Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szarvas_láma

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikksorozat Finta Józsefről INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/novotel_es_kongresszusi/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
Gratulálok..... ..
Gondoltad Az ingatlanadó jó 2009.05.18 16:32:00
De tényleg, csak végig kell gondolni.Elllenérvek:Már leadóztam amit megvettem, miért kell újra adózni? Ha veszel egy tollat az esetben is leadóztad már a jövedelmedet amiből a tollat vetted, mégis fizetsz ÁFA-t (töröljük el az ÁFA-t is?) .Illegitim kormány a Fidesz ugyis eltörli:…..
Gondoltad A FIDESZ szánalmas 2009.05.18 16:22:00
csak el akartam mondani...... ..
Valaki segítsen és mondja el milyen filmben, zenében, versben, szólásban van a fent idézett mondat.Jó válaszként nem fogadom el az Árpád hídat...
Gondoltad Köszöntő 2009.05.02 11:10:00
Nem tudom egészen egyszerűen felfogni, hogy miért van az, hogy a legtöbb ember teljes feketén vagy fehéren látja a dolgokat. Az esetek többségében jobb esetben vagy nem alakítanak ki álláspontot, vagy van egy álláspontjuk, és ezen meggyőzödésüket is csak egy másikhoz tudják…..
Az Európai Unió a 2006/43 direktívára hivatkozva be akarja tiltani Magyarországon a nemzeti ételnek számító mákból készült ételeket. A direktívát a kábítószer elleni globális harc nevében vezették be. A mák úgy került be a képbe, hogy az irányelv betiltja, és…..
2008. december 17-én szőrnyű tragédia történ Szarvas mellett.  26éves Békés megyei lakos István rokonaival vadászni ment. A zsákmány egy szarvas volt, de akkor még nem sejtették, hogy a szarvas fertőzött volt. Istvánm kapta meg a kitűntető feldatot, hogy megnyúzza az…..