Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiskham

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiskham 2010.05.14 23:50:08
@Haami: Nálam is volt olyan hogy mondták hogy délután 2 körül fog ideérni nos d.u fél 3 futár sehol 3 óra futár sehol 4 óra sehol elolvastam hogy csak 6-ig szálítanak ki és mivel 6-kor se volt ott kezdtem csalódótt lenni erre fél 8-kor hív a futár hogy ittvan.
szval röviden TüRELEM
A tanárok itt tudnak/fognak minker értesíteni az adott tantárgy hírei-röl tehát nem árt résen lenni! A kommentezéshez Regisztrálni szükséges a www.blog.hu címen, vagy a jobb alsó sarokban! u.i.: a fejlécet még megpróbálom elkészíteni fotó bolt-al...
Kiskham 2010.04.04 01:17:48
Itt a várva várt folytatás, amit úgyszint SpeeDy küldött, sajnos a pirospontját megkapta tengap, úgyhogy ma ez elmarad ..
Kiskham 2010.03.30 16:28:06
ROFL-net A nap weboldala 2010.03.23 18:00:00
Kicsit mesterlövésznek érzem magam ezen az oldalon. :DBUMM!A kép egy 400mm-es lencsével ellátott Canon 5D mark II típusú géppel készült. 1.665 teljes formátumú 21,4 megapixeles képet tartalmaz, amelyet egy fotó-robot vett fel 172 perc alatt. A 102 Gb-nyi adatot egy 48 Gb-os…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Nem adtam fel. Tovább tüzeltem arra rohadt bombára, mint valami idióta. Mindig tartva hülye kamerámat a monitorra (ami nem is olyan egyszerű egyszerre), hátha most összejön. De nem. Aztán mikor már elzsibbadt a karom a tartástól, leraktam. Lőttem ugyanúgy mint máskor, erre teljes…..
Kiskham 2010.01.10 14:34:53
@moda: ez a bzinformation kicsit hazudik XD
az én oldalamra azt irta hogy 1,33milliárd és napi 90k látogató [ lol wtf?] amikor max én meg a haverom nézunk fel rá
Kiskham 2010.01.10 18:44:20
@Crash: bizinformation.org/hu/www.kiskhamvideos.blog.hu
csere? XDXD

az oldalt nem kell fikázni kicsit nagyon szar és lusta vagyok fejlesztgetni is
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Hát eljött a nagy nap. Jigsaw megcsinálta 2. videóját! Legalábbis annak az 1. részét. A World of Goo nevű játékról esik szó benne. Szerintem nagyon mókás,érdekes játék.(én legalábbis szeretem az ilyeneket)Hát egy kis leírás a játékról: 2D Boy (2dboy.com) nevű társaság…..
Most már nem kell a demóval megelégednetek, elkészült a teljes verzió, amely csak arra vár, hogy letöltsétek. A készítő (vicces1212) az Otherworld fórumon közzétette a letöltőlinket, úgyhogy próbáljátok ki. Tényleg jópofa lett. KÉSZ! LETÖLTHETŐ! KIPRÓBÁLHATÓ!-Minden…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Ha szilveszter, akkor ugyebár kitérő más platformokra. Ahogy említettem idénre elég furcsa finomság vár majd rátok, de volt szerencsém már kipróbálni és te jó ég, mekkora fos :D Egyszerűen az a kategória, hogy játszhatatlan, de folytatod tovább, mert kell magadnak a…..
Az Ice Age bemutatóhoz képest hatalmas a különbség, ez már egy élvezhető videó volt. Igazából nincs vele bajom, mindent elmondtál, amit lehetett. Egyetlen észrevétel: keycard = kíjkárd.Értékelés:  4  /  5(RockerLaLee)..
Kiskham 2009.10.02 21:29:11
@Erevis: Ahogy mondod en is egy oras adagokban viszem es meg most is vannak uj ellenfelek.
Ha esetleg nem olvastad volna, még van pár napod, hogy részt vegyél. Bővebb infók itt!Akinek nincs Photoshop-ja, használja annak ingyenes alternatíváját, a GIMP-et.Már nagyon sok beadvány érkezett, nem csalódtam bennetek :)..
Kiskham 2009.09.15 06:46:44
@Richy96:15-el en vagyok a rangidos :D
Letoltottem a Photoshopot elinditottam nah annyi sok gomb van amirol a felet aztse tom mi hogy inkabb nem csinalok polot :D
Kiskham 2009.09.16 17:49:41
@gameboys: Sztem inkabb fogadd meg 1 idosebb tanacsait mert igy nem viszed semmire. -.-''
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.03.27 20:13:00
Jelenleg nem megy otthon az internet, úgyhogy nem tudom mikor fog újra frissülni a blog. (Nem otthonról írok)Megértésetek köszönöm, remélem hamar helyreáll, elég szar net nélkül.freddyD16:05 Na végre helyreállt minden. Te jó ég, internet nélkül úgy éreztem magam, mint egy…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Bántóan régóta nem beszéltünk itt a híres, nevezetes Snajperről. Ennek egyik oka, hogy a játék 90%-át már kiveséztük, illetve még tervezek belőle egy utolsó részt. Már gyűjtögettem az ötleteket, hogy mi maradt még eddig ki, egyik fénypontja volt a "cigi az orrban"…..