Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toncsa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szuper ez a Munka Törvénykönyve tervezet (?), főleg, hogy olyan remek szakember az egyik szerzője, mint Pethő Róbert, aki mellesleg tíz éve a Tesco megbízott munkajogásza. A következő Munka Törvénykönyvét meg biztos a szakszervezetek írják, paritásos alapon, nem?  Dr.…..
toncsa 2011.08.10 17:53:17
@fogash: "Ha megterhesednek"

Ezt te lovakra érted, vagy nőkre?
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
toncsa 2009.10.02 10:24:44
A témát alaposaan tárgyaló hasznos link:

www.mlmwatch.org/.

Az mlm rendszerek általában nem mondják meg, hogy egy területen hány képviselő van, vagyis, hogy milyen eséllyel indulsz neki. Elárasztják a piacot a képviselőikkel, ezzel azt túltelítik. Kezdetben arról szól, hogy termékeket adsz el, de aztán afelé terelnek, hogy a határtalan gazdagság elérése érdekében célszerű hálózatot építened. Persze a hálózat tagjaként te is továbbra is adsz el termékekeket, mert a bevételnek ugye termékeladásból kell származnia, és nem hálózatépítésből. Egyébként a rengeteg terméket, amit ilyen-olyan bónuszpontokért megvettek a delikvensek, később vaterán, teszveszen próbálják eladni.
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
Miért gondolják úgy munkáltatók, hogy a GYES-ről visszatérő anyukák képtelenek felvenni a munka ritmusát és értéktelenebbek, mint gyermektelen társaik?Mertem venni magamnak a bátorságot, hogy ikergyerekeimmel 3! (három!) évig itthon maradtam "kismamaként"... rühellem…..
toncsa 2009.08.15 12:42:58
@Bambano: Teljesen igazad van. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy a cégek Magyarországon (és nem a multikra gondolok) semmilyen módon nem támogatnak semmit, ami nem az azonnali profitot szolgálja, és nemcsak a kismamákra gondolok, hanem az új munkaerő számára biztosítandó tréningre, gyakornoki helyek biztosítására, továbbképzésekre, karrierpálya személyre szabott megtervezésére a cégen belül, a visszatérő kismamák részére tartott fejtágításra, hogy hamarabb felvehessék a munka tempóját stb., azért mert ezek rövidtávon nem hoznak profitot.
Az emberek többsége a kereskedelmi televíziók hírműsoraiból (34%) és az internetes lapokból (33%) tájékozódik a bel- és külpolitikai eseményekről – derül ki a Vélemenybank internetes közvélemény-kutató portál legutóbb feltett kérdésére adott válaszokból.  Az…..
Üdv!A "Katasztrófa, milyen emberek jelentkeznek" című bejegyzés olvasásakor egy-két régebbi emlék bennem is előjött. Nem akartam kommentben írni, egyrészt mert annál talán kicsit hosszabb, és kiváncsi lennék a véleményetekre is, másrészt valahol vicces is, ugyanakkor…..
Jön hozzánk a Costa, meg a Starbucks és mindenki odavan. Bizonyos szempontból én is, mert ezek jó helyek, meg jó a kávéjuk is, DE. Azért lássuk be, hogy a Starbucksban, meg a Costában az a jó, hogy ha turista vagy külföldön és iszonyatosan fáradt, bemész egy helyre ahol rendes…..
A baleseteket 8 százalékban biciklisek és szintén 8 százalékban gyalogosok okozzák (62 százalék személyautó, 9 százalék tehergépjármű), mondta a Népszavának Bencze József országos rendőrfőkapitány. Ez a 8 százalék évente 750 balesetet jelent, ezért a rendőrség akciót…..
Tegnap arról írtam pár bekezdést, hogy milyen körülmények közt élnek január óta a zürichi Google-alkalmazottak. Egy kicsit az jutott eszembe, amit talán Eszpee mesélt régebben a Graphisoftról. Bár egyre több munkahely, iroda próbálja követni a Google vállalatfilozófiáját,…..
w Gumicsont 2007.07.18 05:30:00
Jó reggelt kívánok, itt az idő. Beszéljünk végre a nemzetközi tőke vérben és verejtékben ázó karmairól. Tárgylemezen a Hankook, a nemzet gumigyára, világraszóló sikertörténetünk. A siker az, hogy az óriáscég, ez a távol-keleti munkamorálon és féldiktatorikus…..
Amennyiben ők sem hajlandók bemutatni az azonosító számukat. Lajos hibát követett el, mert nem írta rá tollal a havi bérletére a sorszámát, cserébe az ellenőr megragadta a bérletét (mostanában több olyan sztorit kaptunk, hogy a szakemberek imádnak nyúlkálni-fogdosni), aztán…..