Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibiajax

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sahtar az első ukrán csapat, amelyik ukrán színekben nemzetközi kupát nyert (Dinamo Kijev, KEK: 1975, 1986 - Szovjetunió), így kis hiátus után ismét a Keletibb Európa tette rá a kezét a kettes számú európai klubserlegre. Azt a dumát természetesen nem vesszük be, hogy…..
A széplelkű és semleges szurkolók számára rég volt ilyen egyértelmű a választás, mint a ma esti összecsapás esetében. A Szépség a Szörnyeteg ellen; a legkisebb királyfi az olajbűzös tüzet okádó sárkány ellen; a totális futball a totális antifutball ellen, hallhatjuk az…..
Tibiajax 2009.05.07 10:04:48
@Vul-Kahn: szerintem aludj még párat..
:)
Tibiajax 2009.05.07 10:06:36
@jazs: erről van szó.
Jó látni, h vannak azért, akik látták is, rajtam kivül, mi történt a a pályán, nem csak fröcsögnek
Arsene Wenger rendszerével együtt megbukott. Nem azért, mert csapata kiesett a szinte tökéletesen játszó Man United ellen, vagy mert csak egy tizenegyesgólra futotta ellenük az Emirates-ben. Azért zsákutca ez az egész koncepció - ha van egyáltalán koncepció - mert egy küzdésre,…..
Tibiajax 2009.05.06 17:03:28
@papercut: én arsenal fan vagyok, mégis tökéletesen egyetértek vele. talán a 11-es az ami sztem is az volt, de minden más stimmel az én véleményemmel. Nem láttunk egymás után 4 passzt, nem láttunk angol meccsekhez szokott küzdeni tudást, nem láttunk semmit Adebayortol, védelem nulla, Fabregas nem vezér, csak egy tehetséges, fiatal kölök, többi játékos szóra sem érdemes. Esélyük nem volt a Mu-val szemben. Wenger kiváló edzö, de ahogy írja a szerző is, egy francia gentleman, aki annak idején megtervezhette, felvázolhatta a dvd-projektorán Bergkampéknak, Vieria-éknak és a többi klasszisnak a gondolatait, mert képesek voltak meg is valósítani, bárki ellen, legalábbis nagy vonalakban. Ezek a fiatal kölkök meg max rohangálni tudnak, focihoz nem soknak van köze. Gibbs, Fabregas, Van Persie, Almunia.. többi mehet a kukába
Tibiajax 2009.05.06 17:14:20
@Juan de Keserű, a keselyű: Pontosan, ahogy írod.
hogyvolt Szomszédok 1x01 2009.04.15 08:30:00
Oh yeah, ennek is eljött az ideje. A magyar televíziózás csimborasszója, az aktuálpolitikai történések finom metszete, a moráletika melegágya végre itt is. Csapjunk is bele a lecsóba... Klasszikus főcímmel nyitunk, a gazdagréti lakótelep impozáns tömbjeit mutatják az M1-M7…..
Geekblog Hulk Hogan-figura 2008.08.14 08:22:00
A hardcore ovis legendárium egyik legambíciózusabb fejezete elmondja, hogy a WWF műsoroknak létezett egy spéci, vágatlan változata, amelyben az ismert mutatványosok nem az arcközeli oxigénmolekulákat fenyítették nonstop, hanem, például, egymás bőrét tépték le és ették meg,…..
Subba Köszönik, Imre... 2008.04.16 14:17:00
Nem szeretnénk túllihegni a dolgot, nem is érdemes. Épp csak arra gondoltunk ma reggel, a friss bulváriát böngészve, hogy ha annyi milliónk lenne, ahányszor címlapon szerepeltették az utóbbi egy évben az egyre rosszabbul kinéző, haldokló művészt a témára szakosodott lapok,…..
Boldogító, s mellette kárörvendő héten lehetnek túl a Barcelona szurkolói, hisz a múlt hét végi bajnokin valami elkezdődött, a játékosok mintha megérezték volna, hogy ezt a Madridot bizony meg lehet fogni. Kezdődött ez a múlt hét végi, Zaragoza elleni győzelemmel ill. a Real…..
Erre vártunk? Nem hiszem. Könnyen előfordulhat, hogy a tavaszi hatgólos derbi után magasra tettük a lécet, de ez a mérkőzés kétségtelenül alacsonyabb színvonalúra sikeredett. Természetesen a Real Madrid szurkolóit ez csöppet sem érdekli, mert csapatuk már hét ponttal vezeti a…..
Tibiajax 2007.12.24 15:19:10
Nou San Trafford El Clásico 2007.12.23 04:30:00
Megpróbáljuk elfogultság nélkül. Lehet? Nem tudjuk, de megpróbáljuk. Mindenesetre nagyon megkönnyebbülnénk, ha a Barcelona elkezdene sorozatban nyerni, mert akkor mindig csak jót írhatnánk róla és nem lehetne folyamatosan a részre hajlás vádjával illetni minket. Azonban most a…..
6 nap múlva lesz a mérkőzések mérkőzése. A világ egyik legnagyobb párharca azonos nemzetbeli (tudjuk a katalán nem spanyol) klubcsapatok között. Egy héttel a megmérettetés előtt a Barcelona elvesztette legnagyobb ütőkártyáját, míg a Real Madrid mindennemű extra…..
Knight Rider 1. évad (8DVD)Hazánkban egy egész generáció nőtt fel KITT és Michael Knight kalandjain. Ők manapság már keresőképes felnőttnek számítanak és valúszínűnek tartom, hogy erre apellál a kiadó is, ugyanis a Knight Rider 8 lemezes változata valóban nem lett olcsó. A…..
Tibiajax 2007.10.18 16:31:27
Subba Subba szív iwiw: köptél? 2007.10.12 15:03:00
Péééééééééééntek! Gyerünk, kapcsolódjatok ki egy picit, a lakosság gondoskodik a kellemes pillanatokról. - A porszívóval - Köptél? - Próba - A Blikkes ember - Punci - Humor Apu - Orgazmust elősegítő ill. maszturbációs meditációk kidolgozása - Magyar nyelvkönyv -…..
A napokban a hozzászólások között bukkantunk Redondo nevére és a feltörő élmények hatására elhatároztuk, hogy írunk róla egy postot. Az NST olvasói nyilván mindannyian tisztában vannak vele, ki volt és mit tudott Fernando Redondo, így inkább gondolatainkat, érzéseinket…..
comment:com Két test, három nő 2007.10.03 16:30:00
Ennyire langyos szerda már rég nem volt. Na jó, letudjuk a kötelezőket, Doktor House a Tv2-n (21:00), és A szökés az RTL-en (21:15). Alternatív megoldásként, nagyon perverz retró-sorozatfüggőknek Az Angyal (Filmmúzeum, 20:00), vagy a Princ, a katona ajánlható, hiszen az m2 ezen a…..
Hét csapat is szerzett gól nélkül abszolválta a La Liga 7. fordulóját, ennek ellenére a góltermésre tulajdonképpen nem lehet panaszunk. A táblázat első felének megbolydulásához a Valencia meglepő hazai veresége mellett a Villarreal pamplonai bukása is kellett, így tőlük…..
Négy és fél évet kellett várni, hogy újra összejöjjön a Torino – Juventus százéves derbi, amit olasz felebarátaink csak Derby della Mole néven emlegetnek Torino leghíresebb épülete és egyben szimbóluma, a Mole Antonelliana után. A Seria A-ban eddig 130 alkalommal…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Amikor azt látjuk, hogy Miatow kolléga csodaszép kékmezes csapatától röpke egy óra alatt játszi könnyedséggel juttok el az olasz bírósporttársig, akkor nincsenek kétségeink afelől sem, hogy nem nagyon tudunk olyat kérdezni, ami kifog az NST olvasóin. Azért megpróbáljuk, hiszen…..
A Mirr Murr-cikk előző részében megnéztük, hogyan született a sorozat ötlete, most belecsapunk a lecsóba és átvesszük azt is, hogyan készült maga a sorozat.Ahogyan az előző részében írtuk, a Kiscsacsi és a Mirr Murr első sorozata Csukás István könyve alapján készült.…..
A gondviselés fogta mindkét kezünket, hogy nem harangoztuk be a La Liga 5. fordulóját! Lett volna ugyan egy telitalálatunk (a Valencia ugyanis ráállt a 2-1-es győzelmekre), de a többivel olyan lendületesen aláztuk volna bele magunkat a porba, hogy teljesen jogosan köszörülte volna…..
Tibiajax 2007.09.28 13:55:09
nasteey, lol. ez jó volt. Cassanot a Barcába de gyorsan :D
Igen, szoval, én is érdekes egy eset vagyok. Basicly ősi hollnad&ajax drukker vagyok, a fradi vs ajax meccsek óta főleg, bár örököltem is vmit fatertól még Cruyff-bol...
Érdekes, hogy anno az ajax mellet a realt szerettem még, amikor raul mellett ott voltak a szerethető játékosok: Hierro, Redondo, Zamorano, Carlos, Mijativics, Sanchis, de még McManaman is..
Az egy szerethető, fasza csapat, számomra 'igazi' Real volt. (most a régieket nem emliteném, akkor még tervben sem voltam..) Viszont Ronaldot én is istenitettem, imádtam, és kezdtem kacsingatni a Barca felé, gyak.csak miatta. (Fater nem szerette..:) bár..neki is voltak félérzései, Cruyff miatt, ugye..:) ) Nemsokkal ezután, a real elkezdte a galaktikus, sztárbeszerző korszakát, a Barca pedig elkezdett átváltozni 2.holland válogattottá, nem volt kérdés, ki lett a szimpibb számomra, mind játék, mind csapat szempontbol. És ez azóta ez tart, a realt utálom, és a multjára hogy ugynomdjam, büszke vagyok, de az utobbi évek madridját nem birom szeretni, a Barca pedig egyre jobb lett, 06-ban pedig ugye végre csúcsra is értek. A mai katalán csapat pedig egyszerüen durván állat, csak össze kell érniük, és mondjuk ugyanezt a realrol egyszerüen nem birom elmondani...

Robben, bár holland, utálom, lofasz egy gyerek, mit keres a realban? A ostoba Babtista, Cannavaro, de Diarra, és sztem Nistelroy sem oda való. Közük sincs a latinos focihoz és ugy a real szellemiségéhez.
De, hát ez csak az én véleményem..
Csak tőszavakban vagyunk képesek pillanatnyilag fogalmazni: Fiesta, zenekar, Duna Pláza, csudajó muzsika, lehengerlő háttértáncos. ..