Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. K.H.G.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágó István hívta fel a figyelmemet főkülügyérünk / főkereskedőnk tegnapi szózatára, amelyben dicshimnuszokat zengett a kormányról és voltaképpen saját magáról. A kiváltó ok minderre, szerinte, az a tény, hogy "Csak az elmúlt néhány hétben több mint 90 milliárd forintnyi kínai beruházás bejelentésén…..
Dr. K.H.G. 2021.11.27 11:02:52
@midnight coder: "nem jött létre Fletóék idején kis hazánkban nemzetközileg is elismert egyetem"? Dehogynem. Például a CEU. Igaz, nem került egy fillérjébe sem a magyar adófizetőknek, szemben például a Fudannal.
A nagy ellenzéki jelöltvisszalépkedés jelen pillanatban úgy áll, hogy az LMP két jelöltet léptetett vissza. Budapest 15. választási kerületében Kunhalmi Ágnes javára és a Veszprém 2. választókerületben a jobbikos Kepli Lajos javára.   A Demokratikus Koalíció Budakeszin visszaléptette Tóth Zoltánt…..
Azért, mert ha legalább kb. tízezer ember tényleg ott lesz, akkor a társadalom újra megérezheti, hogy van hatalma az autokratikus kormánya fölött. Visszaszerezheti a kezdeményezést, bátorítást adhat annak a reményt vesztett hat milliónak, aki nem szavazott a Fideszre, és egyúttal…..
Vigyázat csalok, mondta mindig Rodolfó, aki a TV hőskorában, a fekete-fehér képernyőkön keresztül igyekezett a bűvész mesterséget közismertté tenni. Jóindulatú figyelmeztetése az új médium, az Internet korában némi átértelmezéssel ma nagyon is aktuális: Vigyázat!…..
Dr. K.H.G. 2013.11.10 10:07:12
@NekemNemEzKell: Kezemben van Vágó könyve. Amit te itt leírsz, az benne van a könyv bevezetőjében, kiegészítve azzal, hogy Rodolfo bevallotta a csalást, a csalók pedig nem.
A kérdés (nem véletlenül teszem fel) legalább tíz éve releváns Magyarországon. Ha hozzáteszem, hogy e tíz év két legmeghatározóbb politikai személyisége, akikből -- remélem -- a rossz kormányzás egy-egy modelljének névadója is válik a nem túl távoli jövőben (remélem,…..
Dr. K.H.G. 2013.10.29 15:25:28
@Pan Modry:
Sláger és Danubius: Nem GyF volt már a min.elnök: www.origo.hu/itthon/20091028-slager-radio-danubius-radio-ortt-eldolt-a-ket-orszagos-radiofrekvencia.html

Völgyhíd: A Fidesz alatt fogadták el a nyomvonalat - www.nol.hu/archivum/archiv-498212

"otlete sem volt az oda vezeto uthoz" - ja, mert ha lett volna, tudnál róla, ugye? Hisz nagyon figyelsz a "ripacsokra"...

Kereshetnél ütősebb érveket, ha már a blogszerző ebben adósunk maradt.

@constantinus:
Milyen alapokat rombolt le? Alkotmánybíróság? NMHH? ÁSZ? Népszavazás? Vagy mit?
Csak 45 ezer ember, azaz a tévénéző lakosság 2,5 százaléka volt kíváncsi Vágó István saját fejlesztésű, százmillió forintba kerülő kvízműsorára, a Story4 tévécsatornán futó ÁtVágóra, állítja a mai Blikk egy produkcióközeli, névtelen informátorra…..
Dr. K.H.G. 2012.06.29 16:09:04
@narmer: Mármint az egyre fogyó jobboldal (ahol nyilván te is vagy) szemében blamálja magát. A másik oldalon viszont megint növekszik a népszerűsége.
Dr. K.H.G. 2012.06.29 16:20:28
@narmer: Ezt nem te írtad, kiskeszeg? "politikailag blamálja magát folyamatosan." Írnál ilyet Fábryról vagy Ákosról?