Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VMajor

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..
A 9GAG-en jelent meg az a napirend, amit lefordítottam magyarra, hogy az önfeledt nevetés mellett lehessen szidni a rossz angolomat is. Hatalmas köszönet Pounderstibbons-nak a találatért:..
Egyik olvasónk, Márk küldte be ezt a képet, amin minden bizonnyal a hivatalosan legöregebb iPhone látható:Ezt nézzétek, ma előtúrtuk a főnököm iPhone 3G-jét, és bekapcsolás után megdöbbentünk. Ilyen régi iPhone lenne? A 4021 nap standby simán több, mint 11 év. Már 2000-ben…..
A Wall Street Journal készített egy érdekes felmérést, megvizsgáltak 50 iPhone- és 50 Android-appot, azt vizsgálva, milyen adatokat küldenek ki a programok és kik felé. Kiderült, hogy 56 közülük elküldte a készülék egyedi azonosítóját (UDID) reklámcégeknek vagy a…..
A péntek ezért is a legbajnokabb nap a héten, itt az iWiW válogatás! Ezt az ellenségeimnek Ez a kép magáról beszél ÉlkuSzilveszterHeti kamu regisztráció, és az eredetiValami mégis ugyanazNetfüggőTestvéreimmel és édesanyámmalFotosop artistaFotosop artista…..
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
Eme rettenetesen rendes, nem retkes tevegyerek Kecskeméten lett, de neve nem kerekedett. Te mely nevet szereted e tevegyereknek? Egyszer kell megtenned, egy nevet, e helyen. Ne engedetlenkedj, ereszd el elméd, nevezd meg eme tevegyereket! Részletek erre, ne késlekedj, eredj és nevezz. Szeresd…..
Olvashattátok már a kilencórás postban, hogy valamiféle díjátadón vettünk részt. Elmondom az előzményeket: hétfőn, pontosabban hétfő délelőtt kaptam egy mailt Szabó M. Istvántól, az itbusiness felelős szerkesztőjétől, hogy azonnal hívjam vissza a blogversennyel…..
Nemcsak Magyarország, hanem egész Európa egyik legkedveltebb sorozata a kissé karcos modora és irgalmatlanul tuskó beszólásai miatt (is) kedvelt diagnosztáról szóló sorozat, a Dr. House: a Mediametrie nevű tévés nézettségelemző cég adatai szerint ezt nézik a legtöbben…..
flipper Flipperek és ritkaságok 2010.01.05 01:21:00
Általában egy-egy flippertípusból az egy-kétezrestől a tíz-tizenkétezres szériáig gyártottak Chicago flipperkészítő üzemei. A hőskorban a sok kis gyártó számtalan kisszériás modellt készített, a nagyok pedig több típust is kihoztak egy-egy alapmodellből, így a…..
Nedecz a 16-17 évvel ezelőtti sorállományú határőrök mindennapjait színesebbé tevő eseményekről mesél mai posztjában, amit áthat a nosztalgia és a (majdnem) mindent megszépítő idő hangulata. Kétségtelen: a nyugati határszélen annó izgalmasabb lehetett szolgálni, mint egy…..
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
Appleblog Szerda: Live from London 2009.09.08 12:41:00
Most lett hivatalos, egyből meg is írom nektek: holnap, az iPodok bejelentését egymástól 1500 kilométeres távolságból nyomjuk majd Ádámmal. Ő otthonról, a lakásából, én meg Londonból, a Chiswell Streetről, ahol élőben nézem majd az Apple európai prominenseivel a San…..
VMajor 2009.09.08 14:53:31
@All_in_one: Már régóta van "Hungarian Store" ahol már régóta vásárolok a magyar bankkártyámmal....

Az igazi az lenne, ha teljes hozzáférés lenne, és akár a "US Store"ban hallgató hasznos cuccok is foghatóak lennének....
"Sárlok, Holmes!" - mondja  Ló Elemér. Tiltakozást fogok bejelenteni a Földművelésügyi Minisztériumban! És valahogy kijárom Demszky Gábornál, hogy a főváros területén helyszíni bírsággal sújtsák a kétnyelvű szóviccelést...
Sokakat kínzó kérdésre kerestük a választ barátaimmal, amikor kitaláltuk, hogy lecsózni és borozni fogunk. Elképzeléseink voltak arról, hogy miket bontsunk, a végére tulajdonképpen válaszunk is akadt. Próbálkoztunk a triviálisnak tűnő fröccsel, markáns fehérből készítve,…..
Bizony, még az örök napfény évtizedében is előfordult, hogy legfelhőtlenebb idő ellenére nyaralni vittek bennünket. Élveztünk minden percet, de ártatlan lelkünknek volt egy nagyobb élménye az egész napos lubickolásnál meg a szokásos esti Irix-szprénél.   Naná, hogy az…..
"Fehér tojás könnyen törik." - szokták mondani, s ebből kifolyólag általában a magyar ember nem szereti a hófehér héjú tojásokat. Ez a tévhit is - akárcsak a brojler csirke esetében - egy afféle "városi legenda". A vidéki emberek előszeretettel hangoztatják, hogy a tápos…..
"fogalmam sincs, hogyan jutott eszembe, egyszerűen csak ott volt." - mentegetőzik Jim, a következő szörnyűség szerzője, mi meg csak annyit üzenünk, hogy ez nagyon kevés lesz a hágai bíróság előtt, amit megjártak már olyan háborús bűnösök, akik ennél sokkal…..
Simán lehet hogy ezért holnap dzsihádot hirdetnek valahol a Közel-Keleten, és bőrkötéses NBSZ-összeseket fognak máglyán égetni Kalasnyikovval hadonászó fiatalemberek a CNN kamerái előtt, de nem tudjuk elhallgatni Gábor pályamunkáját, ami a szóvicc-haiku (!) műfajában…..
Reckl Amál blogja Do viđenja! 2008.12.02 15:28:00
Egy hete írtam, hogy üzleti ügyben Horvátországba kellett mennem egy napra. Azóta mostanában értem utol magamat munka szempontjából.Eljött az ideje, hogy kicsit értekezzek a horvátokról és az ott töltött időről. Előre szólok, nem élménybeszámoló lesz! Nálam jobban senki sem…..
hogyvolt House 4x01 - Egyedül 2008.08.28 09:00:00
House egyedül maradt. Miután sikeresen leépítette csapatát az előző évadzáróban, nem maradt más mellette, mint a szerencsétlen haverja és szexi főnöknője. Ebben az epizódban nem is lesznek többen, de hiányérzete senkinek sem lehet, mert igazán remek nyitóepizódot kapott a…..
Interjú Norbert Potthoffal.  Sokszor előfordult már itt a blogon a neve, és most találtam róla egy videót, pár napja került fel a youtube-ra. Ajánlom azoknak, akik most ismerkednek a szcientológiával, és azoknak is, akik már ismerik. Meg persze, azoknak, akik még nem is hallottak…..
Ezt az egy szót motyogom magam elé, amióta végigtoltam a You Have To Burn The Rope (= El Kell Égetned A Kötelet) című játékot. Csak hanggal érdemes játszani, és nem árt, ha az ember tud egy kicsit angolul. Többet nem is árulok el, mindenki nézze meg maga. Ha esetleg túl nehéznek…..