meg egy nap alatt az amúgy remek állapotú autó műszakiját és zöldkártyáját. Lett is hamar vállalkozó, semmi trükk, elviszi, kész lesz. Oké, de mivel megyek haza és másnap…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..
  Az internetes autóvásárlások 99%-a lutri: meglátod, megtetszik, azt mondod, ez kell, megveszed. Az már csak az amerikai eladó jóindulatán múlik, leírja a hibáit, vagy nem. Vélemények az azonos című cikkünkről...